This version of the page http://naiu.org.ua/?&month=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-27. The original page over time could change.
Головна - Національна Асамблея інвалідів України
Головна
27.12.2008
   
НАІУ
Головна
Привітання
Про НАІУ
Діяльність НАІУ
Члени НАІУ
Видання
Фотогалерея
Партнери НАІУ
Секретаріат НАІУ
Представники НАІУ у регіонах
Гостьова книга
Працевлаштування
Освіта

Законодавство
Закони
Укази
Постанови
Накази
Розпорядження
Проекти документів
Міжнародне
Конвенція ООН про права інвалідів
Правова діяльність
Рада у справах інвалідів при КМУ
Пошук
Партнери

 

8 March

Happy Holidays!
powered by Mambo

 

 

Вітаємо Вас на офіційному веб-сайті
Всеукраїнського громадського соціально-політичного об'єднання

“Національна Асамблея інвалідів України”

Символічно, що його відкриття відбулося саме у 2003 році, який було проголошено в Європі та Україні Роком людей з обмеженими фізичними можливостями.
 
Переконані, що кожен відвідувач знайде корисну і цікаву для себе інформацію. Адже ми намагалися найповніше розкрити питання законодавства, проблеми соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів.
 
Сподіваємось, що завдяки нашому сайту люди з усіх куточків України зможуть налагодити діалог, знайти нові знайомства, поділитися власним досвідом. Хотілося б, щоб цей веб-сайт став повноцінним місцем спілкування, справжнім інформаційним домом для людей, які мають інвалідність.
З повагою
Народний депутат України,
Голова Національної Асамблеї інвалідів України

Валерій Сушкевич


 




РІК 2008: ПІДСУМКИ ТА «АНТИКРИЗОВІ» СПОДІВАННЯ
26.12.2008

Щороку, 3 грудня, у Всесвітній день інвалідів, та першу декаду грудня світова спільнота, уряди цивілізованих країн, звертаючи посилену увагу на проблеми інвалідів, роблять особливий акцент на аналізі вирішення важливих питань їх тотальної бар’єрності, правової захищеності,  питань отримання ними освіти та працевлаштування, аспектів інтеграції людей з інвалідністю у суспільство... Такі ж проблеми притаманні та актуальні українській державі - проблема ТОТАЛЬНОЇ бар’єрності по відношенню до ГРОМАДЯН з обмеженими фізичними можливостями УКРАЇНИ: починаючи з фізичної бар’єрності, бар’єрності  освіти та працевлаштування, закінчуючи бар’єрність правовою...  І ці проблеми постають не тільки в день інвалідів...  Однак та на превеликий жаль, цими проблемами багато хто маніпулює та згадує лише у період передвиборчих дебатів, чи у цю декаду грудня, ігноруючи їх впродовж іншого часу...

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 18

Детальніше...
 
Мировой финансовый кризис не создаст проблем в выплате пенсий в Азербайджане
26.12.2008

Мировой финансовый кризис не создаст в Азербайджане проблем с финансированием пенсий в 2009 году. Как передает АПА-Экономикс, об этом сообщил председатель Государственного фонда социальной защиты населения (ГФСЗН) Салим Муслимов.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 5

Детальніше...
 
Обережно: шахрайство з підбором роботи
26.12.2008

У найкращому разі кандидати не одержують роботи, у найгіршому - втрачають свої гроші та опиняються в заручниках.

Вакансія за 30 гривень
"Стабільна робота з житлом! Зарплата $3000 на місяць. Для одержання довідки відправте СМС". Такі оголошення з'явилися практично на всіх станціях метро. І судячи з того, що більшість папірців з телефонами відірвані, ця вакансія користується чималим попитом. Тільки от заробіток кандидатам навряд чи світить.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 6

Детальніше...
 
Благодійний аукціон у Луцьку
26.12.2008
На Волині вже стало доброю традицією напередодні Дня Святого Миколая проводити благодійний аукціон виробів художньо-ужиткового мистецтва людей із обмеженими фізичними можливостями.
Для людей із особливими потребами - це добра нагода підбити підсумки зробленого за рік, не почуватися полишеними на одинці зі своїми проблемами.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 7

Детальніше...
 
Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям"
26.12.2008

Закон уточнює порядок призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім‘ям та умови, за яких вона не призначається, зменшується її розмір або припиняється виплата.
Зокрема, передбачається "включити до складу сімей, який враховується під час призначенні допомоги, дітей, які навчаються за денною формою навчання не лише у професійно-технічних, вищих навчальних закладах I - IV рівня акредитації, а й у загальноосвітніх навчальних закладах".

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 7

Детальніше...
 
Пострадавшие от разлитой ртути до сих пор бедствуют
26.12.2008

Всего на несколько дней обещала власть отселить жителей двух подъездов домов № 27 и 31, что на улице 15 Апреля в Тернополе, где 7—8 октября выявили 2 килограмма разлитой ртути. Но вернуться в свои квартиры 230 человек не могут уже полтора месяца.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 11

Детальніше...
 
У карикатуриста Миколи Капусти на городі рясно родить сортова карикатура
26.12.2008

Понад 50 років знаний селекціонер графічного гумористичного жанру виводить пензлем добірні та веселі малюнки.
У доробку — численні публікації в пресі, художнє оформлення книжок, персональні виставки, більш як 80 перемог на вітчизняних та міжнародних конкурсах карикатур, отримання у 2007 році премії «Золоте перо України».

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 12

Детальніше...
 
В Приднестровье введут дополнительную льготу для инвалидов
26.12.2008

Комитет Верховного Совета по социальной политике и здравоохранению одобрил 18 декабря поправки в пенсионное законодательство, которые упрощают процедуру назначения надбавки по уходу за тяжелобольными.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 11

Детальніше...
 
Харчовики натиснули на SOS
26.12.2008

Віддавайте перевагу вітчизняним товарам перед імпортованими, пам’ятаючи, що у такий спосіб ви інвестуєте національну економіку, поповнюючи бюджет, пенсійний та інші соціальні фонди. З таким закликом через засоби масової інформації звернулися представники харчової промисловості до співвітчизників під час прес-конференції у Києві. Причина звернення — галузь переживає нелегкі часи. Харчова промисловість, яка в структурі промислового виробництва займає 13 відсотків та працює на продовольчу безпеку держави, слідом за металургією, підприємствами хімічної промисловості, подає сигнал SOS.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 11

Детальніше...
 
УСПП вітає скасування підвищених комунальних тарифів у Києві
26.12.2008

УСПП вітає скасування рішення Київської міської державної адміністрації про підвищення тарифів на комунальні послуги для комерційних структур у 5—10 разів.
«Союз промисловців і підприємців миттєво відреагував на антипідприємницьке рішення і забив на сполох. В УСПП відбулося засідання «круглого столу». За його результатами були спрямовані звернення в суди, до вищих органів влади. Представники ділової спільноти були одностайні в тому, що безпрецедентно збільшені комунальні платежі зроблять велику частину столичного бізнесу неконкурентоспроможним», — зазначив президент УСПП, народний депутат Анатолій Кінах.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 12

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 1043
Новини
Новини Асамблеї
Офіційно
Життя як воно є
Спорт
Конкурси
Паралімпіада - 2008
Різне
Жовті сторінки
Інтернет-сайти
Гаряча лінія
Державна допомога дітям-інвалідам
Архів новин
Заходи 2007 року
Дефлімпіада-2007
Вибори 2006
<< 2008 >>
Липень
ПнВтСрЧтПтСбВс
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Попр. Наст.>>
Заходи

Copyright © 2005 NAIU,
Всі логотипи та авторські права на цю сторінку
належать їхнім відповідним власникам.
Design by Studio "VAIK"