This version of the page http://www.pib.com.ua/service/dist_mon.php.en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-05. The original page over time could change.
Prominvestbank - Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів
Prominvestbank
  

Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів

  • Тарифи на послуги дистанційного обслуговування Операційного управління Промінвестбанку

Послуга "Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів" надає можливість клієнтам цілодобово здійснювати контроль за рухом коштів по рахунку, відкритому в Промінвестбанку, за допомогою SMS-повідомлень на мобільний телефон або за допомогою електронної пошти.

Користувачі системи "Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів":

Власники пластикових карток, емітованих Промінвестбанком, у будь-який час за допомогою мобільного телефону і послуги "Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів" мають доступ до інформації про свій картковий рахунок, що дає можливість здійснювати контроль за використанням коштів та істотно знизити ризик їх несанкціонованого використання.

Для того, щоб отримувати повідомлення про залишок на картковому або поточному рахунку, клієнт має набрати SMS-повідомлення вигляду

і відправити на номер +380504443433. Інформація про залишок надійде у вигляді SMS-повідомлення на мобільний телефон клієнта

Підключитися до системи може будь-яка юридична чи фізична особа, яка має відкритий рахунок у Промінвестбанку. Для підключення необхідно звернутись у філію Промінвестбанку за місцем відкриття рахунку та укласти договір на надання послуг за системою "Дистанційний моніторинг рахунків клієнтів".