This version of the page http://www.generali.garant.ua/?view=biggest_refunds (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-28. The original page over time could change.
Дженералі Гарант
Головна
  • Відшкодування
  • Технологія інформаційного супроводу страхового випадку
  • При настанні страхової події
  • Страхування автоцивільної відповідальності
  • Ми відшкодовуємо
  • Найбільші виплати
  • Архiв Відшкодування
Найбільші виплати
Оновлено (05.10.08):
Найбільшими виплатами Компанії у вересні місяці стали наступні:

1) 01.07.08 року на трасі Красноперекопськ – Сімферополь відбулося ДТП за участю автомобіля Range Rover, застрахованого в ВАТ «УСК «Дженералі Гарант». 
Водій не встиг загальмувати вчасно і автомобіль Range Rover зіштовхнуся з автомобілем ЗИЛ. 
В результаті ДТП загинув водій автомобіля Range Rover. Страхувальнику було виплачено відшкодування у розмірі 464904 грн. 
2) Найбільша виплата по Правилам добровільного страхування відповідальності автоперевізників становить 88896 грн. 
Відшкодування виплачено по події, що мала місце у жовтні 2007 року: під час виконання замовлення на перевезення вантажу, було виявлено недостачу. По даному випадку порушено кримінальну справу по факту викрадення вантажу. Після проведення розслідування страхувальнику виплачено відшкодування. 

Раніше (05.09.08):
Серед найбільших виплат ВАТ УСК «Дженералі Гарант» по КАСКО за період січень-серпень 2008 року, можна відзначити такі: 
1) В травні 2008р. на трасі Вознесенськ-Братське відбулося ДТП, в результаті якого страхувальнику було завдано збиток приблизно в розмірі 1 млн.300 грн. Водій автокрану для уникнення зіткнення з легковим автомобілем виконав маневр праворуч. Не врахувавши той факт, що покриття дорого було мокрим після дощу, водій автокрану наїхав на обочину і втратив керування, в результаті чого транспортний засіб перекинувся на бік. На даний момент відшкодування виплачено частково у розмірі біля 585 тис. грн. 
2) Не врахувала дорожньої обстановки і водій Тойоти Прадо. Рухаючись по автодорозі Львів – Рава Руська в березні 2008р., водій, внаслідок поганої видимості через мокрій сніг, не встигла вчасно загальмувати і допустила зіткнення з іншим автомобілем. Страхувальнику виплачено відшкодування в розмірі 116 тис.грн. 
3) Під час зіткнення трьох автомобілів в січні 2008р. в м.Одеса страхувальнику «УСК «Дженералі Гарант» було завдано збиток в розмірі 289 тис. грн. Відшкодування виплачено. 

За правилами добровільного страхування відповідальності автоперевізників серед найбільших виплачених в 2008 році відшкодувань є відшкодування в розмірі 163 тис.грн. 
В листопаді 2007 року під час виконання замовлення на перевезення вантажу, було виявлено недостачу. По даному випадку було порушено кримінальну справу по факту викрадення вантажу. Після проведення розслідування страхувальнику виплачено відшкодування. 

Серед виплат ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» по Зеленій карті у 2008 році, відзначено такі найбільші виплати: 
1) В липні 2006 року, на території Німеччини, в результаті порушення ПДР, страхувальник ВАТ «УСК Дженералі Гарант» скоїв зіткнення водієм мотоцикла «Хонда», в результаті чого водій мотоцикла отримав чисельні тілесні ушкодження. Після проведення розслідування, та визначення ступенів тілесних ушкоджень, на адресу ВАТ «УСК Дженералі Гарант» в червні 2008 року надійшла вимога від кореспондента «HUK-COBURG» на суму 45,5 тис Євро, яка була задоволена в повному обсязі 
2) В листопаді 2007 року на території Німеччини, страхувальник ВАТ «УСК Дженералі Гарант», під час проїзду через залізно-дорожній переїзд, пошкодив автоматичний шлагбаум. Вимогу від кореспондента «HUK-COBURG», отримана в березні 2008 року на суму 10,6 тис. Євро було задоволено ВАТ УСК «Дженералі Гарант»



Раніше:
Серед найбільших страхових виплат «УСК «Дженералі Гарант» за 2007 рік є чимала кількість випадків, коли майно страхувальника було пошкоджено внаслідок граду та сильного вітру. 
      У липні цього року великих збитків в результаті стихійного лиха зазнали багато підприємств та господарств. Ті організації, які заздалегідь потурбувалися про своє майно і застрахували його від нещасних випадків, а зокрема стихійних лих, отримали відшкодування. За завдані збитки підприємству, яке отримало значні пошкодження будівель та готової продукції під час шквального вітру в липні цього року, виплачено відшкодування 150 тис. грн.
      15.01.07 в Бобровицькому районі водій не впорався з керуванням і, злетівши в кювет, зіштовхнувся з деревом. На щастя, водій не постраждав. Страхувальнику було виплачене відшкодування у розмірі 46 тис. грн. 
      18.08.07 на трасі Козенець –Корпилівка – Косачівка (Чернігівська область) водій з’їхав з дороги, в результаті чого було серйозно пошкоджено автомобіль Лексус. «УСК «Дженералі Гарант» виплатило відшкодування у розмірі 125 тис. грн. Ще один випадок, коли водій не справився з керуванням і з’їхав в кювет, мав місце
      16.06.07 р. на трасі Дніпропетровськ – Кривий Ріг. Але, на жаль, ДТП мало трагічні наслідки – загинув водій. Виплата страхового відшкодування становила 220 тис. грн.
       Також влітку 2007 р. на території України згорів гусеничний трактор, який був застрахований у ВАТ «УСК «Дженералі Гарант». Виплачене страхове відшкодування по даному випадку склало близько 1,7 млн. грн.

©2007-2008 GENERALI GARANT. Усі права захищені.