This version of the page http://www.pib.com.ua/pcards/pcards3.php.en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-05. The original page over time could change.
Промінвестбанк - \"Зарплатні\" карткові проекти Промінвестбанку
Prominvestbank
  

"Зарплатні" карткові проекти Промінвестбанку

  • Платіжні картки для фізичних осіб
  • Платіжні картки для суб'єктів підприємницької діяльності (корпоративні картки)
  • "Зарплатні" карткові проекти Промінвестбанку
    • Переваги підприємства та його співробітників від впровадження "зарплатного" карткового проекту
    • Порядок впровадження "зарплатного" карткового проекту
    • "Зарплатні" тарифні програми
  • Додаткові послуги держателям міжнародних платіжних карток
  • Розрахункове обслуговування операцій з використанням платіжних карток
  • Довідкова інформація для Держателів міжнародних платіжних карток Промінвестбанку
     
  • Замовлення карток on-line

Промінвестбанк - офіційний член міжнародних платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int. пропонує послуги світового рівня щодо організації виплати заробітної плати співробітникам Вашого підприємства на пластикові картки Промінвестбанку з міжнародною сферою дії - Maestro, MasterCard Mass, MasterCard Gold, MasterCard Electronic, VISA Electron, VISA Classic та VISA Gold.

Переваги підприємства та його співробітників від впровадження "зарплатного" карткового проекту

!!! ОДИНАДЦЯТЬ ПЛЮСІВ для Підприємства та для його співробітників - це зарплатний проект через міжнародні платіжні картки Промінвестбанку!!!

+ Економія робочого часу

Оскільки співробітники організації можуть отримувати зараховану на міжнародну платіжну картку заробітну плату в неробочий час в пунктах видачі готівки або в банкоматах, що працюють цілодобово або за розширеним режимом (наприклад, з 6 до 23 години) - подовжується період видачі заробітної плати, знімається пікове навантаження, ліквідуються вимушені простої підприємства.

+ Фінансова економія

Підприємство сплачує в банк комісію від фонду заробітної плати та щорічну плату за обслуговування. При цьому не витрачаються кошти на отримання, збереження, транспортування готівкових коштів; полегшується робота відділів бухгалтерії та каси підприємства.

+ Турбота про співробітників

На щоденні залишки на карткових рахунках співробітників банк нараховує відсотки, що збільшує їх фактичний доход без додаткових витрат з боку підприємства.

+ Організаційні переваги

Знімається проблема депонування заробітної плати, що не була отримана вчасно. Спрощується процедура складання касового плану.

Організації, що мають в своєму складі відділення в інших регіонах, мають можливість централізовано проводити розрахунки заробітної плати.

+ Конфіденційність

Інформацією про обсяг нарахованої заробітної плати володіє лише бухгалтерія підприємства та сам співробітник.

+ Створення новаторського іміджу організації, що йде в ногу з часом та здатна до нововведень

Можливість розрахунків з використанням міжнародних платіжних карток в межах підприємства (їдальні, фірмові магазини тощо). За такої системи розрахунків у підприємства з'являється додаткове джерело прибутку за рахунок нових клієнтів-держателів міжнародних карток інших банків-учасників платіжних систем, а у його співробітників - універсальний платіжний засіб, що гарантує йому повну незалежність від наявності готівкових коштів.

+ Зручність в користуванні

Виключаються всі незручності, що пов'язані з використанням готівки.

Промінвестбанк надає можливість кожному співробітнику Організації:

+ Гарантія збереження коштів

В разі втрати або крадіжки "зарплатної" картки, при своєчасному повідомленні в банк, співробітник втрачає лише пластик, а кошти при цьому залишаються недоторканими.

+ Додаткові прибутки

Банк нараховує відсотки на щоденні залишки на картковому "зарплатному" рахунку, які щомісячно приєднуються до залишку на рахунку.

Співробітники можуть:

+Контроль витрат

Банк щомісяця надає держателям зарплатних карток виписку про рух коштів на картковому рахунку. Крім того, в будь-якому банкоматі банку можна отримати інформацію про поточний залишок на рахунку або довідку про останні операції із застосуванням "зарплатної" картки.