14.09
Приречений
Мелодрама
Бідному хлопцеві Джею Вармі терміново потрібні гроші на лікування хворої матері. Він погоджується за невелику суму вчинити теракт – підірвати автобус з дітьми. Але сумління не дозволяє чоловіку спокійно жити далі, тому він вирішує здати своїх спільників представникам влади. Та бандити аж ніяк не хочуть потрапити до в’язниці, і саме тому намагаються вбити горе-терориста.

Побоюючись жорстокої помсти з боту своїх колишніх поплічників, Джей Варма робить пластичну операцію. Тепер він – мільйонер Аджей Кхана, який одружується на своїй коханій Раді. У них народжується син, який, дорослішаючи, стає надзвичайно схожим на Джея Варму...


 

 


    07.09
Жертва обману
Детектив
"Шерше ля фам!" – шукайте жінку! Як часто саме жінка відіграє рокову роль у детективах. Особливо, якщо вона не лише звабливо гарна, але й підступна та неймовірна хитра. Ці жінки здатні багато на що! ...»»

    31.08
Рідна дитина
Сімейна мелодрама
Відомо: не та мати, що народила, а та, яка виховала. Скільки драм і сьогодні переживають люди, пізнаючи цю істину. „Рідна дитина” – одна з таких історій. ...»»

    17.08
Ще один зв'язок
Мелодрама
Єдиний син і спадкоємець багатого промисловця веде надто легковажний спосіб життя і навіть гадки не має про те, щоб створити сім’ю. ...»»

    06.07
Індійське кіно на телеканалі ТЕТ
Класика Боллівуду
У розпал літньої спеки, романтичних відпусток та курортних романів ТЕТ запрошує свої глядачів поринути у яскравий і чуттєвий світ індійського кіно. ...»»

    10.08
Гуру
Детективна мелодрама
Гуру, син поліцейського, що загинув від рук наркоманії, вирішує продовжити справу батька та піти служити до поліції. Однак через сварку із чиновником цього зробити не вдається. Гуру починає пити. Аж тут його бере на роботу мафію. Та справу батька Гуру не зрадить... ...»»

    03.08
Танцюй, танцюй
Драма
На хвилі феноменального успіху "Танцюриста диско" та ж творча група (режисер Баббар Субхаш, композитор Баппі Лахірі й актор Мітхун Чакраборті) за кілька років зняли своєрідний парафраз на ту ж тему. Знову бідний співак-початківець намагається пробитися на вершини музичного шоу-бізнесу. ...»»

© 2004..08 ЗАТ Телекомпанiя ТЕТ
Уci права захищенi. При використаннi матерiалiв з даного сайту посилання на tet.tv обов’язкове.