This version of the page http://www.english.com.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-10. The original page over time could change.
Курсы в Киеве. Киев: обучение английскому и курсы английского в Киеве. English Language Courses in Kiev. TOEFL Kiev.


 Про компанію
 Відділення
 Сервіс та гарантії
 Програми



 Розклад та ціни
 Питання-відповіді
 Бронювання місць



 Бізнес-тренінги
 Новини та події
 Кар'єра в компанії
 Корисні лінки



 English | Русский

Welcome to IMAGE OSVITA — Premium Class Courses!

Новини для лідерів

Цього року "ІМІДЖ ОСВІТУ" було запрошено взяти участь у міжнародній конференції Ради Європи зі стандартів викладання англійської мови, як єдиного представника серед країн, не членів ЄС. В конференції взяли участь 4 викладачі компанії: Ірина Долинська, Анна Гладишева, Вікторія Коломійченко та Марина Гаврилюк. Таким чином, всі програми компанії приведені в повну відповідність Загальноєвропейським Рекомендаціям з мовної практики Ради Європи. Приєднуйтесь до лідерів ринку!

Якість "ІМІДЖ ОСВІТИ" знову підтверджена Кембриджем! В черговий раз компанія підтвердила свій статус надійного провайдера на ринку столиці з навчання англійської для кар’єри. Всі слухачі, які довірили “ІМІДЖ ОСВІТІ” свій час та кошти, стовідсотково успішно склали іспит на отримання міжнародного Кембриджського сертифікату. Вивчайте мову з професіоналами!

Business English Certificate of Cambridge University (BEC). Продовжується підготовка до Business English Certificate. Беззаперечний факт: всі групи 100% успішно склаладають кембриджзкі іспити! Раз і назавжди!

International Friends Club of «IMAGE OSVITA». Щомісяця відбуваються зустрічі слухачів ІМІДЖ ОСВІТИ, в яких завжди беруть участь партнери з Британії та України, викладачі та друзі компанії. В програмі розиграші та конкурси, танцювальна програма та спілкування англійською з носіями мови. Вхід тільки за запрошенням.

 
 
 
 
 

 

За додатковою інформацією звертайтесь: 496-20-76
Copyright © Image Education