This version of the page http://www.sidirom.org.ua/archive/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-23. The original page over time could change.
Sidirom`s blog

При знайомстві з дівчиною, дій сам

Опублікувано о December 17, 2008


Цікаву статтю прочитав на російському пікап-порталі, вона мені дуже сподобалася, тому вирішив вас ознайомити з нею, а щоб тупо не копіювати прочитане, переклав професійну пораду на українську мову .

Можливо при колективному знайомстві з дівчатами щось і є, але поміть, як рідко в таких ситуаціях трапляються успішні знайомства. Дівчата ходять, як правило ходять на дискотеку в компанії подруг виключно заради своєї безпеки і для привертання уваги лише самих сміливих хлопців. Чому ж хлопці надають перевагу діяти “толпою”, для мене це залишається загадкою.

Наявність поряд друга додає тобі впевненості? Дух суперництва розбурхує твою кров? А, можливо, ти навпаки боїшся зробити перший крок, щоб не осоромитися перед друзями, обламавшись з красивою дівчиною?

Потрібно розуміти: твої шанси на красиву дівчину дорівнюють нулю, якщо ти дієш в компанії друзів - дуже багато речей відволікають цю кралю і примушують її задуматися. В даній ситуації перевагу буде мати лише одна людина - візуально переважаючи над іншими. Багато дівчат на подібних тусовках просто розслабляються, приходять танцювати і відриватися. Лише самі кращі, сам породисті самці привернуть даму всерйоз. А ти? ти просто частина натовпу, можна сказати, елемент фону. Таким же образом ти відсіюєш всіх повних та їм подібних дівчат концентруючись лише на гарячих штучках, чи не так? Читати далі »

Рубрика: Цікаве, офлайн

Коментарі (2)

Швидка допомога

Опублікувано о December 15, 2008


Вчора одній людині з моєї родини було погано, викликали швидку допомогу, чомусь на підсвідомому рівні думалося, що медики приїдуть години зо дві, дві з половиною (думалося не просто так, при колишніх викликах вони так і їхали). Цього разу я просто напросто прозрів, 30 хв. і лікарі стояли біля підїзду! Вони не просто “примчалися”, але й допомогли близькій для мене людині! Такі люди заслуговують на високу зарплату і особливе шанобливе ставлення! Дякую, за те, що даєте людям шанс жити!

Рубрика: офлайн

Коментарі (2)

Криза…

Опублікувано о December 13, 2008


Ось і я відчув на собі кризу, і то тотально. Сам грошей не заробляю, отримую від батьків, і от останнім часом цих грошей мені мало на що вистачає… Я не хочу на катки, кінотеатри, дискотеки, я відмовився від поїздки в Київ і так далі. Те саме можна говорити про шмотки та дівчат… Я не завожу дівчини бо я просто на нулях! Куди ж я її поведу? А ще й поступати в 2009 році… А вас криза торкнулася? Як переживаєте цей стан?

Рубрика: Гроші, Кіно, офлайн

Коментарі (8)

Це лише сон

Опублікувано о December 5, 2008


Сидів недавно на уроці, було нудно, займалися хто чим міг: дехто прогодив черговий рівень надрозумної гри в своєму мобільнику, дехто читав підручник з історії, яка була наступним предметом, хто грав карти\морський бій… А мені стукнула в голову геніальна ідея, написати віршик, можливо він і не дуже підходить, щоб його вивчали через 50 років учні 6-их класів ,але мені сподобався, а це думаю головне

Це лише сон

Люблю як люди в сні літають
Без крил, без явних почуттів
Вони летять далеко в небо
Щоб потім падати без слів

В останню мить, оцю жахливу
Коли ти бачиш пані Смерть
Ти навіть подумки не скажеш
Що не правий ти був в цей день

Упав, лежиш, кричиш від болю
В очах темніє світ навколо
І ангела вже бачиш ти,
І музика десь збоку грає:
душа сміється- - тіло помирає

“Такс, щось я з розділовими знаками не дружу”

Рубрика: офлайн

Коментарі (3)

Дурка, дурка

Опублікувано о December 3, 2008


Ех, бачу треба продовжити тему моїх друзів… Проходили сьогодні медогляд за місцем прожиття до армії, і поппався нам дуже веселий психіатр (а хіба вони бувають інакші?), знайомий вирішив розвеселити публіку і себе, почав пертися коли лікар питав його щось (питання були не надто розумними, та все ж), на питання 3х7, відповів: двадцять з чимось… В результаті другу дали направлення в дурку Мдя, ніколи не жартуйте в психіатра на прийомі…

Рубрика: офлайн

Коментарі (3)

Сиру захотілося?

Опублікувано о November 30, 2008


Друг попав на 500 доларів вконтакті… Мав безлімітку на мобільному (який оператор незнаю, він так і не сказав чітко, не хоче - випитувати не буду). Відправляв смс-ки на рейтинг вконтакт. Навідправляв на 800 доларів… Слово безліміт, чомусь нам асоціюється з чимось безкоштовним, халявненьким… Зразу згадується про сир, який не буває безкоштовним навіть для працівників молочного заводу. Напевно він не чув про цю банальну приказку, і попав, адже на його карточці був ліміт 300 доларів… Ці гроші не є малими, тим більше для особи яка навчається в школі, та не заробляє їх. Розплачували за все батьки… Друг мій цей урок засвоїв, засвоїв його і я, можливо і ви випадково натрапили на цю міні-замітку і вберіжетеся від дурниці..

Рубрика: Вконтакті, Гроші, офлайн

Коментарі (6)

Що ж це за iстоти - РИБИ?

Опублікувано о October 29, 2008


Автор фотографії: jhfoto

Дуже люблю риб (по гороскопу Риба), i ось недавно гортаючи тернопільську газету знайшов цікаву вирізку, пропоную ознайомитися, можливо комусь стане цікаво та пiзнавально!
Дві третини земної поверхні вкриває вода - колиска всього живого на планеті.У воді живе безліч істот, але найдосконаліші з них - риби.

Читати далі »

Рубрика: Цікаве

Коментарі (5)

Прибуток з блога

Опублікувано о October 27, 2008


Автор фотографії: Carlos Porto

Перегорнув свій FeedReader, подивився на архівні записи, і замітив цікаву тенденцію: як тільки сайт набирає PageRank та тИЦ мінімум 3 та 10 відповідно (тобто вже на біржі лінків виходить більш-менш пристойний прибуток), активність, а головне цікавість написання заміток в блозі падає, не в усіх, але в більшості. На превеликий жаль це стосується і мене. Я ніколи не писав так щоб мене читали сотні з захопленням, але мені було приємно те що я пишу, мені було легко писати, а зараз я вибиваю статті зі своєї голови дуже важко, я шукаю усюди: в інтернеті, в газетах, по ТБ, в особистому житті, та всерівно, мені немає про що писати, чи то пак - ліньки.  Здавалось ні про що і не писав, тем які можна висвітлити тисячі, але воно якось вичерпується… А я знаю чого воно вичерпується, воно вичерпується через те, що я почав заробляти з блога. На жаль, для української блогосфери ( не всієї, лише той кусочок де я “тусуюся”) гроші з блога не є стимулювання для кращої “писанини”, а навпаки пряма доріжка на пенсію. Можливо не одна людина прочитавши це скаже, що я суджу по собі, але ж справді погляньте в архіви блогів які ви читаєте, порівняйте… Я не проти заробітку в блогах, навпаки прихильник, кожна праця, бодай мінімальна має бути винагороджена, але гроші не повинні закривати наснагу і творчий підхід до блога. Дуже хочу щоб це була лише моя субєктивна думка, щоб справді заробіток був лише стимулом до більшого та якіснішого.

ПС: Пишучи цю статтю, я зробив висновки про себе як блогера, і буду старатися виправитися

ППС: Якщо в цій замітці ви знайшли щось схоже на себе - нікому не кажіть, просто виправтеся

Рубрика: Інтернет, Гроші

Коментарі (10)

Велика мрія маленької людини

Опублікувано о October 27, 2008


Автор фотографії: The Library of Congress

Привіт усім! З самого дитинства я мав невеличку мрію - дуже хотів пригнути з парашутом… Не знаю як кому для мене це важливий крок в сторону війни зі страхом. Зараз я морально готовий до стрибка, але це нвпевно лише тут, на землі. Я впевнений , що в літаку за 4 секунди до виходу в відкрите небо я полюбому намочу штани ( і це в кращому випадку : ) ). Найбільша перешкода це не гроші (стрибок з 1 км коштує 250 грн. в нас у Львові), а батьки… Я їх розумію, я б теж ніколи не пустив сина пригати з літака Я незнаю як їх переконати, вони навіть слухати не хочуть… В мого знайомого класно вийшло, він встав раненько, зібрав речі тай йде до виходу, і от тут діалог з мамою:

М. - Ти куди?

Д. - З парашутом пригати.

М. - Не хами мені!

Вроді і батьків попередив, і дозвіл отримав). Отож обіцяю як тільки отримаю дозвіл від батьків пригну, все це буде фіксувати камера, закину на YouTube та буду хвалитися

Рубрика: офлайн

Коментарі (2)

Шановні батьки призовника

Опублікувано о October 4, 2008


Фотографію узято з: perly.ru

Ось таку повісточку отримав я, безтурбнотно ідучи додому з ліцею, причому людина яка мені його передала дуже іронічно посміхалася . Прийдеться здавати документи, а далі як карта ляже: заберуть не заберуть… Здивувало, що на повістці багатенько помилок (та що там багатенько, кожне третє слово).

Рубрика: офлайн

Коментарі (9)

© 2008 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.

`