This version of the page http://health.rv.ua/?menu=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-18. The original page over time could change.
Про проект / Українсько-канадський проект «Молодь за здоров'я-2» у Рівненській області. Головна сторінка Контакт Мапа сайту




Вебсайт створено Рівненською обласною громадською організацією „Європейський молодіжний центр” в рамках проекту „Створення інформацйного ресурсу з формування здорового способу життя молоді Рівненщини в мережі Інтернет” програми грантів українсько-канадського проекту „Молодь за здоров’я-2”, за підтримки Канадської агенції міжнародного розвитку (CIDA), Канадського товариства охорони здоров’я (CSIH) та Українського інституту соціальних досліджень.

Проект

Дорогі друзі!

На інформаційному ресурсі http://health.rv.ua (http://healthpromotion.rv.ua) акумульовано досвід формування здорового способу життя молоді, набутий в Рівненській області в ході втілення українсько-канадського проекту “Молодь за здоров’я-2”. Тут вміщено нормативно-правові документи, наприклад, розпорядження, накази керівників місцевих органів влади, регіональні програми, а також видання, навчально-методичні розробки, що стосуються різноманітних аспектів формування здорового способу життя.

На сайті також знайдете інформацію про найцікавіші програми, втілені волонтерами та партнерами проекту. Зазначимо, що з вересня 2003 року на Рівненщині, зокрема, у Березнівському районі, який був обраний для пілотної адаптації канадської моделі формування здорового способу життя, за фінансової підтримки проекту “Молодь за здоров’я-2” було реалізовано 49 різноманітних програм.

Особливістю сайту є віртуальний клуб прихильників здорового способу життя, де молоді люди, які хочуть позбутися шкідливих звичок, знайдуть однодумців. Окрім цього, відвідувачі сайту можуть отримати анонімну консультацію лікаря.

Сподіваємося, що сайт зумовить активний інформаційний обмін між фахівцями з питань профілактики захворювань, молоддю, представниками місцевих органів влади, неурядових організацій, засобів масової інформації, громад.

Запрошуємо до співпраці всіх, хто працює в сфері профілактики тютюнопаління, вживання алкоголю та наркотичних речовин, протидії поширенню ВІЛ/СНІДу та інших захворювань, що передаються статевим шляхом, пропаганди фізичної активності, раціонального харчування. Повідомте про ваші новини й про них дізнається вся Україна.

Вебсайт — це результат втілення рівненською обласною громадською організацією „Європейський молодіжний центр” проекту „Створення інформаційного ресурсу з формування здорового способу життя молоді Рівненщини в мережі Інтернет”, який реалізовано в рамках грантової програми українсько-канадського проекту „Молодь за здоров’я-2” за підтримки Канадської агенції міжнародного розвитку (CIDA), Канадського товариства охорони здоров’я (CSIH) та Українського інституту соціальних досліджень.




Версія для друку

ДІЯЛЬНІСТЬ

Читайте про найцікавіші програми, реалізовані в Рівненській області в ході втілення українсько-канадського проекту “Молодь за здоров’я-2”.

МЕДІА-КЛУБ

Регіональний громадський медіа-клуб "За здоров'я молоді" об'єднує відомих на Рівненщині журналістів, головних редакторів популярних видань, власних кореспондентів всеукраїнських ЗМІ, інформаційних агентств, які зголосилися надавати всебічну інформаційно-пропагандистську підтримку представникам громадських організацій, Ресурсних центрів формування здорового способу життя молоді з Рівного, Березного та с. Городище Березнівського району, а також всім зацікавленим інституціям що працюють у сфері формування здорового способу життя молоді…




(c) 2005 українсько-канадський проект «Молодь за здоров'я-2»
у Рівненській області.

Розробка: RGN-Design | Ігор Свіст.
Розміщення: «Рівненські Глобальні Мережі»

Партнери:

сокототерапия