This version of the page http://www.uhradio.com.ua/news/?date=2008114 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
УХ Радіо 101.1 fm (Тернопіль) - справді УКРАЇНСЬКА хвиля :)

Новини УХ Радіо






додати кнопку





Місцеві новини від УХ Радіо   
4.11.2008

На Тернопільщині на одну громадську організацію стало більше
На Тернопільщині на одну громадську організацію стало більше. Головне управління юстиції у Тернопільській області зареєструвало місцеву громадську організацію – Громадська організація "Тернопільська Асоціація Головних Лікарів". Метою Асоціації є сприяння подальшому розвитку медичної галузі та зміцненню здоров’я населення Тернопільської області, а також задоволення та захист законних, соціальних, економічних, спортивних, професійних та інших спільних інтересів членів асоціації.

„Ртутний” будинок вже готовий до заселення
„Ртутний” будинок вже готовий до заселення. Перевищення гранично-допустимої концентрації випарів ртуті в квартирах у третьому під’їзді будинку по вулиці 15 квітня, 31 не виявлено. Заміри проводились фахівцями Тернопільської міської санепідемстанції разом з представниками Аварійно-рятувального загону ГУ МНС України в Хмельницькій області та сектору Цивільного захисту планування та моніторингу техногенно-природної безпеки міського управління ГУ МНС України в Тернопільській області. Еменесники кажуть, що даний будинок готовий до заселення мешканців. Що ж до будинку №27, в другому під’їзді якого також було розлито ртуть, третього жовтня рятувальники провели там повторну демеркуризацію 44-ма сірчаними шашками. Ліквідація наслідків надзвичайної ситуації в даному будинку триває.

Урочистою ходою вшанували тернополяни творців Західноукраїнської народної Республіки
Урочистою ходою вшанували тернополяни творців Західноукраїнської народної Республіки. Представники обласної та міської влади, громадськості, молоді, пройшли 31 жовтня урочистим маршем від Катедрального собору до Микулинецького кладовища. Тут, біля меморіалу українських січових стрільців, відбулася панахида за всіх тих хто боровся і загинуів в обороні рідної держави.. Після офіційної частини учасники зібрання поклали квіти та вінки до могил воїнів УСС та УГА. Такий захід проводиться щорічно з ініціативи обласної організації товариства „Меморіал” ім.Василя Стуса.

Розпочався збір керівного складу ракетних військ та артилерії Збройних Сил України
На базі 11-ї Тернопільської окремої гвардійської артилерійської бригади 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України розпочинається збір керівного складу ракетних військ та артилерії ЗСУ. Збір проходить під безпосереднім керівництвом т.в.о. командувача ракетними військами і артилерією Сухопутних військ ЗС України полковника Андрія Колєннікова та триватиме до 7 листопада. В ході збору буде проведено аналіз діяльності органів управління, командирів і штабів у виконанні завдань в цьому році та визначено основні напрямки роботи і досягнення єдності поглядів щодо виконання завдань оперативної та бойової підготовки ракетних військ і артилерії української армії у 2009 році. Особливу увагу буде зосереджено на відпрацювання шляхів подальшого нарощування боєздатності військових частин та підрозділів цього роду військ для вирішення завдань за призначенням і виконання програми розвитку Сухопутних військ ЗС України на 2009 рік. У Тернополі востаннє такий захід відбувався у 2001 році.

Підгаєцькі вогнеборці врятували 16-річну дівчину
Рятувальники Підгаєцького райвідділу МНС поспішили на пожежу, що виникла в квартирі житлового будинку райцентру. По прибутті на місце в кімнаті будинку на ліжку вогнеборці помітили дівчину. Вона, щойно прокинувшись сильно кашляла від задушливого диму. Бійці МНС вивели бідолашну на вулицю та передали медикам. Як виявилось згодом це була 16-річна квартирантка – студентка медичного коледжу. В кареті швидкої її доправили в Підгаєцьку районну лікарню з діагнозом "отруєння чадним газом". Наразі життю дівчини нічого не загрожує. Ліквідація ж самої пожежі тривала близько 10 хвилин – вогонь не встиг поширитись на велику площу пошкодивши лише ліжко та постіль. Причина загорання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Постіль знаходилась занадто близько від печі, відтак від високої температури зайнялась ковдра. За словами дівчини, прокинувшись вона спершу намагалась самотужки загасити пожежу, проте відчувши сильне ослаблення внаслідок отруєння димом та через кашель припинила спроби.



січень 2009
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
<<  <  •  >  >>

Використання новин повністю чи частково - лише з використанням посилання на УХ Радіо 101.1 fm


Наталя Даниленко





Подивитись у студію >>



"З відомими за кавою"



Задайте своє запитання гостю програми!

Я відпочив цього літа:
Прекрасно!
Ще не встиг...
Можу про це хіба помріяти



результати

Усі права застережено © "УХ Радіо" 101.1 fm © Designed by
Slay Inc.