НЕПРАВДИ «ЧОРНОГО ВІВТОРКА» :.: Михайло Прудник :.: Статті :.: 5team :.: Вільне видання
 
[ Головна ] [ Місія ] [ Автори ] [ Статті] [ Новини ] [ ЗМІ ] [ Дописувачі ] [ Xobot TV ]
Михайло Прудник
 
НЕПРАВДИ «ЧОРНОГО ВІВТОРКА»
 12.09.2007 12:38

У Сполучених Штатах згадують жертв терактів 11 вересня. Рівно шість років тому бойовики напали на Нью-Йорк та Вашингтон.  Під уламками Всесвітнього Торгівельного центру залишилися сотні людей. Події сколихнули увесь світ. Сполучені Штати об’єдналися у боротьбі з міжнародним тероризмом. Тоді ні в кого не було сумнівів у правильності дій американської влади. Дії Джорджа Буша цілковито підтримували.

Траурні церемонії шість років по тому відбуваються  на місці падіння чотирьох авіалайнерів. У Нью-Йорку знову зачитали імена всіх  загиблих, запалили свічки. На хвилину Сполучені Штати завмерли віддаючи шану усім загиблим від бойовиків.  Урядовці ж не перестають нагадувати американцям про важливість продовження боротьби, адже теракти можуть повторитися. В один голос цю пісню співає і Буш, і адміністрація Білого дому і міністри.

«Зараз в Америці набагато безпечніше, ніж 6 років тому, – каже міністр національної безпеки США Майкл Чертофф. – В мене це не викликає жодних сумнівів. Але треба пам‘ятати, що попереду ще багато роботи. Ворог не спить. Він постійно пристосовує свою стратегію до нашої».  Хоча подібні промови звучать кожного року, а от конкретних результатів розслідування американська влада так і не оприлюднює, чи не хоче оприлюднювати.  Напередодні, 11 вересня з’явилися нові звернення терориста номер 1, на думку США, Усами Бен Ладена.  Шість років американські спецслужби ганяються за хворим дідуганом та все марно. Мільйони-мільярди доларів витрачають, щоб знайти Бен Ладена та спільників, аж – зась. Та й результати розслідування розпливчасті, що все частіше помічають пересічні американці.

За офіційною версію, підготовка до теракту почалася ще в 1996 році. А 11 вересня 2001 року 19 смертників, озброївшись ножами для паперів ( гарна зброя для захоплення літаків!)  захопили 4 американських пасажирських літаків внутрішніх авіаліній. Захопники скерували лайнери  у башти Всесвітнього Торгівельного центру у Нью-Йорку, а також на Пентагон у Вашингтоні. Як з’ясувалося, організатором терактів нібито був лідер організації «Аль-Каїда» Усама Бен Ладен.  У результаті нападу загинули 2973 людини, враховуючи пасажирів, пожежників та поліцейських.

Багато фахівців із різних галузей кажуть, що влада США знала про  підготовку терактів, однак нічого не вдіяла. Про те,  що урядовці можуть бути причетними до захоплення літаків говорили неодноразово. Це не може вкластися у голові пересічного громадянина. Однак, якби американські спецслужби не були причетні до терактів, хай Вашингтон спростує факти.

Приміром чому хворий дідуган Усама Бен Ладен напередодні терактів їздить по світу і лікується у дорогих комплексах у Саудівській Аравії. Зазвичай, перед операціями намагаються сховатися, щоб зайвий раз не привертати уваги. Кажуть, що  Бен Ладен організував теракти? А звідки в нього взялися гроші, якщо ще президент Білл Клінтон заморозив  всі його фінансові активи.  Сумнівно, що така операція по захопленню літаків проводилася на пожертви пересічних арабів.  До речі, достовірно так і не було доведено, що це були араби. 15  підданих Саудівської Аравії так і не отримали обвинувачень від ФБР. І  нарешті навіщо це було потрібно арабам?

Після терактів ніхто так і не взяв на себе відповідальності за те, що сталося. Зазвичай терористичні організації беруть на себе провину, у  такий спосіб доводять до громадськості свої цілі, причини, погрози; водночас зміцнюють себе як організацію. Буш заявив, що у всьому винен Бен Ладен. Але – о диво! Терорист номер 1, на думку штатів, такий великодушний, що одразу погодився на суд над ним, з умовою, що його проводитимуть на нейтральній території – у Пакистані. До цього часу жодний терорист не погоджувався виправдатися у суді та довести свою невинуватість. Цікаво, чи був би Бен Ладен зі своєю «Аль-Каїдою» таким хоробрим, якби не був упевнений у своїй непричетності.

ФБР буквально за кілька днів назвало перших винних. Так швидко вийти на слід злочинців не вдавалося жодній спецслужбі світу!

Саме захоплення літаків теж охоплене загадками.  Жодний із екіпажів чотирьох захоплених літаків не встигнув  передати кодований радіосигнал «7700», який означає напад на літак терористів.  Чотири екіпажа захопили люди з ножами для паперів і нікому з екіпажів такі не вдалося потайки натиснути кнопку порятунку? Натомість, самі пасажири лайнерів безперешкодно дзвонили родичам по сотовим телефонам, казали, що їх захопили терористи. Однак жодної інформації про їх національність, походження чи то пак зовнішній вигляд чи принаймні вимоги не повідомили. Дивні якісь терористи.

Як відомо, у кожного літака існує так звана «чорна скринька». Це особливо міцний і жаростійкий записувальний пристрій.  Він фіксує усі розмови в кабіні пілота в останні хвилини до падіння. Однак розшифрувавши бортові самописці фахівцям так і не вдалося знайти ні розмови терористів, ні самої вимоги про захоплення літака.

Тим часом, деякі американські архітектори та інженери зробили висновки, що  дві башти Всесвітнього торгівельного центру впали зовсім не від  тарану літаків.  Сильна пожежа, на їхню думку,  яка виникла після сутички лайнерів з хмарочосами не змогла б  розплавити конструкції будівлі, у чому так переконують у офіційному розслідування Конгресу. Представники організації «Архітектори та  Інженери  за правду про теракти 9 вересня» твердять, що таке обвалення веж могло статися виключно  після підриву вибухівки на основних опорах будівлі. Проникнути у вежі Всесвітнього торгівельного центру, який постійно був під ретельною охороною з великою кількістю вибухівки без зв’язків з спецслужбами нереально.

На факти про 11 вересня, які розходяться з промовами американської влади, все більше звертають увагу не лише журналісти, аналітики, політики, фахівці різних галузей, а й пересічні громадяни. Солдат морської піхоти Джон Джонсон, питає, борючись з яким ворогом він втратив ноги в Іраку. Жителька Нью-Йорку Таня Гарсія й досі не знає як саме загинула її сестра. Працівник таксі Вільям Пітерсон й досі боїться їздити повз район, де були башти-близнюки. Більшість американців бояться повторення терактів. Влада США вказала на нібито винуватих у скоєнні трагедії, однак всієї правди про організаторів, яку так хочуть знати американці світ навряд чи почує найближчим часом.

коментарі
Ігор Ткаченко 13.09.2007 12:39
Шановний пане Михайло! Тут у Іспанії як раз показали вчора документальний фільм про ці події. Чому Ви нічого не пишете про висновки роботи Комісії Конгресу? Зовсім не сумнівно, що Бін Ладену вдалося зібрати багато грошей у мечетях по всьому світу. Та й у нього самого ще багато вдома залишилось. З другого боку, не так вже і багато було потрібно...
А останні коментарі щодо вибухів, що призвели до падіння башт: може це передвиборчий піар, може самі терористи і організували ті вибухи. Але найймовірніше, що падіння відбулосся з-за надвисоких температур внаслідок вибуху літаків повних пального. Одна справа, організувати вбивство Президента 40 років тому, а інша - вбити 3000 людей. Це не може пройти непоміченим у такому відкритому суспільстві як США. Їм треба було нейтралізувати Бін Ладена ще за Клінтона, але не наважились.
От у Росії, особливо сучасній, можна підірвати будинки разом з мешканцями, щоб стати президентом, можна вбивати іноземців (Литвиненко), "непоппулярних" журналістів, отруїти Президента іншої країни, який не подобається і заважає відновленню імперії (принаймні тоді :)), вбивати тисячі "граждан кавказской национальности" і таке інше. І ніхто нічого не скаже, ні вдома, ні у Європі. Хіба Ви не знаєте де вбивці Політковської та Літвіненка?

доречні новини
У США злочинець випадково набрав службу порятунку, коли знімав колеса з чужої машини
Президент Індії підписала антитерористичний закон, що розширює повноваження поліції.
Ціна на нафту впала до $38,5 за барель
У США пропонують зустріти Новий рік в туалеті
Світ запам’ятає 2008 як рік економічної кризи, війни на Кавказі, виборів президента США та Олімпіади

 
05:00 У перший день Нового року Прикарпаття відзначає 100-річчя Степана Бандери
[Радіо "Свобода"]
01:20 «Дорогий 2009-й, допоможи виграти в лотерею!»
[Радіо "Свобода"]
00:22 2009-й обіцяє буди «гарячим» в Україні
[Радіо "Свобода"]
22:35 Керівник «Газпрому»: переговори з українською делегацією не дали результату
[Радіо "Свобода"]
22:32 Прилегающие к Европейской площади парки будут инвентаризированы
[Інтер]
21:43 В.Ющенко виступить 1 січня 2009 р. із заявою з приводу газових переговорів з РФ.
[РБК-Україна]
21:42 Путин обсудил с главой Еврокомиссии угрозы Украины
[Інтер]
21:40 Переговори "Газпрому" і "Нафтогазу" завершилися безрезультатно.
[РБК-Україна]
21:16 Молдавия может отказаться украинского импорта
[Інтер]
20:30 1 января Ющенко выступит с заявлением по поводу газовых переговоров
[Інтер]
20:22 Прогнози та новорічні привітання від людей різних професій і молоді
[Радіо "Свобода"]
20:00 «Нафтогаз»: некоректні обвинувачення щодо несплати штрафів «Газпрому»
[Радіо "Свобода"]
19:51 Ющенко призывает сделать все для скорейшего подписания газовых соглашений с РФ
[Інтер]
19:34 Путин: Контракт на транзит газа изменениям не подлежит
[Інтер]
19:04 Україна вважає неприйнятною ціну 250 доларів за газ при збереженні тарифу на транзит
[Радіо "Свобода"]
:: ПОВНА СТРІЧКА НОВИН 
 
за темою публікації
Олеся Олешко
УКРАЇНА? А ДЕ ЦЕ?
Ганна Гороженко
Thank You for smoking
статті автора
ШИЛО НА МИЛО
НОВЕ ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ «РЕВОЛЮЦІЇ ТРОЯНД»
БУТИ, ЧИ НЕ БУТИ? РЕАНІМАЦІЯ СНД
ДЕ ХОВАЮТЬСЯ ВБИВЦІ ПОЛІТКОВСЬКОЇ?
АРКТИЧНІ ВІЙНИ. ЧАСТИНА 1
 
© 5tv.com.ua, 2007

Контакт
5tv.com.ua не несе відповідальності за розміщені авторські матеріали.
Дозволяється вільне використання інформації сайту, але за умови гіперпосилання (URL) на http://5tv.com.ua
Програмування: WEBO
перевод жилое нежилое недорого | Паркет: паркет где, Ipe. | схемы освещения | Оптом и в розницу продажа полистирола, прозрачный полистирол в москве Высший сорт.ваучеры Skype пополнение купить