This version of the page http://www.trident.com.ua/ukr/support.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
Технічна підтримка - Трайдент Софтвер



Технічна підтримка

Трайдент Софтвер не гарантує, що Pragma 4.x та Pragma 5.x працюватиме безперебійно або програмне забезпечення не містить помилок.

Проте компанія постійно працює над удосконаленням своєї продукції і пропонує користувачам Pragma одержувати регулярні оновлення через Інтернет. Ці оновлення містять також відкоректовані і доповнені словники.


Оновлення програмного забезпечення

Оновлення можливе через програму Pragma монітор в Pragma 4/5.x або в меню програм.


Повідомлення про помилки

Ми будемо вдячні, якщо ви повідомите нас про будь-які проблеми з програмою Pragma 4/5.x або про некоректні дії програми. Помилки можуть бути як у функціональній, так і в лінгвістичній частині програми.


Помилки в програмі

Якщо ви зіткнулися з програмним дефектом, як наприклад - зупинка, зависання, переривання, некоректне відображення і т.п. будь ласка, надайте нам детальний опис проблеми і прикладіть текстовий файл, який генерується модулем Тестер.


Лінгвістичні помилки

Якщо ви одержите грубу лінгвістичну помилку після перекладу, пришліть нам фрагмент початкового тексту. Будь ласка, мінімізуйте цей фрагмент.

Всі повідомлення надсилайте електронною поштою на: trident.software@gmail.com


© 2008 Developed by  Trident Software