This version of the page http://www.ukrop.com/ua/media/152841.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
УКРОП - Медіа
УКРОП :: Медіа
УкроПошук    
у розділі  в Інтернет  у каталозі  в товарах  в енциклопедіях  

Терор у Мумбаї. Ситуація станом на 28.11.08 (РЕПОРТАЖ)
18:15 [ 28.11.2008 ] | 5 канал

Щонайменше тринадцять іноземців загинули в індійському Мумбаї під час заворушень – таке повідомляє місцева влада. Серед загиблих громадяни Ізраїлю, Сполучених Штатів, Німеччини, Японії, Австралії та Канади. Загалом же у місті за останніх два дні загинули сто сорок три людини. Військові ж повідомляють, що протистояння між армією та бойовиками практично завершилося.

До спокою далеко - в індійському місті Мумбаї. Готель "Оберой Трайден" – під контролем армії. Ще кілька годин - і зловмисників вдасться вибити з готелю "Тадж Махал" та єврейського центру Наріман. В останньому – у заручниках двадцятеро громадян Ізраїлю. Кілька годин тому у приміщенні пролунав потужний вибух, ударна хвиля вибила усі шибки сусідніх будівель. Одразу з вікна центру почали обстрілювати штурмовиків. На дах готелю "Тадж Махал" висадився загін спецпризначенців, за їхніми даними, зловмисників у будівлі щонайменше шестеро. Вони тримають щонайменше п’ятнадцятьох заручників.

Маду Капер, мешканка готелю "Оберой Трайдент": "Це було жахливо. Ще два дні тому ми з друзями сиділи у ресторані і вечеряли, коли пролунав вибух. Ми кинулися до своїх номерів і майже двадцять годин чекали на допомогу. Ми чули вибухи, я навіть бачила одного терориста. Я вважаю, ми дивом врятувалися".

Тим часом влада Індії почала розслідувати цю атаку. З’ясувалося, що один із затриманих бойовиків – громадянин Пакистану, представники останнього цю інформацію заперечили. Нападники назвалися "Моджахедами Деккана", однак про таке угруповання практично ніхто нічого не чув. Зловмисники вимагають звільнити з індійських в'язниць усіх бойовиків-мусульман, свої вимоги вони викрикують з вікон захоплених будівель.

Згідно з офіційними даними, за дві доби військовим вдалося вбити дев'ятьох нападників, одного заарештували. Під час бойових дій полягло п'ятнадцять поліцейських та двоє спецпризначенців. Серед цивільних втрати набагато більші. Кількість загиблих наближається до ста п’ятдесяти, поранені триста сімдесят. Більшість – громадяни Індії. Уряд назвав цей напад терористичним актом, до цього формулювання приєдналися кілька десятків західних держав.

***

ЗАВАНТАЖИТИ ВІДЕОСЮЖЕТ (6.32Мб)

версія для друку :: обговорити у форумі :: написати редактору :: у розділ

Жіноча білизна
Бюстгальтери
Push up
Моделі, ціни
Жіноча білизна
Бюстгальтери
на кісточках
Моделі, ціни
Жіноча білизна
Бюстгальтери
м'які чашки
Моделі, ціни


 Рубрики  

•  В Україні
•  Бізнес
•  Події
•  За кордоном
•  Культура
•  Технології
•  Спорт

•  Вся стрічка новин
•  Форуми

 Хроніка дня

19:40 Стартував Третій Всеукраїнський фестиваль вертепів "Карпатія" (РЕПОРТАЖ)

19:30 Барак Обама поїхав на інавгурацію залізницею

15:32 На межі звільнення 30.000 працівників автопрому США (РЕПОРТАЖ)

15:24 Перед посольством Росії у Києві влаштували газовий вертеп

15:18 TOYOTA закрила майже всі свої японські заводи

14:15 ХАМАС не складе зброї навіть, якщо Ізраїль припинить вогонь

14:12 Тимошенко прибула до Москви домовлятися за газ

14:01 "Нафтогаз" знову відмовився виконувати нереальну заявку "Газпрому"

22:43 Ковбасу з сої українці їстимуть ще рік

22:41 Болгарія звернулася по газову допомогу до Греції та Туреччини

 
АукціонНовиниМаркетКаталог сайтівВиставкиІнтернет магазиниКухняВ цей день...ПогодаЕнциклопедіїФотоальбомиІгриГуморТелепрограмаЛистівкиУкрфолкSMSРеклама
Copyright © 2000-2009 УКРОП. Зворотний зв'язок.
Сервер розміщено в компанії ColoCall. Мы регистрируем домены с 2000 года.