This version of the page http://www.uhradio.com.ua/news/?date=2008117 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
УХ Радіо 101.1 fm (Тернопіль) - справді УКРАЇНСЬКА хвиля :)

Новини УХ Радіо






додати кнопку





Місцеві новини від УХ Радіо   
7.11.2008

В Тернополі відбудеться XVI Всеукраїнський пластовий мистецько- інтелектуальний змаг "Орликіада
В Тернополі відбудеться XVI Всеукраїнський пластовий мистецько- інтелектуальний змаг "Орликіада". У ньому візьмуть участь команди зі всієї України. Змагання щороку відбуваються на честь гетьманича Григора Орлика, полководця і дипломата – видатного промотора української ідеї у 18-му столітті. Орликіада – це поєднання інтелектуального змагання і мистецьких виступів команд. – На відміну від виплеканих шоу-бізнесом різноманітних розважальних проектів (КВК, інтелект-шоу) тут немає помпезних декорацій, учасників не дресирують професійні хореографи і жарти не вигадують гумористи-сценаристи, – розповідає прес-секретар заходу Віктор Гурняк, – Все це роблять пластуни своїми силами. Планується, що Тернопіль прийме близько 400 пластунів з різних куточків України. До участі в фестивалі відібрано 15 команд, учасники яких віком 14 – 18 років, змагатимуться протягом 2 днів у різних номінаціях. Темою цьогорічної Орликіади є "Українські казки". В основі виступу команд лежить інсценізація сценарію вигаданої ними казки. Оцінюватимуть учасників журі, до складу якого увійшли почесні гості та пластуни. Також команди виготовляли ляльковий міні-театр на українські народні казки, який презентуватимуть під час змагу. У програмі свята передбачені різноманітні виступи, оголошення результатів пластового літературного конкурсу, інтелектуальні змаги, ігри та тематична вечірка. Невід’ємною частиною змагань є обрання Гетьманича і Гетьманівни, котрі стануть обличчям і співорганізаторами наступної Орликіади.

До державного бюджету надійшло податку на додану вартість у сумі майже 183 млн. гривень
До державного бюджету надійшло податку на додану вартість у сумі майже 183 млн. гривень, що на 45 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2007 року. Такі надходження за 10 місяців 2008 року забезпечено Тернопільською об’єднаною державною податковою інспекцією.Платниками податків, які мають право на бюджетне відшкодування податку на додану вартість, до відшкодування заявлено майже 43 млн. грн. Як повідомили у відділі масово—роз’яснювальної роботи та звернень громадян, упереджено неправомірних заявок до відшкодування податку на додану вартість із бюджету на суму 8,8 млн. грн.

Замки Тернопільщини увійдуть до сфери управління Мінрегіонбуду
Замки Тернопільщини увійдуть до сфери управління Мінрегіонбуду. Таке рішення прийняв Кабмін і про нього йдеться у розпорядженні Уряду від 5 листопада 2008 року. Пропозицію щодо передачі пам’яток архітектури та містобудування до сфери управління Міністерства регіонального розвитку та будівництва України подала Тернопільська облдержадміністрація та Мінрегіонбуд. До сфери управління Мінрегіонбуду ввійдуть 6 замків Тернопільщини, а саме: Теребовлянський замок, Замок, що знаходиться в с-щі Микулинці Теребовлянського району, Замок, XVII століття, що у селі Золотий Потік Бучацького району, Язлівецький замок, Скала-Подільський замок, а також замок, що у селі Під замочок Бучацького району.

Тернополяни взяли участь у семінарі з питань взаємодії органів виконавчої влади та ЗМІ
Тернополяни взяли участь у семінарі з питань взаємодії органів виконавчої влади та ЗМІ. Захід організовано в рамках проекту „Тренінги для працівників державних прес-служб”, який реалізовує рекламно - інформаційна агенція "Експрес-Інформ", за сприяння обласної державної адміністрації. Згаданий проект передбачає проведення серії круглих столів, семінарів і тренінгів з підвищення і удосконалення професійної кваліфікації працівників органів влади, які відповідають за взаємодію з засобами масової інформації. Як повідомив начальник відділу у справах преси та інформації ОДА Юрій Заруцький: "Метою заходу є підвищення й удосконалення професійної кваліфікації працівників прес-служб та удосконалення їх взаємодії з власним керівництвом та незалежними ЗМІ, створення постійно-діючого інформаційно-довідкового Інтернет-сайту та видання довідкової літератури на задану тему”.



січень 2009
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
<<  <  •  >  >>

Використання новин повністю чи частково - лише з використанням посилання на УХ Радіо 101.1 fm


Наталя Даниленко





Подивитись у студію >>



"З відомими за кавою"



Задайте своє запитання гостю програми!

Я відпочив цього літа:
Прекрасно!
Ще не встиг...
Можу про це хіба помріяти



результати

Усі права застережено © "УХ Радіо" 101.1 fm © Designed by
Slay Inc.