НОВИНИ / СВIЖЕ

14 Січня 2009р.

VKONTAKTE

Не оминула чаша сія і проект „ТЕЛЬНЮК: Сестри”... …»

26 Грудня 2008р.

ДОСАДОНЬКА 2008: відеоряд

Відтепер пісня „Досадонька 2008” має ще й відеоряд. Протягом мистецького туру „Вітер століть” було відзнято …»

19 Грудня 2008р.

ВІТЕР СТОЛІТЬ: преса

Музичні колективи "Тельнюк: Сестри" і "Кому вниз" без перебільшення можна назвати сучасними класиками української музичної культури. Вони були і залишаються одними з небагатьох творчих колективів, які не зважаючи на всі труднощі українських реалій, не перетворилися на "шоу-бізнесовий мотлох" …»

06 Грудня 2008р.

із шухлядки: ЖАР-ПТИЦІ 2007

Пісня „Жар-птиці” лірична тема творчості дуету „Сестри ТЕЛЬНЮК”, а потім стала і ліричною темою головного персонажа вистави …»

05 Грудня - 05 Січня 2008р.

ДЕНЬ: вітер століть

Наскільки сьогодні потрібне справжнє поетичне слово молодому поколінню? В умовах не надто високого рівня сучасної музики, на жаль, усю модель поетичного слова спотворено …»

03 Грудня 2008р.

ПРО: вітер століть

2 грудня в книгарні «Є» відбулася презентація нового мистецького проекту «“Вітер століть”: подих української поезії в рок-музиці», який цьогоріч організувало Міністерство культури і туризму України …»

02 Грудня 2008р.

СТУСОВЕ КОЛО: перший

Сьогодні на ПЕРШОМУ о 22.00 дивіться телевізійну версію проекту „СТУСОВЕ КОЛО”. …»

29 Листопада 2008р.

УКРАЇНА МОЛОДА: зупинити вечоріння світу

Восьмого грудня рок–гурти «Тельнюк: Сестри» та «Кому вниз» розпочинають спільний творчий проект «Вітер століть». Концепція проекту — оригінальна …»

27 Листопада 2008р.

ВІТЕР СТОЛІТЬ: пресове повідомлення

Щиро запрошуємо представників українських медіа на презентацію нового мистецького проекту «“Вітер століть”: подих української поезії в рок-музиці». Учасники проекту …»

26 Листопада 2008р.

ВІТЕР СТОЛІТЬ

Вони поєдналися у феєрічному танці слова та музики! Спільний тур рок-гуртів „ТЕЛЬНЮК: Сестри” та „Кому Вниз” …»

АНОНСИ

06 Липня 2008р.

БАТУРИН: ЕтноЕволюція

За час свого існування Мандрівний фестиваль традиційного українського мистецтва „ЕтноЕволюція” відвідав міста Київ, Чернігів, Житомир, а також гуцульське село Космач...
Наступною зупинкою фестивалю буде місто Батурин Чернігівської області.

6 липня 2008 року, в рамках Мандрівного фестивалю „ЕтноЕволюція” виступлять Сестри ТЕЛЬНЮК!

Фестиваль проводиться для глядачів на безоплатній основі .Проведення вказаного заходу сприятиме демонстрації позитивних тенденцій у розвитку національної культури та її вплив на формування громадянського суспільства, культурному та естетичному виховані молоді на зразках кращих традицій українського народу. Сприятиме приверненню уваги до міста Батурин і в цілому до Чернігівського регіону як потенційно привабливого туристичного краю.