This version of the page http://www.uhradio.com.ua/news/?date=2006103 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
УХ Радіо 101.1 fm (Тернопіль) - справді УКРАЇНСЬКА хвиля :)

Новини УХ Радіо






додати кнопку





Місцеві новини від УХ Радіо   
3.10.2006

Колишніх ректорів Тернопільського державного економічного університету відзначено нагородами
Президент України Віктор Ющенко підписав Указ про нагородження орденами князя Ярослава Мудрого Олександра Устенка та Леоніда Каніщенка. За визначний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну науково-педагогічну діяльність орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня нагороджено Каніщенка Леоніда Олексійовича – радника ректора, професора Тернопільського державного економічного університету. За визначні особисті заслуги у підготовці висококваліфікованих фахівців-економістів, багаторічну плідну наукову, педагогічну та громадсько-політичну діяльність нагороджено орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня Устенка Олександра Андрійовича – ректора Тернопільського державного економічного університету в 1984–2002 роках, народного депутата України IV скликання.

Гала-концертом на Співочому полі завершився V Всеукраїнський фестиваль козацької пісні “Байда“
30 вересня гала-концертом на Співочому полі Тернополя завершився V Всеукраїнський фестиваль козацької пісні "Байда". На гала-концерті пройшло нагородження переможців фестивалю. Гран-прі виборов народний аматорський хор Чортківської районної лікарні. Цього року V Всеукраїнському фестивалі козацької пісні "Байда" взяли участь 50 колективів і окремих виконавців із 17 областей України. Наступного року фестиваль "Байда" планують провести у Теребовлі на Тернопільщині.

Помер художній керівник Тернопільського академічного обласного драматичного театру Михайло Форгель
29 вересня не стало художнього керівника Тернопільського академічного обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка Михайла Форгеля. Михайлові Форгелю було тільки 54 роки. Останніх 15 з них він керував Тернопільським обласним академічним драматичним театром. Саме за час керівництва Михайла Форгеля театрові було присвоєно звання академічного. Похорон відбувся 1 жовтня. Попрощатися з Михайлом Форгелем приїхали представники театрів із сусідніх областей. На похороні також були присутні більше тисячі тернополян. Поховали Михайла Форгеля на Микулинецькому кладовищі поруч з могилою корифея Тернопільського академічного драматичного театру, народного артиста України Мирослава Коцюлима.

Вживання дикорослих грибів небезпечно: на Тернопільщині отруїлось 28 чоловік
Міністерство охорони здоров’я стривожене ситуацією, що склалася внаслідок отруєнь грибами: за вересень зареєстровано 287 осіб, що отруїлись дикорослими грибами. Померло 34 чоловіка, з яких 2 дітей. Для порівняння у минулому році станом на 2 жовтня було зареєстровано 358 випадків. Найбільше отруєнь грибами зареєстровано в: Київській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській областях. На Тернопільщині загальна кількість отруєних – 28 чоловік, з яких семеро дітей. Більшість отруєнь спричинені, як правило, вживанням пластинчатих отруйних грибів (найчастіше - бліда поганка, мухомори, несправжні опеньки, дощовики, шампіньйони), що помилково сприймаються за їстивні

Програма промислового виробництва у місті перевиконана
Програма січня-серпня 2006 року по обсягах промислового виробництва виконана на 108,1%. Додатково до прогнозу промисловими підприємствами міста вироблено продукції на 29,8 млн.грн. Про це повідомив на пресс-конфеенції заступник міського голови з питань економіки Петро Гринчишин. Загалом за січень-серпень 2006 року вироблено промислової продукції на суму 397,1 млн. грн. в порівняльних цінах, що становить 117,4 % до відповідного періоду минулого року. За цей час зросло виробництво на 31 підприємстві. Збільшились обсяги виробництва продукції в поліграфічній промисловості, харчовій галузях, зросло виробництво транспортного устаткування та меблів

Після невдалої спроби вкрасти гаманець, злочинець вдарив жінку ножем у серце
30 вересня до правоохоронців надійшло повідомлення про виявлений труп 53-річної жінки. Труп було знайдено у помешканні, яке вона винаймала. Про це УХ радіо повідомила прес-секретар прокурора області Леся Долішна. Жінка приїхала до Тернополя кілька місяців тому із Вінничини. Працювала прибиральницею, винаймала житло на Новому світі. Тіло із слідами колотої рани грудей виявили сусіди 29 вересня. 30 вересня прокурор Тернополя порушив кримінальну справу за част.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) . У скоєнні злочину підозрюється 35-річний раніше судимий житель с.Велика Березовиця .Підозрюваний – родич власниці будинку. За попередніми даними слідчих, зловмисник хотів поцупити гаманець жінки, котрий вона тримала під подушкою. Для цього він заліз до кімнати через вікно. Проте жінка прокинулась , впізнала крадія і почала його лаяти. У відповідь чоловік вдарив її ножем, поціливши просто в серце.



січень 2009
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
<<  <  •  >  >>

Використання новин повністю чи частково - лише з використанням посилання на УХ Радіо 101.1 fm


Наталя Даниленко





Подивитись у студію >>



"З відомими за кавою"



Задайте своє запитання гостю програми!

Я відпочив цього літа:
Прекрасно!
Ще не встиг...
Можу про це хіба помріяти



результати

Усі права застережено © "УХ Радіо" 101.1 fm © Designed by
Slay Inc.