This version of the page http://www.president.gov.ua/news/11032.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-16. The original page over time could change.
У рамках проекту «Зігрій любов'ю дитину» ключі від будинку отримала багатодітна родина на Донеччині - Офiцiйне представництво Президента України
22.08.2008 09:49
Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

У рамках проекту «Зігрій любов'ю дитину» ключі від будинку отримала багатодітна родина на Донеччині

21 серпня в рамках ініційованого Президентом України спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов'ю дитину» ключі від нового будинку отримала у селі Мирне Донецької області багатодітна родина Юрія та Анжеліки Шаменкових, які виховують 12 неповнолітніх дітей (найменшій вісім місяців).

Ключі від нової оселі сім'ї вручили заступник голови Донецької ОДА  О.Петряєва, директор благодійного фонду «Розвиток України» Анатолій Заболотний.

Новий будинок площею майже 320 кв. м. з господарськими будівлями на ділянці в 0,1 га для родини Шаменкових придбав за 861 тис. грн. фонд «Розвиток України». Сім'я також отримала у подарунок іграшки, солодощі та канцелярські товари для школи.

З 13 серпня А. Шаменкова з дітьми знаходиться в дитячому оздоровчому центрі «Дзержинець» (м. Святогорськ), де проходить тематична оздоровча зміна для дітей з багатодітних сімей із батьками.

 

 


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 3/2009
Про відзначення державними нагородами України військовослужбовців Управління державної охорони України

Події

Українсько-російські
газові переговори

Послання до парламенту

Послання Президента України до Верховної Ради України

2006

2008

Національні пріоритети

Євро 2012

Соціальні ініціативи

Антикорупційні ініціативи

Програма «Доступне житло»

«Зігрій любов'ю дитину»

Пам'яті жертв Голодомору

Фотоальбом


Прес-конференція Президента України

Віртуальна екскурсія