This version of the page http://www.kneu.kiev.ua/publication/content/294.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-10. The original page over time could change.
Київський нацiональний економiчний унiверситет - Центр громадських зв’язків



Розширений пошук

Реєстрація



 

 

welcome@kneu.kiev.ua

 

 


укр | eng |

   Центр громадських зв’язків 


Дата: 02.02.06 12:49  


ЦЕНТР  СУСПІЛЬНИХ  ЗВ’ЯЗКІВ

 

 

Директор

УСИЧЕНКО Юлія Віталіївна

 

Директор -

УСИЧЕНКО Юлія Віталіївна

Тел.: 459-61-01, 456-69-00
e-mail: pr@kneu.kiev.ua

Центр суспільних зв’язків Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана є структурним підрозділом нашої альма-матер. В 2005 році він  був pеструктуризований з прес-центру.

Центр суспільних зв’зків  складається з трьох секторів:

сектору маркетингових комунікацій,
сектору електронних мереж,
редакційно–інформаційного сектору.


Основним завдання центру  є  формування  громадської  думки  про  діяльність  університету,  зміцнення позитивного іміджу навчального-закладу як провідного економічного ВНЗ держави шляхом проведення іміджево-рекламних кампаній.

З цією метою Центр суспільних зв’язків організовує підготовку й публікацію корпоративної інформації у вигляді інформаційно-рекламної друкованої продукції – бюлетенів, фото- й відео альбомів про життя університету в цілому, звітів факультетів і кафедр,  інформаційних буклетів присвячених тим чи іншим акціям і подіям, які проходять у нашому ВНЗ. Колектив ЦСЗ приймає безпосередню участь у розробці рекламно - інформаційних кампаній з дотриманням корпоративного стилю (День відкритих дверей, День кар’єри та інші). Займається реалізацією рекламно – іміджевої кампанії шляхом залучення різноманітних рекламних засобів, включаючи презентаційну та сувенірну продукцію. ЦСЗ  виступає організатором прес-конференцій, виставок та зустрічей з громадськістю.

Окрема увага приділяється виданню корпоративної багатотиражки “Економіст”, з моменту виходу першого номера якої минуло вже майже 35 років. Це загальноуніверситетське видання завжди було і є відображенням самовідданної праці  колективу університету на благо рідного ВНЗ. В житті “Економіста” було чимало новацій: змінювалась назва, її формат, обсяг, з’являвся і щезав колір, змінювались й поновлювались рубрики. Газета  переживала всі трансформації разом із суспільством публікуючи гострі до відповідного часу матеріали. Завжди пріоритетним було й буде висвітлення наукового, навчального, громадського життя КНЕУ.

Центр суспільних зв’язків тісно співпрацює з Центром дистанційних технологій щодо якісного формування забезпечення матеріалами Web - сторінки університету.

Центр суспільних зв’язків - структурний підрозділ, який акумулює внутрішньо університетську інформацію та інформацію, що має поширюватись, як в стінах університету та і за його межами за допомогою засобів масової інформації, включаючи Internet, у друкованому, електронному, відео-, аудіо- або фото- вигляді. Ця інформація представляється на розсуд громадськості  у синтезованому й структурованому вигляді з додержанням корпоративного стилю  згідно вимог й потреб університету.




 Вгору
©  Київський нацiональний економiчний унiверситет webmasterkneu@kneu.kiev.ua