This version of the page http://life.pravda.com.ua/private/4918333683062/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-09. The original page over time could change.
Який собачка буде в сім’ї Обами? | Українська правда _Життя

 

// Уся президентська сім'я. Фото АР
// Нові мешканці Білого Дому

Який собачка буде в сім’ї Обами?

Чотирилапі друзі у президентських сім’ях теж живуть публічним життям. Лабрадор Коні Володимира Путіна – незмінний учасник зустрічей у загородніх резиденціях екс-президента РФ.

А укус домашнім улюбленцем Джорджа Буша скотч-тер'єром Барні кореспондента Reuters наробив шуму по всьому світові. Навіть Лора Буш пояснювала пресі небувалу поведінку спокійного песика, мовляв, йому надокучили папарацці.

Шоколадний лабрадор Білла Клінтона Бадді (у перекладі з англійської - друзяка) виправдав своє прізвисько. Клінтон якось сказав репортерам, що Бадді спить з ним разом у ліжку, коли його дружини Хілларі немає вдома

Українські ж президенти не надто використовують собак для свого піару. Віктор Ющенко обирає бджіл, Леонід Кучма - котика Нюсика. І лише Леонід Кравчук зізнавався у любові до собак, але їхнє життя не стало публічним.

Новообраний президент США Барак Обама, найімовірніше, продовжить епопею американських президентів "я і мої собачки".

У своїй першій промові після того, як стало зрозуміло, що новим президентом стане він, Обама пообіцяв своїм донькам 10-літній Малії та семирічній Саші купити цуценя. Воно має жити з президентською сім'єю у Білому Домі.

Тож тепер преса активно обговорює: яка ж саме собачка оселиться у сім'ї новообраного президента.

Старша дочка Обами є алергіком, тому родина Обами може вибрати породу цуценят, які не дуже линяють, пише ВВС. Це може бути лабрадудель - помісь лабрадору з пуделем, шнудель (шнауцер і пудель) або кокапу (кокер-спаніель і пудель), припускають журналісти.

Леонід Кравчук і його друзі-охоронці. Фото "Бліка"
Втім, подейкують, що Малія хоче голдендуделю - помісь пуделя з золотавим ретривером.

Тамар Геллер з Каліфорнії, що дресирує собак для знаменитостей і яка "виховувала" щеня відомої американської телеведучої Опри Уінфрі, стверджує, що співробітники її собачого притулку уже ведуть переговори з представниками Обами про одного голдендуделя, якому потрібний новий хазяїн.

"Це чудовий собака, - заявила вона в інтерв'ю ВВС. - Білий, з мелірованими золотавими пасмами - ніби тільки-но від перукаря, з доброю мордою, жвавий, але досить урівноважений".

"На мій погляд, він підходить ідеально, але побачимо - рішення буде приймати родина нового президента", - додала Геллер.

Малія Обама любить цуценят. Фото Reuters
За її словами, головне, щоб цуценя, яке оберуть у сім'ї Обами, любило дітей і поводилися бездоганно при будь-яких обставинах, особливо при відвідувачах.

"Хіба можна уявити собі, щоб собака стрибнув Путіну на груди, задер ногу біля важких портьєр або "хапнув" Гордона Брауна? - запитує вона. - Звичайно ж, ні. У собаки повинні бути бездоганні манери".

"Потрібно підготувати собаку так, щоб вона не боялася гучних звуків, оскільки в Овальному кабінеті можуть йти палкі суперечки. Вона також не повинна боятися бородатих чоловіків та людей у тюрбанах, тому що президент буде приймати різних закордонних гостей", - зауважує Тамар Геллер.


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ОСОБИСТЕ
Гороскоп 2009
 

Астрологический прогноз по знакам зодиака на 2009 год3

Супружеская верность, ответственность за семью и развитие в себе творческих способностей для дальнейшего карьерного роста - такие качества, согласно мнению астрологов, наиболее важны и необходимы в год Желтого Буйвола.
Цікава традиція
 

Ворожіння на Андрія: у пошуках судженого13

І священики, і науковці зійшлися на думці, що ворожіння, безсумнівно, можуть передбачати майбутнє. Проте, результат ворожіння залежить не лише від фахівця. Важливо, наскільки коректно задане питання, як налаштована людина, якій ворожать, в який час проводиться ворожіння тощо.
Сміх крізь сльози
 

Про цапа Федора та його героїчну загибель1

Іскра трапилась наступного дня. На підтвердження свого повного кретинізму недоумкуватий прокурор пристрелив із табельної зброї загального улюбленця – козла Федора. Ну, а необхідні організаційні здібності виявила моя напарниця Тамара.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
У Севастополі припинили подачу гарячої води населенню
Вчені на порозі відкриття "таблетки кохання"
Жорсткі диски слід знищувати

Завтра Microsoft викладе бета-версію Windows 7

 
10 найдивовижніших знахідок у шлунках акул
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
Китайський пошуковий сайт вибачився за порнографію

6-річний хлопчик сів за кермо, щоб встигнути до школи

 
Голова великої компанії з продажу нерухомості покінчив із собою
Херсонській області потрібні лікарі
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду-Життя.

Зворотній зв'язок