This version of the page http://www.catalogue.biz.ua/ukr/company/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-30. The original page over time could change.
Каталог України
Каталог підприємств
Головна
Про ресурс
Підприємства
Товари
Послуги
Реєстрація компанії
Довідники
Допомога


 
Знайдено підприємств: 11

Назва підприємства Адреса Дата оновлення
1 BUSINESS-SPA (Приватне підприємство)
Опис підприємства:
Гидромассажные СПА-бассейны Всесезонные СПА-бассейны для домашнего использования, для коммерческого использования, спа для гостиниц, фитнес-центров, спорт-клубов, комбинированные плавательные спа. Огромный выбор, разнообразие цветов и форм. Доставка, установка, запуск, гарантия, сервис! ХИМИЯ ДЛЯ БАССЕЙНОВ Средства (химия) по уходу за водой - полный набор для проведения правильной обработки воды плавательного бассейна. Комплексная программа применения сертифицированных средств по уходу за водой гарантирует гигиенически чистую воду в бассейне, способствует уничтожению бактерий, грибков, водорослей, нормализации показателя pH и устранению мельчайших взвешенных частиц.
Київ; Центральна частина Києва; Київ 13; Железнодорожное шоссе, 33 26.08.2008
2 Арай Україна (Товариство з обмеженою відповідальністю)
Опис підприємства:
Фирма „Арай” – известный польський производитель сушилок и силосов для зерна, также специализируется на строительстве элеваторных комплексов. Последние 10 лет она уверенно заняла достойное место на украинском ринке. Особенное внимание уделяется безопасной работе нашего оборудования. На Украине ООО „Арай Україна ЛТД” является генеральным представителем фирмы "Арай" и гарантирует качественное решение поставленных задач (профессиональное обслуживание, консультации, сдача объектов "под ключ").
Київська область; Васильківський район; Гвоздів; вул.Чайковского, 23 16.12.2007
3 Група компаній "МАГР" (Консорціум)
Опис підприємства:
Науково-виробниче об'єднання "ГРУПА КОМПАНІЙ "МАГР" що включає підприємства - "МАГР", "МАГР-Т", "Укртехмаш" було організоване в 1998 році. Напрямами діяльності об'єднання є: розробка і виготовлення устаткування для обробки деревини, лісохімічного комплексу, устаткування для обробки металу і деякі інші. З моменту створення і по теперішній час підприємство нарощує виробничі потужності. На сьогоднішній день фірма має можливість виконувати на своїй базі практично всі технологічні операції, необхідні для виробництва. Устаткування з маркою НВО "ГК МАГР" користується стійким попитом на ринках України, Росії і інших країн СНД. На сьогоднішній день конструкторське бюро НВПідприємство приймає замовлення на розробку і виготовлення устаткування за технічним завданням клієнта.
Чернігівська область; Чернігів, місто; Чернігів; вул. Широка, 2 08.10.2007
4 Київ Меблі (Приватне підприємство)
Опис підприємства:
Київ Меблі. Виготовлення меблів на замовлення.
Чернігівська область; Чернігів, місто; Чернігів; г. Чернигов, 14000, ул. Музыкальная, д. 1 10.04.2008
5 магазин "Побутсвіт" (Підприємець)
Опис підприємства:
Магазин «Побутсвіт» займається продажем комп'ютерної техніки, холодильників, мобільних телефонів. Він має хорошу репутацію на ринку комп'ютерних товарів. Висока конкурентоспроможність дозволяє займати одне з лідируючих місць на ринку і ні якою мірою не програвати конкурентам. У нашому магазині представлений широкий асортимент товарів найвідоміших і шанованих світових виробників комп'ютерної техніки. Наш магазин і має велику площу, в нім дуже зручно розставлений весь наш товар. У нас працюють висококваліфіковані фахівці, що володіють величезним досвідом. Вони з радістю дадуть Вам вичерпну консультацію з будь-якого питання: порадять оптимальну конфігурацію комп'ютера, розповідять про достоїнства того або іншого варіанту, а також нададуть інформацію про новинки на ринку комплектуючих. Чекаємо Вас в магазині «Побутсвіт»!
Житомирська область; Чуднівський район; Чуднів; Леніна 163, 2-й поверх 16.12.2008
6 ООО "Компания Арсенал" (Товариство з обмеженою відповідальністю)
Опис підприємства:
ООО" Компания Арсенал" Предлагает зерносушильное оборудование от ведущих мировых производителей Sukup, Farm Fans, GSI, Fopro, KTS - продажа, ремонт, монтаж, Проэктирование и монтаж элеваторов под ключ. Силоса для хранения С/Х культур с плоским и конусным днищем, оснащеные системами вентиляции и термометрии. Гибкая система скидок. Шесть лет на рынке Украины. Програма лояльности клиентам. Обращайтесь за информацией: www.arsenal.kr.ua e-mail: info@arsenal.krua тел: +380504874556, +380522304774, +380675202299
Кіровоградська область; Кіровоград, місто; Кіровоград; 50 лет Октября, 17 17.10.2008
7 ПП "Консалтингова компанія "Капітал" (Приватне підприємство)
Опис підприємства:
Оцінка: нерухомості, обладнання, машин та устаткування, дорожніх транспортних засобів, цінних паперів, акцій, векселів, облігацій, бізнесу Консалтинг: бізнес-планування, управлінський консалтинг, антикризовий консалтинг та арбітражне управління, реєстрація підприємств Банківський брокеридж
Тернопільська область; Тернопіль, місто; Тернопіль; Дружби, 3, 49 16.12.2008
8 Соляріс (Приватне підприємство)
Опис підприємства:
Фирма была основана в апреле 1990 года. С 1995 года основным направлением деятельности фирмы является оптовая и розничная торговля товарами санитарно-гигиенической группы.

Войдя первой на рынок Украины с данной группой товаров, фирма "Солярис" остается одной из лидирующих фирм этого направления.

В 2000 году у фирмы появилось новое направление - профессиональная техника для уборки помещений.

В том же году в Киеве был открыт первый филиал фирмы Солярис. В ноябре 2003 года в Донецке начал работу второй филиал фирмы.

Кроме того, фирма имеет представительства во всех крупных городах Украины.

Фирма "Солярис" является официальным представителем итальянских концернов Mar Plast, и Interpump Cleaning, а также эксклюзивным партнёром итальянского концерна Fumagalli Componenti и немецкого предприятия TEMCA.

Краткий перечень товаров, предлагаемых фирмой "Солярис":
- дозаторы жидкого мыла
- раздатчики бумажных полотенец (полотенцедержатели)
- раздатчики туалетной бумаги и гигиенических одноразовых накладок на унитаз
- электросушилки для рук и фены
- электронные освежители воздуха
- профессиональные пылесосы для сухой и влажной уборки помещений
- автомойки высокого давления с подогревом воды и без подогрева
- подметальные и поломоечные машины
- уборочные и сервисные (гостиничные) тележки
- инвентарь для уборки помещений
- расходные материалы (жидкое мыло, бумажные полотенца типа "Z", "С" и ролевые, туалетная бумага, баллончики для электронных освежителей, чистящие и моющие средства)
- гигиенические накладки на унитаз и многое другое.
Фирма имеет сервисный центр в Харькове, в котором осуществляет гарантийное и послегарантийное обслуживание техники, реализованной через собственную торговую сеть.
Харківська область; Харків, місто; Харків; вул. Пушкинська, 53а, кв. 7 09.10.2007
9 ТОВ НВФ Спецприлад (Товариство з обмеженою відповідальністю)
Опис підприємства:
Розробка, серійне виробництво і реалізація засобів вимірювальної техніки для автосервісу, дорожньої інспекції, екологічних служб, газових господарств, підприємств-виробників ДВЗ і ін.
Луганська область; Луганськ, місто; Луганськ; кв.Якіра 13.11.2008
10 ТОВ Світовир (Товариство з обмеженою відповідальністю)
Опис підприємства:
електромонтажні та проектні роботи до 35 кВ на території України (кабельні траси, ЛЕП, трансформаторні підстанції, електроосвітлення внутрішнє та зовнішнє, блискавкозахист, заземлення)
Львівська область; Львів, місто; Львів; Смаль-Стоцького, 1 оф. 217 12.05.2008
[1] 2
  • Головна   • Про ресурс   • Підприємства   • Товари   • Послуги   • Довідники   • Допомога  

@ 2007-2010 Каталог України (Адміністратор)