This version of the page http://www.standartpark.com.ua/plastik.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-19. The original page over time could change.
Пластикові водовідводи, жолоби, канали. Дренажні жолоби з пластику від Стандарт Парк
  Зупини кризу – купуй українське! Купуючи продукцію вітчизняного виробництва, Ви можете покращити ситуацію в Україні. Ціни до 31.12.08 не зростають!
  
Про компанію Прайс листи Наші потреби Дилери Дилерам і партнерам Форум Замовити каталог Посилання Карта сайту Русская версия 
Онлайн консультанти
  Київ
  Донецьк
  Одеса
Системи поверхневого водовідводу
Бетонні лотки
Пластикові лотки
Полімербетонні лотки
Водовідводи, дощоприймачі
Пісковловлювачі
Дренажні решітки
Монтаж та обслуговування
Ревізійні люки
Пластикові люки
Чавуніі люки
Укріплення та захист грунту
Газонна решітка
Георешітка
Геотекстиль
Садові бордюри
Системи очищення взуття
Придверні решітки
Модульні покриття
Брудопоглинаючі килими
Брудозахисні піддони
Накладки на сходи
Зворотній зв'язок
 
Похвалити
 
Посварити
 
Порадити

Пластикові жолоби, канали для систем поверхневого водовідводу



Серія Standard 100
   Пластикові жолоби виготовлені з морозостійкого пластику методом лиття під тиском. Використовуються пластикові водовідводи загального призначення DN100 для установки в пішохідних зонах, автостоянках, під'їзних коліях, спортивних спорудах Особливостями таких дренажних жолобів є морозостійкість, мала вага, легкість транспортування а також простота монтажу.
  
Серія Standard 100 H120
  Пластикові лотки DN100 висотою H120 відносяться до лотків стандартної серії. При висоті лотка 120 мм його пропускна здатність залишається DN100 (ширина гідравлічного січення 100 мм).
  
Серія Standard 200
  Пластикові канали DN200 спеціально створені для відводу великого потоку дощової води, та здатні витримувати навантаження класу C250. Подібні водовідвідні пластикові канали використовуються для установки в пішохідних та паркових зонах, в дворах та на автомобільних стоянках.
    
Установка
    Установка систем поверхневого водовідводу. Монтаж, поради, рекомендації, інструкції щодо установки. Приклад установки бетонних жолобів в тротуарну основу або бетонну бруківку. Приклад установки жолоба в тротуарну основу або дорогу з асфальтовою поверхнею.




Copyright © 2000-2008 Стандартпарк
Правила використання матеріалів сайта