This version of the page http://www.intermerega.net/cddovidnyky.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-18. The original page over time could change.
Корпорація ІнтерІнформМережа

You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu.
Get Flash Player

   ПРОПОНУЄМО тематичні CD-довідники, що забезпечують якісною та надійною інформацією фахівців різних сфер діяльності. В основу створення цих довідників закладені принципи систем інформаційно-правового забезпечення ЛІГА:ЗАКОН.

   Якщо в певний момент часу Ви не можете заглянути в системи ЛІГА:ЗАКОН, перебуваючи вдома, у відрядженні, на перевірці, то один з представлених вище довідників прийде Вам на допомогу. Адже одне з незаперечних переваг цього джерела правової інформації - його мобільність!

 

Ліга Бізнеc CD


   Довідник призначений для керівників і фахівців невеликих підприємств різних сфер діяльності. Якщо в певний момент часу Ви не можете заглянути в системи ЛІГА:ЗАКОН, скористайтеся цим диском. Розміщена на ньому інформація допоможе розв'язати оперативні завдання, пов'язані з веденням бізнесу, зокрема , в області оподатковування, бухобліку, зовнішньоекономічної діяльності, антимонопольного законодавства, торгівлі, ліцензування, цінних паперів і фондового ринку, страхування та ін.

      Загальна кількість документів: більш 30000.
  І
  нформаційне наповнення:
вибрані (як правило, самі використовувані в повсякденній роботі):
    - нормативні документи;
    - консультації;
    - типові договори;
    - бізнес- довідники;
    - фінансова інформація;
    - акценти номера - щомісячний огляд преси й законодавства.
  Документи, що перетерпіли зміни, представлені у двох останніх редакціях: діючої в цей час і попередньої.
  ●   Сервіси:
   - закладки - інструмент, що дозволяє відзначати цікаві місця в документах, формувати свої примітки й коментарі до них;
    - українсько-російський, українсько-англійський перекладач;
    - термінологічний словник;
    - конвертор валют.
 
    Періодичність виходу: один раз на місяць.

Ліга Студент CD


  CD-Довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів і дає їм можливість мати під рукою нормативно-правові акти, рекомендовані викладачами для підготовці до певних дисциплін. Нормативні документи зручно згруповані відповідно до професійної спрямованості майбутніх фахівців, що дозволяє швидко й зручно знайти відповідь на запитання по тематиці, що цікавить.

  ●   Сервіси:
    - динамічний навігатор - інструмент, що дозволяє розкладати документи довідника по датах, видавцях, типах, тематичним напрямкам.
    - українсько-російський, українсько-англійський перекладач.
  ●   Періодичність виходу: один раз у квартал.