This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/447.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
Комплексні проблеми вітчизняного житлово-комунального господарства (ЖКГ) повинні бути одними з найбільш серйозних пріоритетів державної політики - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
31.03.2006
Комплексні проблеми вітчизняного житлово-комунального господарства (ЖКГ) повинні бути одними з найбільш серйозних пріоритетів державної політики

Комплексні проблеми вітчизняного житлово-комунального господарства (ЖКГ) повинні бути одними з найбільш серйозних пріоритетів державної політики. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Анатолій Кінах сьогодні на прес-конференції в Кіровограді, коментуючи підсумкове засідання Комісії з питань виникнення небезпеки життєдіяльності в м. Олександрія у зв'язку з перебоєм теплопостачання міста.

За словами Анатолія Кінаха, на сьогодні у зв'язку з високим фізичним та моральним зносом основних фондів, серйозними диспропорціями у тарифно-ціновій політиці вітчизняного ЖКГ знаходиться у кризовому стані. Рівень зносу комунальної інфраструктури міст і селищ України сягає 60%.

Як поінформував Анатолій Кінах, на сьогодні триває робота з підготовки системи реформування житлового господарства. На його думку, необхідно, зокрема, передбачити активізацію процесу залучення інвестицій, удосконалення тарифно-цінової політики, перехід на більш досконалі адресні методи соціальної політики в контексті наближення ціни, тарифів до собівартості послуг в ЖКГ, "жорсткий контроль за неприпустимістю монопольних дій і, безумовно, дуже серйозний контроль за відповідністю якості послуг, порівняно з тарифами і цінами."

Секретар РНБО також висловив упевненість у необхідності того, щоб в стислі терміни були підготовлені серйозні державні і регіональні програми, які забезпечили б ефективну і стабільну роботу вітчизняного ЖКГ.

"Ця галузь визначає всі напрями життєдіяльності нашого суспільства і держави, тому необхідно залучити всі стимули, механізми - податкові, інвестиційні тощо," - сказав він.

Нагадаймо, сьогодні Секретар РНБО Анатолій Кінах перебуває з робочою поїздкою в Кіровоградській області. Перебуваючи в регіоні, він провів засідання Комісії з питань виникнення небезпеки життєдіяльності в м. Олександрія у зв'язку з перебоєм теплопостачання міста. Анатолій Кінах також зустрінеться з керівниками підприємств атомної галузі, промисловцями та підприємцями області.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 7/2009
Про Положення про Міжвідомчу стратегічну групу з українсько-російських відносин
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 5/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 листопада 2008 року «Про виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України з питань регулювання земельних відносин, використання та охорони земель»
Інші
Інтерв’ю та коментарі
14.01.2009
Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової агенції „Інтерфакс-Україна”
18.09.2008
Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші