This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/lupen.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-30. The original page over time could change.
липень
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум

Липень

    Липень - середина літа, вершина року. В середині липня самі тепліші і душні ночі, і особлива спека, коли сонце стоїть в зеніті і безжально випалює землю. В липні в Дністрі, в місцях з слабкою течією, починається масовий розвиток мікроскопічних водорослів - "цвітіння" води. Риба відчуває кисневий голод і перестає брати насадку.Майже вся риба іде на глибину або в тінь під круті береги, ховається в ямах, вирах або на бистринах і перекатах.За їжею вона виходить тільки коли спадає спека. Тому , якщо ви вирішили порибалити в липні на Дністрі, то вибирайте вечірню і ранкову зорі, ніч, а також похмурі дні.
    В найглибших місцях Дністра, з глиняним дном , де-коли не далеко від крутих берегів, на поплавочні і донні снасті ловиться лящ. Насадки - опариш, мастирка, гнойовий хробак,овес, різні каші. Клювання продовжується від зорі і до зорі, де-коли всю ніч без перерви.На перекатах, бистрина, біля берегів, зарозших деревами, кущами , під високими і обривистими берегами ціле літо ловиться голавль. Найкращими насадками для нього є комахи.В глибоких закоряжених місцях, біля омутів, на виходах із ям на живця ( ліпше піскарик )ловиться судак, сом , окунь.На донні снасті , особливо в нічний час, ловиться карп. Дрібні карпи годуються протягом усього світлового дня, а от крупніші екземпляри на годівлю виходять лише вночі.Також тільки вночі на полювання із своїх засад виходять соми.
Реклама от друзей: компрессорное оборудование dalgakiran, каталог
котел твердотопливный кчм 5 по лучшим ценам Смотрите далее
Свежее предложение: проектирование загородных домов до 100 метров на заказ в любое удобное для Вас время
Новости партнеров: gps gsm слежение и контроль новые поступления