This version of the page http://www.kstan.com.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-10. The original page over time could change.
ГРК «Козацький стан» - про нас
 
        ua      ru      en
   
 


Готельно-ресторанний комплекс "Козацький Стан", розташований в самому серці соснового лісу, не залишить байдужими шанувальників козацького колориту. Серед вікових сосен, подалі від міського галасу та метушні, він викликає лише самі позитивні емоції та має все необхідне для бізнесу та приємного відпочинку.  Готельно-ресторанний комплекс "Козацький Стан" пропонує 58 номерів, серед яких шість категорії "напівлюкс" та одні "апартаменти". Всі номери оснащені фенами, міні-барами, кондиціонерами, супутниковим телебаченням та інтернетом.

Також на території комплексу є 9 затишних будиночків із всіма зручностями (сауна, камін...). Кожен будиночок здивує Вас своєю індивідуальністю, незвичним стилем та дизайном.

 

Широту та гостинність козацької душі відкриє Вам ресторан "Гетьманський", де одразу пізнається вся історія гетьманства, дух якої підтримує щедра українська кухня та вишукані страви від шеф-кухаря.


Вас приємно здивує унікальний інтер'єр ресторану "Літораль", який створено завдяки використанню декількох сучасних стилів та напрямків дизайну. Головною родзинкою інтер'єру є панорама міста та краєвиди схилів Дніпра, що розташовані на підлозі під склом. Тільки в ресторані "Літораль" Ви відчуєте себе, наче на повітряній кулі, над схилами могутнього Дніпра.

Відчути несподівані таємниці задоволень і зухвалої мрії, таємничі звуки загубленого лісу Вам дозволить бар "Дикий Ліс". Оригінальний інтер'єр, лісові делікатеси, різноманітність коктейлів, жива музика та постійні екзотичні сюрпризи.


Відчути масштаб українських гулянок Вам дозволить стилізований "Курінь", який захистить від палючого сонця, здивує своїм шоу-мангалом та поверне до історії української культури фольклорною музикою.

Теплом української печі вкутає Вас "Панська хата", приємно зігріє сауна й освіжить купіль із травами. На терасі "Панської хати" Вам запропонують гарячі страви за стародавніми рецептами, зі справжньої печі.

Сховатись від палючого сонця або ж зігрітись від лютого холоду? Козацькими шляхами до "Возів". Мова йдеться, справа робиться, а ще під чарочку та з багатющою українською закускою - смакота!

Конференц-центр - оптимальне рішення для проведення конференцій, ділових зустрічей, переговорів, семінарів. Ми пропонуємо повний спектр конференційних та бізнес-послуг.


Головна | On-line бронювання | Гостьова книга | Де нас знайти

Designed by Lemax INC

Powered by 2x2studio

Україна м.Київ, Бориспільське шосе, 18 км.
(300 м від ст. м. Бориспільська)
+38 (044) 576-09-60
+38 (044) 536-94-90
Факс: +38 (044) 564-61-55