This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=140 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-23. The original page over time could change.
Велика мрія маленької людини | Sidirom's Blog

Велика мрія маленької людини


Автор фотографії: The Library of Congress

Привіт усім! З самого дитинства я мав невеличку мрію - дуже хотів пригнути з парашутом… Не знаю як кому для мене це важливий крок в сторону війни зі страхом. Зараз я морально готовий до стрибка, але це нвпевно лише тут, на землі. Я впевнений , що в літаку за 4 секунди до виходу в відкрите небо я полюбому намочу штани ( і це в кращому випадку : ) ). Найбільша перешкода це не гроші (стрибок з 1 км коштує 250 грн. в нас у Львові), а батьки… Я їх розумію, я б теж ніколи не пустив сина пригати з літака Я незнаю як їх переконати, вони навіть слухати не хочуть… В мого знайомого класно вийшло, він встав раненько, зібрав речі тай йде до виходу, і от тут діалог з мамою:

М. - Ти куди?

Д. - З парашутом пригати.

М. - Не хами мені!

Вроді і батьків попередив, і дозвіл отримав). Отож обіцяю як тільки отримаю дозвіл від батьків пригну, все це буде фіксувати камера, закину на YouTube та буду хвалитися

Рубрика: офлайн

Дізнатись більше про: парашут, я

  1. 2 Коментарів до цього запису


  2. Опублікував chugylo о Oct 27, 2008

    Твоя мрія хоч реальна( А я хочу зимовку в Антарктиді.

  3. Опублікував Sid о Oct 27, 2008

    Як казав Діма Білан “Невозможное возможно”

Залишити коментар

© 2008 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.