This version of the page http://www.pib.com.ua/service/ex_for_cur.php.en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-03. The original page over time could change.
Prominvestbank - Купівля-продаж однієї іноземної валюти за іншу іноземну валюту
Prominvestbank
  

Купівля-продаж однієї іноземної валюти за іншу іноземну валюту

  • Тарифи Операційного управління Промінвестбанку для суб'єктів підприємницької діяльності - фізичних осіб в національній валюті
  • Тарифи Операційного управління Промінвестбанку для суб'єктів підприємницької діяльності - фізичних осіб в іноземній валюті

Види конверсійних операцій, що здійснюються Промінвестбанком:

  1. Купівля/продаж валют першої групи Класифікатору НБУ за валюти першої групи Класифікатору.
  2. Продаж валют другої групи Класифікатора НБУ за валюти першої групи Класифікатору.
  3. Купівля/продаж валют другої групи Класифікатора валют НБУ за валюти другої групи Класифікатору.

Клієнти банку надають заявки на купівлю-продаж іноземної валюти за іноземну валюту до філії Промінвестбанку в довільній формі, але із зазначенням обов'язкових реквізитів, передбачених Положенням про оформлення та подання клієнтами платіжних доручень в іноземній валюті, заяв про купівлю або продаж іноземної валюти до уповноважених банків і інших фінансових установ та порядоку їх виконання, затвердженого постановою Правління НБУ від 05.03.03 №82.

Заявки за конверсійними операціями приймаються до виконання працівниками Управління міжбанківських операцій поточним робочим днем, якщо вони надійшли від філій до центрального апарату до:

Курс Промінвестбанку за конверсійними угодами визначається з урахуванням поточного курсу Міжнародного валютного ринку (далі - МВР) та Міжбанківського валютного ринку України за типом конверсійної операції й маржі банку, обсягів купівлі-продажу, виду валют тощо.

На курс за конверсійними операціями впливають наступні фактори:

Переваги Промінвестбанку:

При виконанні конверсійної операції Промінвестбанк не стягує з клієнта будь-яких комісійних і використовує лише курс конверсії.