This version of the page http://utel.ua/about/news.php?id=42 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
Utel / Про компанію / Новини

Новий Фiрмовий Центр обслуговування абонентiв Utel у Києвi.

15 жовтня 2008 року в Києвi розпочав працювати ще один Центр обслуговування абонентiв мобiльного зв'язку Utel за адресою проспект Перемоги, 89а.

З вiдкриттям нового Центру у столицi пiдключення i обслуговування клiєнтiв нацiонального мобiльного оператора Utel стане ще зручнiшим.

У Центрi на клiєнтiв очiкує повний спектр послуг вiд Utel: пiдключення до мобiльного зв'язку нового стандарту Utel на контрактну форму обслуговування, придбання стартових пакетiв, ваучерiв для поповнення рахунку та оплата послуг зв'язку через касу банку-партнера. Комплекс послуг доповнює продаж сучасних мобiльних телефонiв та найновiших модемiв вiд вiдомих виробникiв. Також у магазинi представлено додатковi аксесуари до мобiльних телефонiв: bluetooth-гарнiтури, заряднi пристрої, карти пам'ятi, кабель для пiдключення до ПК, гарнiтури та акумулятори.

Звичайно ж, у фiрмовому Центрi обслуговування абонентiв вiдвiдувачi можуть протестувати iнновацiйнi послуги, що надає мобiльний оператор нового стандарту Utel: вiдеодзвiнки, високошвидкiсна передача даних та доступ до мережi iнтернет, перегляд та завантаження вiдео, голосова та вiдео пошта. А досвiдчений персонал забезпечить найвищу якiсть сервiсного обслуговування.

З нагоди вiдкриття Центру обслуговування абонентiв у м. Київ, на проспектi Перемоги, 89а, на всiх вiдвiдувачiв чекають приємнi сюрпризи - до 14.11.2008 тут дiють спецiальнi акцiйнi умови:

  • Для неконтрактних абонентiв - можливiсть придбати одночасно три стартових пакети Utel за цiною двох.
  • Для контрактних абонентiв - пiдключившись у перiод дiї акцiї, отримати 25% знижку*.

*Знижка дiє на щомiсячну вартiсть пакета послуг 6 мiсяцiв з дня активацiї номера та не надається на послуги, наданi за межами пакета послуг, додатковi послуги та послуги мiжнародного роумiнгу.

Спецiальнi умови пiдключення абонентiв.

Новий Центр обслуговування абонентiв у Києвi на проспектi Перемоги, 89а працює щоденно, без обiдньої перерви, з 10.00 до 20.00, в суботу з 10.00 до 18.00, та недiлю - з 10.00 до 15.00. Вiн розташований на однiй з головних транспортних магiстралей столицi, поблизу станцiї метро "Святошин", що робить зручним його вiдвiдування.

Загалом, сьогоднi у Києвi працюють Центри обслуговування абонентiв по вул. Московська, 23а, та пункт обслуговування абонентiв Utel за адресою: вул. Леся Курбаса, 7 (пр. 50-рiччя Жовтня, 7).

Детальнiше про iнновацiйнi послуги мобiльного зв'язку за телефоном Контакт Центру Utel 8 800 500 11 88