This version of the page http://www.ukrop.com/ua/media/152820.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
УКРОП - Медіа
УКРОП :: Медіа
УкроПошук    
у розділі  в Інтернет  у каталозі  в товарах  в енциклопедіях  

У Києві розпочався Всеукраїнський форум усиновлювачів (РЕПОРТАЖ)
21:12 [ 27.11.2008 ] | 5 канал

Українцям, які хочуть усиновити дитину, треба ставати в чергу. Сьогодні у ній - близько тисячі родин. Щоправда, усиновити хочуть переважно тих, кому немає п'яти. А от замінити батьків старшим дітям поки що охочих небагато. Однак, цього року всиновили дітей більше, ніж відмовилися від них. Такою радісною новиною у столиці розпочався Всеукраїнський форум усиновлювачів.

У кожної родини своя історія появи прийомної дитини. Своїх дітей подружжя Небесних з Кіровоградщини не може мати. Тож вирішили подарувати батьківську любов малюкові  із сиротинця. Таких, як дев'ятимісячний Іванко у дитбудинку було багато. Однак Олена і Сергій зрозуміли - саме він їхній назавжди.

Поки що Іван не розуміє, що батки бувають рідні і не рідні. Коли він підросте, вони неодмінно розкажуть йому всю правду. Інакше, кажуть, все одно знайдуться "добрі люди", які зроблять дитині боляче. І не самі лише Небесні готові відмовитися від таємниці усиновлення, яку експерти вважають пережитком радянського минулого. Щонаймнеше півтисячі батьків із дітьми, які приїхали на форум, не мають наміру приховувати усиновлення. Ледь не півпартера тут зайняла родина священика з Буковини Михайла Жара. Всього у ній сто п'ятдесят п'ять прийомних дітей. Багато хто у залі не міг стримати сліз, коли свою історію розповідала Олесандра Майданник з Вінничини. З ініціативи старшої дочки родина удочерила глухоніму дівчинку Вікторію, яка вже починає говорити і мріє стати співачкою.

Утім так щастить переважно малюкам до п'яти років. А старші діти й досі чекають, що колись прийдуть і за ними. Але українські батьки за дорослими сиротами поки що не поспішають. Тож Україна і далі залишається країною-донором для іноземних усиновлювачів. Такого статусу слід якнайшвидше позбуватися.

Служба у справах дітей є у кожному районі. А процедура з усиновлення не складніша, ніж в інших країнах світу. Богдана Неволько виховує десятьох дітей. З них шестеро - прийомні, зокрема незряча дівчинка.

Наталія Жижко, Олександр Дмитрієв, 5 канал

***

ЗАВАНТАЖИТИ ВІДЕОСЮЖЕТ (7.33Мб)

версія для друку :: обговорити у форумі :: написати редактору :: у розділ

Жорсткі диски
опис, ціна
Материнські плати
опис, ціна
Процесори
опис, ціна


 Рубрики  

•  В Україні
•  Бізнес
•  Події
•  За кордоном
•  Культура
•  Технології
•  Спорт

•  Вся стрічка новин
•  Форуми

 Хроніка дня

15:32 На межі звільнення 30.000 працівників автопрому США (РЕПОРТАЖ)

15:24 Перед посольством Росії у Києві влаштували газовий вертеп

15:18 TOYOTA закрила майже всі свої японські заводи

14:15 ХАМАС не складе зброї навіть, якщо Ізраїль припинить вогонь

14:12 Тимошенко прибула до Москви домовлятися за газ

14:01 "Нафтогаз" знову відмовився виконувати нереальну заявку "Газпрому"

22:43 Ковбасу з сої українці їстимуть ще рік

22:41 Болгарія звернулася по газову допомогу до Греції та Туреччини

22:16 Тимошенко: Головне, щоб в колеса не встромляли палиці, а в спину ножа

20:03 Газовий конфлікт між Україною та Росією триває. Ситуація станом на 16.01.09

 
АукціонНовиниМаркетКаталог сайтівВиставкиІнтернет магазиниКухняВ цей день...ПогодаЕнциклопедіїФотоальбомиІгриГуморТелепрограмаЛистівкиУкрфолкSMSРеклама
Copyright © 2000-2009 УКРОП. Зворотний зв'язок.
Сервер розміщено в компанії ColoCall. Мы регистрируем домены с 2000 года.