This version of the page http://www.newday.kherson.ua/sport (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-18. The original page over time could change.
Спорт обновлено: 19.12.08
Статьи из раздела - "Спорт"

Ниже представлены все статьи в разделе

Олімпійським курсом

Свідоцтво про встановлення іменної стипендії газети «Новий день» перспективному спортсмену Херсонщини у 2007 році вручено студенту Херсонського вищого училища фізичної культури Антону БЄЛЄНЬКОМУ — майстру спорту України, члену національної збірної, п’ятиразовому чемпіону України серед юніорів, триразовому чемпіону серед дорослих, срібному та бронзовому призеру чемпіонатів Європи серед юнаків.


Битва монстрів з барханами

Справжні чоловіки давно зрозуміли, що екстрім за кермом — не зухвале «підрізання» сусіда в кілометровій «пробці» чи проїзд на червоне світло світлофора. Це — коли ти сам на сам з автомобілем та природою. 10 грудня виповнився рік автомобільному клубу «Херсон-Екстрім-Сафарі». Цього дня відбулися грандіозні заїзди справжнісінького сафарі в цюрупинських пісках. Понад 20 екіпажів з усіх куточків України, а також з Росії та Молдови змагалися на швидкість на 25-кілометровій трасі, прокладеній місцевими «аборигенами» у степу між барханами. Після гонки учасники сафарі демонстрували свою вправність на спеціально побудованому піщаному полі¬гоні з котлованом, приблизно на півметра заповненим водою, з крутими спусками, підйомами й віражами.


Кубок змінює прописку

Завершився п’ятий розіграш кубка газети «Новий день», фінал якого відбувся у Новій Каховці. 16 команд розпочали боротьбу за почесний трофей у турнірі, що вінчав сезон, а до фіналу пробилися чемпіон області «Мир» з Горностаївки Новотроїцького району та бронзовий призер — «Високе поле» з Високопілля.


Кусочек Крыма для Херсонщины

Примером, достойным подражания для многих чиновников Херсонщины и не только, может служить отношение к делу членов команды Леонида Барбина — директора Херсонского высшего училища физической культуры.


Літні лаври юних херсонців

У Сараєво пройшов чемпіонат Європи з настільного те¬нісу серед юніорів і кадетів. У столицю Боснії та Герцеговини з’їхалися 730 юних талантів із 40 країн світу. Можемо лише уявити, яким напруженням і драматизмом була сповнена сама атмосфера змагань. Збірну України представляли дві команди — кадетів (до 15) і юніорів (до 18 років). До першої ввійшла херсонська школярка Аня Коваленко, до другої — другокурсниця згаданого училища Марія Карли¬кова.


«К финишу меня привели полицейские»

Удивительна судьба херсонки Людмилы Пушкиной: в зрелом возрасте учительница одной из школ областного центра делает резкий поворот в своей судьбе — уходит в профес¬сиональный спорт. Другие в этом возрасте спортивную карьеру обычно заканчивают. Но наша землячка, вопреки пессимистичным прогнозам, не только все успела, но сейчас входит в десятку сильнейших марафонок мира.


К победе — зависти вопреки

Талантливая спортсменка, мастер спорта по пулевой стрельбе, стипендиат газеты «Новый день» Дарья Шитко в нынешнем году прошла серьез¬ную школу спортивного мастерства.