This version of the page http://puvo.bezpredel.com/?cat=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-06. The original page over time could change.
філософське | Пиво блог

Пиво блог

December 31, 2008

З Новим Пивним Роком!

Filed under: події, філософське — g_i @ 11:12 am

July 8, 2008

Завдяки Карлсбергу:)

Filed under: Пиво як воно є:), філософське — g_i @ 7:19 pm

Знаєте, я якось вже давно шукав аналогій сучасному так званому "пиву" - це я маю на увазі той стандартизований глобалізований продукт, що спекулює цією назвою і відношення має до оригіналу дуже і дуже віддалене..

А тут - ЗАВДЯКИ КАРЛСБЕРГУ! - знайшлася аналогія:)

КОКА-КОЛА! Це ж очевидно:) все-все-все і там і там практично майже ідентичне - і хімія, і "розкрутка", і глобалізація...
Якось раніше з магдональдсом порівнювати доводилося аби довести до шановної громади шо ж таке є це "пиво" - але, думаю, кока-кола - це саме воно:)

June 23, 2008

Депресивне…

Filed under: філософське — g_i @ 8:40 pm

December 5, 2007

Пиво за кермом..

Filed under: Пивна культура, філософське — g_i @ 12:02 pm

Власне, і не тільки пиво, а й взагалі - алкоголь+кермо, шо воно таке і чи все саме так як здається на перший погляд і як пропагують нам з дитинства?
Цікаво, бо в Італії донедавна можна було керувати авто навіть в дуже підвипившому стані. Але - із входженням до Євросоюзу, самі розуміємо: вимоги, одне-друге-десяте і всьо таке.

І шо сталося? ДТП стало більше!
Суть справи така: людина, яка частенько випиває собі і в такому стані керує автомобілем не становить небезпеки для дорожнього руху.
А от людина, яка випиває нечасто, і яка сяде за кермо в такому стані - оце СПРАВЖНЯ небезпека для оточуючих!
Тобто коли це діло заборонено не було - людина собі дозволяла випити, і їхала потім куди треба. і все було нормально.
А тепер - заборонено. І людина якшо і сяде за кермо п’яною, то дільки десь-колись, і саме в цьому випадку зможе спричинити якусь аварію!

Звичайно, шо це залежить і від дози випитого, і від реакції людини на алкоголь.. Але діяти по принципу "заборонити ВСІМ якшо хоч хтось із них може зробити шось недобре" - це також якось негуманно... (more...)

September 21, 2007

Головне Питання…

Filed under: філософське — g_i @ 10:07 am

ЧИ ІСНУЄ ПИВО НА ІНШИХ ПЛАНЕТАХ?.....

Powered by WordPress