This version of the page http://12.kyivkhlib.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-03. The original page over time could change.
Хлiбокомбiнат №12 / Ласкаво просимо

Українська Русский
Логiн
Пароль
Запам'ятати?

Ласкаво просимо
    Київський Хлібокомбінат №12 входить у число ведучих підприємств хлібопекарської промисловості Києва і Київської області.
 
   На сьогоднішній день комбінат - це високотехнологічне, розвинуте підприємство з виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів.
 
    Киянам і жителям інших міст, як у Київській області, так і за її межами добре знайомі наші хлібобулочні та здобні вироби, величезне різноманіття тортів і тістечок, фото-торти, кекси і рулети, торти на замовлення.
 
   Особливу увагу на хлібокомбінаті приділяють якості. Так, на підприємстві є акредитована сучасна лабораторія, що постійно проводить  контроль якості сировини, що надходить, і готової продукції.
 
     Хлібокомбінат 12 є постійним учасником великих міжнародних, регіональних і галузевих виставок і конкурсів, у числі яких "Продэкспо Україна", "Хлібпром", "Хліб, кондвироби" і багато  інших, незмінним результатом участі в яких є нагородження нашої продукції медалями і дипломами за високі смакові якості. Хліб "Чумацький" став переможцем усеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України - 2003" у номінації продовольчі товари за відмінну якість, а торти "Вітальний літній" і "Хрещатий Яр" стали лауреатами конкурсу і були включені до складу "100 кращих товарів України" у 2003 році, в 2004 році торт "Хрещатий Яр" став переможцем усеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України - 2004".
 
     Працівники комбінату і керівництво - це згуртований колектив однодумців. Для нас головне - це турбота про покупця. На підприємстві постійно ведеться робота з розробки нових оригінальних рецептур,  по розширенню асортименту, впровадженню нових сучасних видів упакування.
 
      Індивідуальний підхід до кожного клієнта, чітке виконання договірних зобов'язань, безперебійність у роботі зроблять наше співробітництво приємним і взаємовигідним.

Версiя для друку

Останнi новини

Фото-торти

Можливе виконання зображення різної тематики - від барвистих дитячих листівок до репродукцій відомих картин, фотографій замовника, друзів, кіноакторів,знаків зодіаку та інше.
Новий унікальний виріб - Хліб "На хмелю"

Духм'яний житньо-пшеничний хліб, який зовсім не містить дріжджів. Виготовлений за старовинними народними рецептами.