This version of the page http://www.generali.garant.ua/?view=about_garant_information (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-28. The original page over time could change.
Дженералі Гарант
Головна
  • Про нас
  • Дженералі Гарант Страхування
  • Загальна інформація
  • Історія
  • Міжнародний аудит
  • Рейтинги
  • Акціонери
  • Керівництво
  • Основні фінансові результати діяльності
  • Фінансова звітність
  • Внески до місцевого та державного бюджетів
  • Розкриття інформації
  • Партнери та клієнти
  • Конкурентні переваги
Загальна інформація

ВАТ “УСК “Дженералі Гарант” входить до складу міжнародної страхової групи Assicurazioni Generali. 

Assicurazioni Generali (51%) та PPF Group (49%) нещодавно завершили створення акціонерної компанії Generali PPF Holding B.V., яка оперує у 12 країнах Центральної та Східної Європи. Разом з активами своїх регіональних компаній, активи Generali PPF Holding становлять близько 10 млрд EUR, а кількість клієнтів компанії — понад 9 млн. у Центрально-Східній Європі. 
Generali PPF Holding зареєстровано у Голандії, а її головний офіс знаходиться у Празі, Чехія. 

Страхові платежі Компанії у першому півріччі 2008 року склали 351 927,9 тис грн., що на 40% більше, ніж у першому півріччі 2007 року, а чистий прибуток від діяльності Компанії склав 832,1тис. грн. 

Виключна платоспроможність Компанії підтверджується тим фактом, що УСК „Дженералі Гарант” зайняла другу сходинку у щорічному рейтинзі стійкості страховиків, що публікується рейтинговим агентством „Експерт-рейтинг”, що вийшов у вересні місяці. 
Для розрахунку рейтингу стабільності агентство використовувало дані за 2007 рік та за перше півріччя 2008 року. 

Загальна сума відшкодувань, виплачених УСК «Дженералі Гарант» протягом 6 місяців 2008 року, склала 165 171,5 тис.грн. 
Щодня Компанія виплачує понад один 1 млн. грн. страхових відшкодувань, тобто приблизно 6-7 млн. грн. щотижня. 
Дані щодо виплат Компанії щодня оновлюються на сайті  у розділі „Архів виплат”. 

УСК „Дженералі Гарант” зберегла свої провідні позиції у автомобільному страхуванні КАСКО, займаючи першу сходинку за кількістю отриманих платежів та виплачених відшкодувань. 
На сьогоднішній день автомобільне страхування займає найбільшу частку страхового портфеля Компанії, проте, активно розвиваються й інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків, фінансових ризиків тощо. 
Активно впроваджуються різноманітні страхові програми, розраховані як на страхувальників фізичних осіб, так і для корпоративних клієнтів. 

Активи компанії за рік зросли з 229991,6 тис.грн. до 380380,2 тис.грн., тобто на 66%, страхові резерви у порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшилися з 236 768,7 тис.грн. до 296 028,4 тис.грн., а статутний фонд дорівнює 83490,0 тис.грн., що підтверджує виключну фінансову платоспроможність Компанії. 

УСК „Дженералі Гарант” має велику кількість беззаперечних переваг, що роблять співпрацю клієнтів та Компанії надзичайно простою, оперативною та відкритою, зокрема: 

• наявність власної розгалуженої регіональної мережі, що представлена регіональними підрозділами страхування у всіх областях України, що дозволяє Компанії забезпечувати своїм клієнтам доступність страхових послуг, а також оперативність у врегулюванні страхових випадків і здійсненні страхових виплат; 

• врегулювання страхового випадку здійснюється незалежно від місця укладання договору страхування; 

• індивідуальний підхід до кожного клієнта, обґрунтовані тарифи та гнучка система знижок, супроводження договорів страхування; 

• Компанія є партнером Корпорації «УкрАВТО» і надає страхові послуги у більш ніж 60 автосалонах Корпорації; 

• Компанія надає клієнтам послуги технічного, інформаційного, юридичного, медичного асистансу та забезпечує експертну оцінку страхового випадку;

 • договір технічного асистансу забезпечує обслуговування клієнта через цілодобово працюючий диспетчерський центр сервісної компанії ТОВ“ЄВРОАСИСТАНС” і гарантує надання наступних послуг: 
 евакуацію автотранспорту; 
 технічну допомогу; 
 перевезення транспорту до найближчої станції технічного обслуговування або до автостоянки що охороняється на відстань до 50 км, у випадку виходу з ладу вузлів та агрегатів транспортного засобу; 
 доставку запасних частин до місця ремонту; 
 оплату проживання в готелі; 
 підмінне авто (у разі неможливості використання власного); 
 цілодобову реєстрацію страхових подій та невідкладну допомогу, включаючи медичний, технічний та юридичний асистанс як в Україні, так і за її межами. 
 багатоканальна цілодобова телефонна лінія 8-800-500-45-60 (дзвінки по Україні безкоштовно), чи 8 044 456 00 00; 
 наявність власної довідково-інформаційної служби, що забезпечує клієнтам Компанії, оперативне одержання кваліфікованої консультації з будь-якого питання, щодо страхування та врегулювання збитків. 

Також на сайті УСК „Дженералі Гарант” працює розділ „Зауваження та пропозиції”, до якого клієнти можуть звернутися у разі виникнення проблем при спілкуванні зі співробітниками Компанії, при отриманні страхового відшкодування тощо, та отримати допомогу у вирішенні їх проблеми.

17 листопада 2006 року "УСК "Дженералі Гарант" (УСК "Гарант-АВТО") Міжнародним рейтинговим агентством Moody's Investors Service було*підвищено* рейтинг фінансової стійкості страховика (IFSR) по зобов'язаннях у іноземній валюті з В3 до Ва3, а 18 вересня 2007 року цей рейтинг було знову підтверджено.

Ва3- максимально можливий рейтинг в Україні. Ва3, прогноз-стабільний.

По зобов'язаннях у національній валюті Компанії було підтверджено рейтинг Ваа2 (Ваа2 є рейтингом інвестиційного класу і свідчить про міцну кредитну надійність компанії, адекватну спроможність до своєчасних виплат).

За національною шкалою нам також було ідтверджено максимально можливий рейтинг - Ааа (найвища кредитна надійність, виключна можливість щодо своєчасних виплат).





До відома зацікавлених осіб:
Угоди та договори, укладені УСК ВАТ "Гарант-АВТО", зберігають свою чинність на термін , що в них зазначений, і забезпечуються ВАТ "УСК "Дженералі Гарант".


©2007-2008 GENERALI GARANT. Усі права захищені.