This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/m04-19index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-19. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисячі примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | Обговорюємо разом на форумі | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 515-226, 515-222, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а


286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
НОВА МОДА: "МОБІЛКИ"… ТЕПЕР КРАДУТЬ КОХАНІ У СВОЇХ ДІВЧАТ"

Читайте у №19 вiд 8 вересня 2004 р.

  • "ЯК Я КИНУВ КУРИТИ, ПИТИ ТА РОЗДИВЛЯТИСЯ "ГОЛІ" КАРТИ У... ПЕРШОМУ КЛАСІ"
    «Шановні батьки! А, може, не варто своїм дітям забороняти курити чи пити, а навпаки, дати їм зробити це досхочу… І тоді ви досягнете результату.

  • ПРОПОЗИЦІЯ ЩОДО "ХАМЕЛЕОНІВ"

  • "ЩЕ НЕ ВМЕРЛИ ХІППОБЛУДИ, І ІДЕЇ, Й ВОЛЯ...", - на День незалежності я почула такий гімн
    Не так давно Україна відсвяткувала свою 13-ту річницю Незалежності. Хтось у цей день серйозно замислювався над тим, чого змогла за ці роки досягнути Україна як самостійна та незалежна держава, її становище, згадував історію країни та людей, які її творили. Але хоч хтось з вас чув, щоб якась людина чи група людей йшла по дорозі та співала державний гімн у цей день?

  • "МИ ЗНАХОДИМОСЯ ЗА КРОК ВІД ПРІРВИ, в яку можемо впасти через кілька місяців, якщо будемо думати, що все вирішено за нас»
    «В черговий раз почула: «Навіщо іти голосувати, від нас вже нічого не залежить. І так все вирішено». Вкотре неприємно дивуюся з нашого суспільства. Кожен народ заслуговує на владу, яку має. І на виборах ми самі оцінюємо себе. А коли кожен займе позицію «від мене нічого не залежить», то таким народом буде дуже легко маніпулювати — він стерпить все і буде мовчати, що б йому не робили.

  • ОРЕНДАРІ ПОБИЛИ НА СТАВКУ 13-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА. Зі струсом мозку він лежить у обласній лікарні. а як бути з тим, що ліси, ріки та озера — загальна власність народу?
    - Це ж вони могли і вбити дитину! Що це за «беспредєл»? — обурювалися сусіди. — Раніше, як був інший орендар, то раз у тиждень дозволяв посидіти з вудочкою. А цей — ціле нещастя! Онуки приїхали, пішли на ставок, то кричав, що потоплю, як цуценят.

  • ПРЕСНЯКОВ ЗУСТРІВ У ВІННИЦІ ДРУГА, а Лері Вінну було соромно за Вінницю... До речі, наш Васьок Звєрєв на Новому Каналі "НТН" вестиме програму "Вершки"
    «Держава» — дітям». Саме так називалася благодійна акція, влаштована всеукраїнським об'єднанням «Держава». З 10-ї ранку до пізнього вечора вінничани гуляли, співали та розважалися. Подія, яка привернула увагу більшості вінничан, — концерт біля «книжки». У Вінницю приїхали зірка російської естради, останній герой Володимир Пресняков та фіналісти проекту «Шанс-2004». Зокрема, наш земляк, улюбленець публіки Васьок Звєрєв. Він залишився вірним своїй традиції і без коньяку на сцену не вийшов.

  • СЕРЕД 300 DJ-їв НА «КАЗАНТИПІ» БУВ ЛИШЕ ОДИН ВІННИЧАНИН. І хоча у світі зараз чотири DJ Dolphin-на, наш — найкращий!
    Літо, сонце, спека, драйв! Приблизно за такими критеріями проходив щорічний фестиваль клубної музики «Казантип». Серед 300 запрошених цього літа DJ-їв з кількох європейських країн єдиним представником від нашого міста був DJ Dolphin. На улюблений «клабберський» фестиваль його особисто запросила знаменита у колі прогресивної молоді Олена Попова.

  • ШУКАЮ ДРУЗІВ

  • СТАРТУВАЛА ШКОЛА МОЛОДОГО ЖУРНАЛІСТА!
    Протягом двох тижнів проходив конкурсний відбір до школи молодого журналіста, яка вже два роки існує при нашому видавництві. Нагадуємо, що цьогорічний проект здійснюється при підтримці Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Ми намагались відбирати найкращих та найталановитіших. Але замість запланованих 40 слухачів школи у нас набралося 104. Це школярі, студенти, вже працюючі люди, які все одно мріють про журналістику!

  • ПЕРЕМАГАЄ НЕ НАЙСИЛЬНІШИЙ, А НАЙНАХАБНІШИЙ? «Артек»! — ось на чому зіткнулись інтереси юних спортсменів, їхніх батьків і тренерів
    Спортивний 6-Е школи №27, що в Тяжилові, добре відомий у нашому місті. Хлопці тут займаються футболом, дівчата — легкою атлетикою. І досить успішно — протягом навчального року збірні команди цього класу завоювали на змаганнях різного рівня 14 (!) грамот.

  • ШКІЛЬНИЙ РОМАН НА ВСЕ ЖИТТЯ. Хтось їх засуджував, хтось заздрив, а хтось просто радів їхньому щастю
    Ця історія розпочалася на початку навчального року. Перший цьогорічний дзвоник зібрав однокласників в одне коло. Класний керівник підійшов до веселої компанії, яка голосно обговорювала літні канікули. Повідомлення про заміну вчителя математики внесло в 11-А повний ажіотаж. Лише кілька слів про те, що новенький математик буде тільки-но після інституту, розпалили в очах дівчат вогнище цікавості.

  • "ДРУЗІ СКАЗАЛИ: ВІН ХОЧЕ НАГУЛЯТИСЬ..." «Щоб стати коханою людиною — перш за все, треба стати вірним другом для свого коханого!»
    «Дорога Олю! Тобі даватимуть багато порад і коментарів щодо поведінки у твоїй ситуації. Але вони не змушують тебе робити саме такий вибір, а лише висловлюють свою думку, таким чином допомагають тобі прийняти правильне рішення.

  • "ПРОЩАЙ" СКАЗАТЬ ГОРАЗДО ТРУДНЕЕ, ЧЕМ "ЛЮБЛЮ". А что, если уйти, не прощаясь?»
    «Иногда любовь не может выдержать посланные жизнью испытания. Она слабеет и уходит, оставив о себе только воспоминания. А бывает и так, что, просыпаясь в какое-то утро, понимаешь, что человек, с которым ты был (а), если и не всю жизнь, то длительное время, тебе чужой. И даже если он (а) сейчас уйдет, ты только вздохнешь с облегчением. Ты поймешь, что любовь или, скорее всего, игра под нее, была. Удачно сыграв роли влюбленных, люди разошлись.

  • ЇХ ЗВЕЛА ДОЛЯ, А, ВІРНІШЕ, КРІСТІНА ОРБАКАЙТЕ
    Почалося все з того, що Каріна вперше за довгий час включила радіо та почула, що розігрується квиток на концерт Крістіни Орбакайте. Для того, щоб виграти, потрібно було подзвонити та відповісти на декілька запитань, які стосувались творчості відомої співачки. Каріні надзвичайно подобалась Крістіна Орбакайте, а тому вона швиденько набрала номер радіостанції та з захопленням відповіла на всі запитання.

  • У НІМЕЦЬКІЙ АРМІЇ ДОЗВОЛИЛИ ГЕТЕРОСЕКСУАЛЬНІ СТОСУНКИ
    У німецькій армії новина — військовослужбовці можуть займатися коханням з ким їм забажається. Тепер право вибору партнера, у вільний від служби час, не залежить від прийнятих стандартів. Двоє військовослужбовців, які досягли повноліття, можуть вступати, як у гетеросексуальні, так і в гомосексуальні стосунки, і це згідно з новим наказом. Звання партнерів не мають значення.

  • НОВА МОДА: "МОБІЛКИ"… ТЕПЕР КРАДУТЬ КОХАНІ У СВОЇХ ДІВЧАТ"
    «Хоча мобільний телефон перестав бути предметом розкоші навіть у нашій Вінниці і на кожну сім’ю припадає щонайменше півтора телефона, «мобільний бізнес» набирає потужності, у результаті чого кожного дня залишаються без своїх телефонів близько 50 людей. Хтось забуває телефони на столику у кафе чи на сидіннях таксі. Прикро, коли губиш щось, а «мобілка» – це все ж таки річ не з дешевих. Але коли у тебе краде телефон твій… кавалер, то це дуже огидно. Я хочу розповісти вам один кумедний випадок, який стався з моєю знайомою і пов’язаний саме з мобільним.

  • ЯК ВІННИЧАНИ ХОТІЛИ СТАТИ НАРОДНИМИ АРТИСТАМИ
    Чи використовувались українці як безкоштовна масовка для нового проекту «Народний артист»? Хтось вважає — так, хтось — ні. Та вінничанка Юлія Білик, учасниця телепроекту «Шанс», з 3 тисяч українських учасників увійшла до 100 найкращих вокалістів. Щоправда, її потім звідти швидко «попросили», аргументуючи це тим, що вже одна відома співачка Білик є.

  • ЧИ ІСНУЄ ЖИТТЯ ЗА МЕЖАМИ ВІННИЦІ?
    Люди виїжджають з різних причин. Найчастіше — на заробітки. А от у моєї подруги мама вийшла заміж за італійця і разом з донькою вирішила поїхати до нового нареченого. Мама розраховувала на краще життя для себе, і, перш за все, для доньки. Однак, вона не врахувала того факту, що доньці вже 17. За цей час дівчина вже встигла прив’язатися до міста, знайти справжніх друзів та подумки спланувати своє майбутнє. Марину (саме так звуть мою подругу) цілком влаштовувало те, як вони вдвох жили з мамою. Уявіть її шок, коли одного разу мама прийшла додому і прямо з дверей заявила доньці: «Марино, можеш збирати речі. Через тиждень ми назавжди їдемо з міста».

  • ВИПУСКНИЦЯ СОРБОННИ НАВЧАЄ ДІТЕЙ У ГНІВАНІ
    Її звати Ліліана Булянду. Ніжне ім’я дуже пасує дівчині з відкритим обличчям і ясними очима. Родом вона з Польщі. З дитинства понад усе любила молитву та Святе Письмо. Звичайно, коли повідомила батькам про своє рішення стати черницею, ті не були у захваті: дівчині було 19, і вони мріяли бавити онуків. Але їх доньку було приготовлено до вищого служіння...

  • РОСІЯНИ ВЧАТЬСЯ В УКРАЇНЦІВ, А УКРАЇНЦІ - У ПОЛЯКІВ!
    Таких висновків дійшли лідери молодіжних громадських організацій України, Польщі на міжнародній молодіжній конференції, яка проходила в перлині Криму — місті Євпаторія.

  • "Я ЗАЇКАЮСЬ, ВІДКОЛИ СЕБЕ ПАМ'ЯТАЮ…"
    «Мені було 7 років, коли я з батьками поїхала до бабусі і там мене налякав сусідський пес. З тих пір я почала заїкатись…» Коли померли мої батьки, я пережила важку душевну травму. Відтоді я не можу говорити нормально. Хочу сказати, а щось ніби заважає…» – пише 20-літня Світлана.

  • НАТАША ПЕРЕКОНАНА, ЩО ВОНА - ШУРИК. Вона жодного разу не одягала плаття, не гралась у ляльки. Коли їй було 11 років, у піонерському таборі її обізвали «Шуриком»
    На перший погляд парочка, яка майже щодня зі школи проходила вулицями Вінниці, нічим не могла викликати підозр. Йде вчителька собі додому, їй допомагає хлопчик, з дівчачими рисами, нести пакет. Що ж тут такого компрометуючого? Але в цих прогулянках було багато незвичайного. Для підлітка вчителька викладала не лише англійську, а й перші ази сексуального життя. Та й сам по собі хлопчик був не зовсім хлопчиком... Приблизно так почалась відверта частина нашої розмови із вінничанкою Наташею. Їй нині 30 років, і вона через пристрасне та нездійсненне бажання бути чоловіком сьогодні, за свідченням лікарів, потребує психологічної допомоги.

  • Я ОСВІДЧУЮСЬ!

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | Форум | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25 2008 рiк:   №№ 3, 4, 5, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 26


    Украинская баннерная сеть