This version of the page http://www.oscar-hotel.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-17. The original page over time could change.
Отель Трускавца, отдых в Трускавце, курорт, санатории, пансионаты Трускавец, Прикарпатье. Гостиницы Карпаты, зимний отдых в Закарпатье. Отел

Новорічне поздоровлення

Колектив готелю "Оскар" вітає всіх з наступаючим Новим 2009 Роком! Нехай все хороше, що радувало Вас у році, що минає, неодмінно знайде своє продовження в році наступаючому. Нехай Новий рік подарує всім благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій, зміцнить віру в майбутнє, а успіх крокує завжди у всьому.

 

А Ви вже читали наші останні новини?

Хоча невеликий, але все ж розкішний

Відкрийте прозорі двері в наш готель і Ви полюбите його назажди. Гостинність та вишуканий затишок – наша концепція комфорту!

Бутік-готель чудового стилю, що забезпечує найвищі європейські стандарти обслуговування з двомовним персоналом ресторану та рецепції. 21 номер, кожен з яких облаштований за індивідуальним планом, наповнений оздобленням та обладнанням, які відображають нашу увагу до стилю, елегантності і комфорту. Номери обладнані телевізорами, прямими телефонами, фенами і міні-барами. Бездротове з’єднання з Інтернетом (WI-FI) доступне у всьому готелі. Приміщення його оздоблене мармуровими прикрасами, голлівудськими колажами та іншими пам’ятками.

Готель «Оскар» - особливе місце для вашого свята, конференції чи зустрічі.
Зали для зустрічей і церемоній продумані до найменшої деталі, щоб і гості, і місцеві мешканці могли знайти ідеальне місце для корпоративних вечірок, семінарів і конференцій.

Готель співпрацює з передовими медичними та спа-центрами, має домовленості про медичний огляд гостей. А ще звідси недалеко до лижних курортів “Славсько”, “Тисовець” і “Долина”. Доступні й інші можливості для занять спортом і фітнесом, феєричних сплавів гірськими ріками, сходжень у гори, не кажучи вже про незліченну кількість і різноманітність джерел мінеральної води. Додайте до цього зручне транспортування від Львівського залізничного вокзалу й аеропорту і навіть можливість польоту із Києва приватним літаком.

Святкові вечірки і заходи впродовж всього року

 

________

Бутик-отель Трускавца «Оскар» - великолепное место для отдыха в Карпатах. Курорт Трускавец, Карпаты, известен как чудесное место для зимнего отдыха и не только. Куда бы Вы не собрались на отдых — в Карпаты, Прикарпатье или Закарпатье — рассмотрите возможность отдохнуть в гостинице Трускавца — отеле «Оскар»