This version of the page http://rate1.com.ua/uk/1098/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-11. The original page over time could change.
Перша рейтингова система Rate1.com.ua - міряємо цінності



РЕЄСТРАЦІЯ

Зареєструвавшись, Ви отримуєте доступ до матеріалів з позначкою «Ексклюзив»
  • Головна

РЕЙТИНГИ

30.12.08
5 науковців, що досліджували сніг

30.12.08
10 головних Дідів Морозів

30.12.08
10 різдвяних рекордів

30.12.08
Незвичайні новорічні ялинки

29.12.08
24 способи позбутися похмілля

ПЕРША РЕЙТИНГОВА СИСТЕМА RATE1.COM.UA

- на порталі розміщено найрізноманітніші дослідження та рейтинги з України та світу щодо політичної та соціально-економічної тематики, мистецького життя, туризму, спорту та розваг.

Останні дослідження

Виборці Ющенка обирають «В Контакте»
З-поміж прихильників п’яти головних учасників президентської виборчої кампанії симпатики Віктора Януковича найменше знаються на тому, що таке соціальні мережі в Інтернеті. За даними телефонного опитування «Першої рейтингової системи» майже кожен п’ятий виборець Януковича не знає, що це таке.

30.12.08

 
Найбільше звільнених з роботи серед комуністів
Незважаючи на те, що хвиля звільнень з роботи у зв’язку з економічною кризою майже однаково зачепила всі регіони, прихильники найпопулярніших партій та блоків відчули кризу по-різному.

29.12.08

 
Українці назвали Пономарьова найталановитішим співаком
Список найбільш обдарованих співаків, на думку українців, одноосібно має очолювати Олександр Пономарьов. Рейтинг найталановитіших співаків України було укладено за результатами телефонного опитування «Першої рейтингової системи» на замовлення КорреспонденТ.net у п’яти великих містах держави.

26.12.08

 
Через кризу звільняють з роботи в усіх регіонах однаково
Хвиля звільнень з роботи, спричинена економічною кризою, практично однаково зачепила всі регіони України. Про це свідчать результати загальнонаціонального телефонного опитування «Першої рейтингової системи».

25.12.08

 
60% киян інтегровані до соціальних мереж в Інтернеті
Під час телефонного опитування «Першої рейтингової системи» у п’яти великих містах України з’ясувалося, що найменш обізнані з соціальними мережами в Інтернеті мешканці Дніпропетровська та Одеси.

24.12.08

 
Лише на Заході України прихильники ядерного статусу переважають
Думки мешканців різних регіонів України щодо того, чи потрібно державі повернути статус ядерної, розходяться. За даними телефонного опитування «Першої рейтингової системи» на замовлення КорреспонденТ.net кияни, одесити й донеччани налаштовані більш мирно, ніж львів’яни та дніпропетровці.

23.12.08

 


 

 

Ваша думка

Вашим дітям приносить подарунки до Новорічних свят:

Святий Миколай
Дід Мороз
І той, і той
Даруємо самі
Не маємо дітей
Всього проголосувало: 936

  • Відповісти
  • Результати

обговорити на форумі
є нові повідомлення

“Перша рейтингова система” представлена у міжнародній організації соціології та маркетингу ESOMAR


  • Головна
  • Каталог рейтингів
  • Дослідження Rate1
  • Пошук
  • Про нас
  • Форум
  • Радіо онлайн
 

© 2007-2008, ТОВ «Перша рейтингова система». Всі права захищено. Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання (для мережевих видань – гіперпосилання) на сайт rate1.com.ua. Матеріали, позначені ®, публікуються на правах реклами

Публікації в RSS
Реклама на сайті