This version of the page http://www.eurobank-ua.com/index.php?p=32 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-01. The original page over time could change.
Євробанк
  Головна сторінка   Про банк       Новини банку   Карта сайту  
   
 
 
 
 
  Автокредитування
 
  Депозити приватним особам
 
  Депозити корпоративним клієнтам
 
  Кредити корпоративним клієнтам
 
  Операції з цінними паперами
 
  Адреса Банка
 

Приватним особам -> Депозитні продукти
ТОВ КБ «ЄВРОБАНК» пропонує нову сучасну Депозитну програму орієнтовану на різноманітні потреби та задоволення найвибагливіших вимог Вкладників -фізичних осіб резидентів та нерезидентів України. Переваги депозитних програм:

ОПЕРАТИВНО - ми оформляємо депозит на протязі 10 хвилин.

КОМФОРТНО, коли Ви контактуєте з індивідуальним менеджером, який допомагає вирішувати будь-які фінансові завдання.

ІНДИВІДУАЛЬНО ДЛЯ КОЖНОГО КЛІЄНТА менеджер нашого банку підбирає одну з багатьох депозитних програм.

ВИГІДНО – при достроковому розірванні депозитного договору, Ви практично не втрачаєте нарахованих відсотків.

ЛОЯЛЬНО – для постійних вкладників та пенсіонерів пропонуємо бонус в розмірі 0,15% до ставки.

ДОСТУПНО – сумма необхідна для відкриття депозиту лише 1 000 грн. або 200 дол. США/євро.

ГАРАНТОВАНО Фондом гарантування вкладів фізичних осіб відшкодування з сумою виплати до 150 тис. гривень.

ТОВ КБ "ЄВРОБАНК" є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, свідоцтво учасника Фонду № 173 від 03.08.2005р. Різноманітність видів вкладів, які пропонує Банк, надає Вам можливість отримати бажане співвідношення процентної ставки, виду валют, строків та умов розміщення коштів.

Вклад «Строковий» - дає можливість не тільки заощадити , а й накопичувати кошти (поповнюючи початковий внесок) та дозволяє спланувати час отримання максимального прибутку. Клієнт сам обирає схему та період отримання процентів (готівково, безготівково, щомісяця або в кінці строку). Вкладник має можливість, крім останніх трьох місяців дії договору, поповнювати власний депозитний рахунок без обмеження максимального розміру суми (мінімальна сума поповнення від 500 грн., 100 дол. США/євро). Це ідеальна програма при необхідності накопичення коштів в термін 3міс. (91 дн), 6 міс. (183 дн), 1рік (370 дн), бо відсутня можливість часткового зняття коштів, а умови дострокового розірвання договору додатково, психологічно стимулюють Вас зберігати заощадження в банку задля досягнення власної цілі. При достроковому припиненні дії договору за цією програмою Ви отримаєте: 3% річних у гривні, та 1% річних у валюті.

Вклад «Депозитна лінія «Вільний доступ» - це сучасна депозитна програма, яка не порушуючи фінансовий ритм Вашого життя, дозволяє Вкладнику на власний розсуд розпоряджатися коштами та при цьому отримувати щомісяця дуже високий процентний дохід. Можливість протягом року вільного поповнення чи часткового зняття при залишку на рахунку від 5000 грн., до того ж відсоткова ставка що нараховується на залишок до 17,5% річних у гривні.

Вклад «До запитання» - безстроковий комфортний рахунок з правом поповнення та з правом зняття коштів, що дає можливість вільно заощаджувати та вільно знімати кошти в сумах від 10 грн/ дол. США/євро.

Вклад «Прибутковий» - сучасна лояльна депозитна програма, яка дає можливість не тільки заощадити та накопити кошти (поповнюючи початковий внесок), а й випадку дострокового розірвання договору не втрачати значну суму процентів. Поповнення депозиту протягом першого року без обмеження максимального розміру суми (мінімальна сума поповнення від 500 грн., 100 дол. США/євро), надає Вкладнику можливість не тільки отримувати більший дохід, а й акумулювати кошти на одному рахунку. При достроковому припиненні дії договору за цією програмою процентна ставка встановлюється в залежності від фактичного строку знаходження вкладу на депозитному рахунку:

Вклад «Сучасний» - для Вас у даній програмі поєднано переваги довгострокового вкладу – отримання сумарно більшої дохідності та вигідних умов дострокового припинення дії договору, але Ви не будете мати права поповнювати та частково знімати кошти. При достроковому припиненні дії договору за цією програмою процентна ставка встановлюється в залежності від фактичного строку знаходження вкладу на депозитному рахунку.

Для оформлення депозитного вкладу необхідний мінімальний пакет документів:

– паспорт або документ, що його замінює

– оригінал довідки про присвоєння індивідуального податкового номера (ІНН для резидентів України)

– пенсійне посвідчення (для пенсіонерів, бажаючих отримати бонус).


Пропоновані ставки по залученню грошових коштів на депозитні внески для фізичних осіб

 
 
Вакансії  
   
 

  Created by FloMaster Studio