This version of the page http://www.rrt.ua/concern (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
Концерн - Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ)
Головна сторінка Новини Карта сайту Зворотнiй зв`язок Контакти
Про нас Послуги Історія Керівництво Дирекція Вакансії Контакти

Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (Концерн РРТ) було засновано після здобуття незалежності України у 1991 році для створення єдиного інформаційного простору у державі. На сьогоднішній день Концерн РРТ під своїм началом об'єднує 30 підприємств та філій, які розташовані в обласних центрах та великих містах України. Майно Концерну це повністю державна власність. Концерн РРТ входить до сфери управління Державного комітету телебачення та радіомовлення.

Майже 5 тисяч висококваліфікованих спеціалістів Концерну РРТ здатні одночасно забезпечити телерадіотрансляцію 15-ти загальнонаціональних телевізійних та 15-ти загальнонаціональних радіопрограм, радіопрограм іномовлення (Всесвітньої служби радіо України), програм регіональних, обласних державних та переважної більшості недержавних телерадіокомпаній по території всієї держави. При цьому здійснюється повне технічне обслуговування і експлуатація телекомунікаційних мереж та мереж супутникового та ефірного телерадіомовлення приблизно на 400-ох різноманітних об'єктах Концерну РРТ.

Унікальна інфраструктура Концерну включає в себе понад 560 антенно-щоглових споруд (заввишки від 70 до 386 метрів), більш 12 тис. км радіорелейних ліній, 80 потужних телевізійних станцій, понад 1350 телевізійних передавачів, зокрема 26 цифрових передавачів стандарту DVB-Т у м. Києві, Київській, Житомирській та Одеській областях, 365 радіомовних передавачів, 2 потужних радіоцентри, 2 центри супутникового зв'язку. На об'єктах Концерну зосереджено більше 90% телевізійних передавачів України, з яких 65% належать Концерну, а інші знаходяться на його обслуговуванні.

Концерн РРТ є членом Міжнародної організації супутникового зв'язку "INTELSAT" та акціонером Європейської організації супутникового зв'язку "EUTELSAT S. A.". Засоби космічного зв'язку Концерну працюють в системах "INTELSAT", "SIRIUS" та "AMOS" і можуть забезпечити супутникове розповсюдження програм мовлення на всі регіони світу.

Зроблено в UPlab
Дизайн Reis Mit art group
Концерн РРТ
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на www.rrt.ua