This version of the page http://www.zp-pravda.info/?pg=content/about_us (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-20. The original page over time could change.

:: Навігація ::
Головна сторінка

Про газету
Адреса
Реклама

Форум
 :: Регіон ::

Токмак знову з теплом

Віталій Голод,  "Запорізька правда"

У вівторок у Токмаку відновлено теплопостачання. Як уже повідомляла "Запорізька правда", на минулому тижні опалення міста було припинене через несплату боргу за природний газ.

За словами директора ТОВ "Токмактепломережа" Валентина Гржибовського, токмацькій делегації у Києві вдалося запевнити газовиків, що борги будуть сплачені, а стараннями міської влади частину заборгованості вже погасили. Відтак, отримали ліміт газу на першу декаду грудня. Але якщо споживачі не сплачуватимуть за опалення вчасно, то тепло довго не протримається. А на сьогодні населення заборгувало "тепломережі" 1,4 мільйона гривень.

На нараді у міськвиконкомі перший заступник Токмацького міського голови Микола Сидоренко вимагав від керівництва "Тепломережі" жорсткіше працювати зі злісними боржниками. Зокрема, мова йшла про те, що серед таких є і далеко не бідні підприємці й депутати міськради. Натомість пенсіонери, які платять все до копійки з мізерних пенсій, страждають без тепла разом з такими неплатниками.

м. Токмак

Фонтани і взимку тішитимуть око

Євген ЛОГАНОВ, "Запорізька область"

Більше сорока тисяч гривень витратили запорізькі комунальники на "консервацію" на зиму двох фонтанів у центрі Запоріжжя. Вони вперше законсервовані за новітньою технологією: зможуть радувати око громадян і взимку.

На думку заступника начальника міського управління комунального господарства Миколи Боярчукова, нова система дозволить краще зберегти технологічне обладнання фонтанів.

Будується нова сміттєсортувальна лінія

До 110 тисяч тонн сміття щодня зможуть переробляти на новій лінії із сортування сміття на полігоні твердих відходів у селищі Леваневського в Запоріжжі.

Ця лінія площею 1200 квадратних метрів з'явиться у серпні наступного року. До її проектування і будівництва залучені тільки місцеві підприємства. Металоконструкції теж будуть свої, запоріжсталівські.

Як запевнив директор ТОВ "Ремондіс-Запоріжжя" Андрій Козак, ця лінія, яка коштуватиме близько п'яти мільйонів євро, сприятиме поліпшенню екології міста.

Пошта підвищує тарифи

З 1 грудня "Укрпошта" ввела нові тарифи на свої послуги. Подорожчали поштові відправлення і цінні посилки. Піднімаються також розцінки на інші послуги операторів поштового зв'язку, до яких входитиме і приймання платежів від населення.

Водночас поштові та електронні перекази для жителів області падають у ціні. Зниження склало один відсоток від суми переказу. Тепер за кожні 500 гривень запоріжці будуть доплачувати пошті шість відсотків, тисячі - п'ять, більшу суму - чотири відсотки від розміру переказу.

На відправлення з України простих і замовних листів, посилок до 10 кілограмів і бандеролей ціна не зросла.

 

Зміст::
Про газету

Про газету

Газета "Запорізька правда" вперше побачила світ 3 листопада 1917 року. 3 листопада 2007 року - 90-річний ювілей газети.

Засновники газети: Запорізька обласна рада.

Видавець: Запорізька обласна державна адміністрація.

Головний редактор: Кобинець Алла Володимирівна.

Редакційна колегія:Андрій ДАНИЛОВ (головний дизайнер), Олександр КЛЕПАКОВ (перший заступник голови облради), Ганна КЛІКОВКА (перший заступник головного редактора), Алла КОБИНЕЦЬ (головний редактор), Наталя КУЗЬМЕНКО (редактор відділу), Володимир МАНАКІН (декан факультету журналістики ЗНУ, доктор філологічних наук, професор), Лідія ПЛАТОНОВА (оглядач)

Свідоцтво про реєстрацію: газета зареєстрована управлінням у справах преси та інформації Запорізької облдержадміністрації 15 червня 2000 року. Реєстраційне свідоцтво: серія 33 №384.

Тираж тижня 30 000 прим. Передплатні індекси: 61096 - триразовий випуск, 21707 - триразовий випуск для пільгових категорій населення, 40401 - четверговий випуск (з телепрограмою), 21708 - четверговий випуск для пільгових категорій населення (з телепрограмою).

 

 :: Календар ::
Грудень
пнвтсрчтптсбнд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 :: Передплата 2009 ::
Шановні керівники районів, підприємств, організацій, установ – усі наші читачі, вірні друзі!

13 вересня в області стартувала передплата на друковані видання на наступний, 2009-й, рік.

Щоб передплатити улюблену газету, треба завітати на найближче відділення УДППЗ «Укрпошти». Ціни на головну газету області – «Запорізьку правду» – майже не змінилися, вони залишаються, як завжди, помірними і доступними для широкої аудиторії наших передплатників. Так, місячна вартість триразового випуску (для пільгових категорій населення) за індексом 21707 – 7 грн.45 коп.; місячна вартість четвергового випуску (для пільгових категорій населення) за індексом 21708 – 6 грн. 35 коп.

Місячна вартість триразового випуску для організацій, підприємств, установ та населення, на яке не поширюються пільги, за індексом 61096 – 9 грн.75 коп.; місячна вартість четвергового випуску для підприємств, організацій, установ та населення, на яке не поширюються пільги, за індексом 40401– 8 грн. 35 коп.

Стежте за «Днями передплатника», які проводитимуться у районах та містах області. У ці дні вартість передплати на всі індекси знижується на 10 відсотків!

Серед передплатників, як і раніше, в редакції «Запорізької правди» відбудеться розіграш лотереї. Редакція подбала про призи для читачів, які стануть переможцями лотереї. На цей раз традиційно розігрується і суперприз, а саме – хлібопічка. Розіграш лотереї відбудеться в другій половині січня 2009 року.

Поспішайте до поштових відділень! Пам’ятайте, що час на передплату дуже обмежений! Тому зробіть це вже сьогодні, не відкладаючи!

Адже «Запорізька правда» – ваш вірний і надійний друг, вона не тільки поінформує, а й порадить, захистить.

З повагою – редакційна колегія.

 :: Погода ::
 :: Партнери ::
 

Сторінка сгенерована 0.0741 ml.sec.