This version of the page http://www.tours.lviv.ua/?id=54 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
Плай - екскурсійна студія, екскурсії Львовом, Тури Львовом, Екскурсоводи по Львову, Подорожі Львовом
  
Львів-місто мандрів
Що побачити ?
Де зупинитись ?
Екскурсії
Цікаво про Львів
Львівські кнайпи
Львів Новорічний та Різдвяний
Собор Св. Юра
Греко-католицький архикатедральний собор Святого Юра – величний рококовий архітектурний ансамбль XVIII століття (до нього входять собор, дзвіниця, митрополичі палати і капітульні будівлі) домінує на високому узгір’ї над Львовом, чудово поєднуючись із міським ландшафтом.
Вірменський катедральний собор
Вірменський катедральний собор (XIV-XV століття) – унікальна пам’ятка східної культури на європейських теренах. Досконале поєднання архітектури вірменських святинь, романсько-готичного стилю Західної Європи і староукраїнського галицького зодчества.
Латинський катедральний костел
Велична пам’ятка XIV-XVIII століть, у якій гармонійно поєднані архітектурні риси минулих епох. Чудові фрески, вівтарі та вітражі всередині храму справляють неабияке враження. Собор також має найдавніший з діючих органів в Україні.
Домініканський собор
Пам'ятка — одна з найбільш великих і визначних будівель барокко у Львові з оригінальним скульптурним оздобленням та вишуканим інтер'єром. Величний зелений купол собору є характерною домінантою в панорамі міста.
Церква Єлизавети й Ольги
Церква святих Ольги і Єлизавети (Костьол Святої Ельжбети) — собор у неоготичному стилі у Львові, в районі Привокзальної. Костьол названий на честь популярної в народі імператриці Єлизавети (Сісі) Габсбург, дружини імператора Австро-Угорщини Франца-Йосипа I.
Звяжіться з нами :travel@tours.lviv.ua    office@tours.lviv.ua