This version of the page http://www.feya.net.ua/vydannia/7/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-28. The original page over time could change.
Наші видання | Маленька фея та сім гномів

Мамине сонечко, № 12

 

«Мамине сонечко» - журнал для діток від 2 до 5 років

 

 

Грудневий номер журналу для діток від 2 до 5 років «Мамине сонечко» присвячений Святу Миколая. Із захопливої гри з доклейками дітки дізнаються, як потрапляють листи до Чудотворця. Малюкам особливо цікавим буде відкривати доклейки та дивитися, що ж там усередині поштової скриньки та машини, яка перевозить листи.

 

 

У рубриці «Рідні свята» журналу «Мамине сонечко» дітки дізнаються, як приходить Миколай. На малюків чекає цікава розповідь-гра. Сторінка загинається так, що утворюється хатинка, розрізаються віконниці та вклеюються кишеньки для іграшок. Слухаючи мамине читання, дитина може побавитися іграшковим Миколаєм. Ніби зайти до хатинки та покласти дівчинці під подушку подарунки. При цьому малюки повинні виконати завдання на розвиток мислення – обрати лише іграшки із запропонованих предметів.

 

 

А що ж намалював мороз на вікні? Дитина має серед плутанини візерунків відшукати фігурки зайчика та лисички. А щоб потренувати свою увагу, малюкам пропонується відшукати 4 відмінності між сніговиками та знайти, хто заховався за ялинкою.

 

 

У рубриці «Вчимо літери та граємось» дітки ознайомляться з черговими літерами та виконають розвивальні завдання з ними.

 

 

Малюки залюбки послухають новорічну казку «Лісова красуня». Про лісових звіряток та ялинку. Ілюстрації зроблені так, щоб дітки бачили кожну зміну сюжету.

 

 

У грудневому номері «Маминого сонечка» малюк отримає чергового листа від свого улюбленого Зайчика. Цього разу пухнастий друг навчить малюків робити ялинкові прикраси з солоного тіста.

 

 

У рубриці «Розвиток мислення та дрібної моторика» на діток чекає аплікація – логічна гра «Подарунки від Миколая». Малюки мають правильно наклеїти подарунки біля кожної тваринки. А найцікавіше те, що коробочки відкриваються. Тож дитина зможе подивитися, що ж приніс Миколай ведмедикові, лисичці, вовчику та баранчику.

 

 

А ще у «Маминому сонечку» є справжній лист від Миколая, а цупка обкладинка трансформується в іграшки-саморобки. Цього разу це – чудові ялинкові прикраси, створюючи які, малюки потренують дрібну моторику своїх рук.

 

 

Крім того, у «Маминому сонечку» ви з малюками, як завжди, знайдете безліч завдань – на розвиток мислення, уваги, дрібної моторики; прочитаєте чудові ритмічні віршики, розфарбуєте розвивальну розмальовку.

 

 

А ще у номері нові картки з літерами.

 

 

Мамам буде цікаво знати, що всі завдання мають позначки, для діток якого віку вони розраховані.

 

 

 

 

 

Передплатіть наші видання вже сьогодні!

Заповніть наведену нижче форму, віднесіть її на пошту та отримуйте улюблені видання щомісяця!

Оберіть видання Окремі видання
Маленька фея ВДГ Пригоди
Комплекти
Маленька фея + ВДГ ВДГ + Пригоди
Вкажіть термін підписки На рік По місяцях
Адреса доставки та отримувач
Поштовий індекс
Місто
Село
Область
Район
Вулиця
Будинок
Корпус
Квартира
Прізвище, ініціали