This version of the page http://brovari.kiev.ua/main/poltika/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-18. The original page over time could change.
Політика » Незалежний Броварський сайт ( місто Бровари Київської області Україна, город Бровары Киевской области )
 
ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ
Логин :  
Пароль :  
 
Регистрация | Напомнить пароль?
Зробити стартовою | Додати в вибране  

 
Меню
Головна
Політика
Економіка
Кримінал
Знайомства
Робота
Культура
Гумор
Каталог
Спорт
Різне
Каталог сайтів
Вибори
Інтернет-магазин
Дошка оголошень
Додати новину
Календар
«    Декабрь 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Наше опитування
Як Ви оцінюєте роботу "нової" міської влади?

Треба всім видати премії
Висловити подяку
Відпустити на всі 4 сторони
Конфіскувати майно
Розстріляти (повісити)
Популярні статті
» Анархісти України підтримують анархістів Греції!
» ПОЛЮВАННЯ НА ГРАБІЖНИКІВ АБО ЯК МИКОЛА ДЕТЕКТИВОМ СТАВ
» КАЗИНО: СТАВКИ НА МЕШКАНЦІВ
» Рекорд в Броварах! Жадность чиновников сгубила
» Чия земля? Губського!!!
» Менти
» ПРОДАЖ АВТОМОБІЛІВ У БРОВАРАХ 06.12.2008
» Изменить закон о выборах и провести админреформу
» Змінилися правила торгівлі на ринках міста Бровари
» ЄВРОПІ ТАКЕ НЕ СНИЛОСЯ або вічні проблеми Укрзалізниці
Архів новин
Декабрь 2008 (24)
Ноябрь 2008 (48)
Октябрь 2008 (42)
Сентябрь 2008 (44)
Август 2008 (52)
Июль 2008 (44)
Июнь 2008 (55)
Май 2008 (49)
Апрель 2008 (50)
Март 2008 (52)
Февраль 2008 (51)
Январь 2008 (47)
Декабрь 2007 (56)
Ноябрь 2007 (45)
Октябрь 2007 (44)
Сентябрь 2007 (45)
Август 2007 (21)
Июль 2007 (15)
Июнь 2007 (5)
Погода

Підписка
Розсилка на E-mail

rss2email
Новини партнерів
Тюремний бєспрєдєл. Тепер пресують немовлят
7 грудня до мене надійшла інформація, що у Вінницькій тюрмі №1 у молодої жінки почалися пологи, а її, під приводом, що начальника тюрми десь немає, відмовляються везти у пологовий будинок. ...

Незабаром мешканці Данії зможуть користуватися інтернетом безкоштовно
Масштабний проект був схвалений у п'ятницю офіційною владою

Збори учасників Форуму жертв кредитної системи
20 грудня, в суботу, о 12:00 на Майдані Незалежності (біля Стелли) відбудеться зустріч учасників Форуму жертв кредитної системи. На зустрічі обговорюватимуться цілі й завдання руху, відповідальні в ...

У київських обмінниках долар перевалив за 10 гривень
На даний момент в обмінних пунктах курс купівлі долара складає

В Україні – штормове попередження
Повідомляє прес-служба Гідрометцентру

Chrysler закриє на місяць всі свої 30 заводів
"Велика детройтська трійка" (General Motors, Ford і Chrysler) продовжує добиватися від конгресу США надання федеральної допомоги у зв'язку з кризою

Міліція Луценка відповідатиме за вибивання свідчень
Про це повідомили у прес-службі облпрокуратури

Харків'ян чекає підвищення ціни на метро
За інформацією сайту Харківської міськради...

Світові ціни на нафту знизилися
Офіційні ціни нафтових ф`ючерсів найближчого місяця постачання склали

Лічильники

 
 
Анархісти України підтримують анархістів Греції! Головна » Політика
 
Броваська організація "Союзу анархістів України" висловлює свою солідарність з народом Греції в боротьбі за свої права і свободи, проти диктатури і безчинств влади.

Анархісти України підтримують анархістів Греції!

Ми віримо в вашу перемогу!
 

Разница между Януковичем и Тимошенко такая же, как между Coca-cola и Pepsi-cola Головна » Політика
 
Разница между Януковичем и Тимошенко такая же, как между Coca-cola и Pepsi-cola: их цель едина – грабеж страны и народа
Призрак бродит по Украине, призрак среднего класса.
В холодных квартирах вместе с маленькими детьми, под аккомпанемент информационных помоев, миллионы украинцев с ужасом дожидаются нового курса доллара на межбанке, очередной выплаты кредита за квартиру и машину, а самые несчастные "ждут-не дождутся" в гости коллекторов и оценщиков имущества.
Так, в кредитных муках, умирает украинская мечта о том, каждый, кто умеет и хочет работать, способен достичь достатка и жить по-человечески – в своей квартире, ездить на своей машине, иметь разнообразный и качественный досуг, а отпуск и Новый год проводить в Турции и Карпатах.
Миллионы людей поверили, что они могут жить по-человечески полагаясь только на себя, "забив" на государство, которое, в свою очередь, давно "забило" на них.
Впрочем, нет, государство "забило" на своих граждан только в том, что касается его обязательств перед ними, но использовало и использует любую возможность, чтобы выдоить последние соки из них.
В этом нет ничего удивительного.
Государство давно контролируют несколько десятков олигархических семей. В 2004 году они переписали Конституцию Украины под себя. Понарошку они разделились на синих, оранжевых, белых и серо-буро-малиновых. Так проще управлять народом - принцип "разделяй и властвуй" никто не отменял.
 

СБУшный «ТВИКС» Головна » Політика
 
В. Наливайченко... отдал указания по подготовке документов на передачу территории и зданий поликлиники и госпиталя СБУ...
...(г. Киев, ул. Липская, 11) общественной организации – Международному благотворительному фонду «Украина-3000», председателем наблюдательного совета которого является Екатерина Ющенко-Чумаченко-Клер.
Взамен с барского президентского плеча планируется отдать Службе ничем не приметное здание на Красном Хуторе (Дарницкий район г.Киева) для размещения поликлиники, а весь госпиталь втиснуть в палаты его нынешнего филиала в г. Бровары Киевской области.
О лечении в госпитале и старикам, и молодым СБУшникам вообще придётся забыть. Койко-мест в Броварах хватит лишь на каждого сотого нуждающегося в стационарном лечении. Того и глядишь - сам собой решится вопрос не только «декегебизации», но и запланированного сокращения численности личного состава: кто-то сам уйдёт, а кого-то ... унесут...
 

Бровари - „Електронне місто” Головна » Політика
 
10 грудня у приміщенні Броварського міськвиконкому (Київська область) проведено перше засідання оргкомітету з питань підготовки та впровадження програми „Електронне місто”. У засіданні взяли участь керуючий справами виконкому К.Кузнєцов, керівники ряду підрозділів міської ради і представники компанії „CISKO”, яка має великий досвід у впровадженні подібних програм у містах України та світу. Прийнято рішення розпочати розробку програми „Електронне місто” з врахуванням пропозицій, що мають надійти від підрозділів міської ради і членів оргкомітету.
 

Нестор Махно: син чи пасинок України? Головна » Політика
 
Мабуть, найбільше з усіх лих, що посилаються народам, — кара під назвою громадянська війна. Організована більшовиками у 1917-1920 роках, вона призвела до взаємовинищення нації, принесла біль і страждання мільйонам безневинних людей. Адже материнське горе — однакове, чи загиблий син — білогвардієць, махновець чи більшовик; сльоза — також однакова у росіянина і українця, сирітство — однакове для всіх дітей, чиїми б нащадками вони не були; і земля, та, що «Пухом тобі», — одна для махновця, більшовика, петлюрівця чи білогвардійця. Тому, на мій погляд, у громадянській війні героїв не буває. Є учасники. Серед них — Нестор Іванович Махно, одна з найбільш мужніх і найбільш трагічних постатей в історії громадянської війни в Україні. У жовтні йому виповнилося б 120 років.
У революційний рух Нестор прийшов зовсім юним. 22 березня 1910 року Одеський військовий окружний суд виніс йому, 18-річному юнаку, смертний вирок через повішення за участь у групі анархістів-експропріаторів.
Його неграмотна мати Явдоха Матвіївна звернулася за допомогою до людей письменних, а в Гуляй-Полі, де народився і виріс Нестор, ставилися до неї добре і співчували вдові, на руках якої було п’ятеро синів. Від її імені написали розумного і жалісливого листа царю. За законами царської Росії повнолітніми вважалися чоловіки, які досягли 21-річногго віку. Нестор був ще неповнолітнім, йому замінили смертний вирок на довічне ув’язнення. Майже 9 років у кайданах (були на руках і ногах) провів Нестор Махно у московській Бутирській в’язниці. Тут, перебуваючи в тяжких умовах, захворів на туберкульоз і втратив одну легеню. Тут же були і його «університети», адже закінчив він лише церковно-приходську школу. Маючи виняткову пам’ять, допитливість та настирливість, Нестор багато читає, спілкується з політичними в’язнями, намагається знайти ідейну основу своєї діяльності і утверджується в поглядах анархістів. Та в його діях, відтіснивши анархізм, на передньому плані були селяни і захист їхніх інтересів.
 

Чия земля? Губського!!! Головна » Політика
 
Земельна мафія: депутати-БЮТівці Богдан Губський, Сергій Осика, Валерій Писаренко, Ігор Савченко, Уляна Мостіпан через підставні фірми та підставних осіб пограбували українських селян на мільярди доларів…
«Захисники народу», у свою чергу, підкуповують суддів, нотаріусів, працівників прокуратури. Тільки через одного приватного нотаріуса Броварів пана Бурлаку було зареєстровано понад сто (!) незаконних договорів купівлі–продажу та дарування земельних ділянок загальною площею понад 300 гектарів. Незважаючи на те, що нотаріус упродовж тривалого часу порушував закон, правоохоронці старанно закривали очі на його діяльність. Скажімо, чомусь предметом ретельної перевірки не стали численні факти, коли за договорами дарування однією стороною виступає дружина голови фракції БЮТ в районній раді, а другою стороною — підприємство «Девелопмент Інвест», засновником якого є В’ячеслав Філоненко, помічник–консультант народного депутата України Ігоря Савченка. Також, як ви здогадалися, представника фракції БЮТ. Цікавий нюанс: до обрання депутатом пан Савченко очолював Київський науково–дослідний інститут землеустрою. Саме через цю установу й проходили незаконні оборудки з землею.
 

Изменить закон о выборах и провести админреформу Головна » Політика
 
«Голос Украины» в очередной раз провел разговор о проблемах местного самоуправления
Для участия в «круглых столах» мы приглашали руководство парламента, комитетов, области. Дельное предложение поступило от первого заместителя председателя Киевской ОГА Виктора Вакараша, который сказал: идите туда, где непосредственно общаются с людьми. Мол, надо выяснить их позицию и мнение. Поэтому к разговору мы пригласили Телеш Тамару Сергеевну — председателя Кагарлыкской райгосадминистрации, Максак Светлану Михайловну — управляющую делами исполнительного аппарата Броварского районного совета, Мельника Владимира Александровича — городского голову (г. Обухов).
Ред.: Речь идет о том, как надо организовать работу на районном уровне. Это главное. То, что сейчас есть, идеальный вариант? Или есть лучшие возможности?
Максак: Это не самый лучший вариант, есть и лучшие возможности. При районных советах должен быть исполком и чтобы председатель исполкома был выборной должностью. И чтобы он избирался как и председатель районного совета. Другой вопрос, какой подход к избранию должен измениться. Необходимы жесткие квалификационные требования к председателю районного совета и другим выборным должностям.
 

Краща посадова особа місцевого самоврядування Головна » Політика
 
25 листопада у м.Бровари (Київська область) за розпорядженням виконуючого обов’язки міського голови – секретаря ради І.Сапожка проведено перший тур конкурсу „Краща посадова особа місцевого самоврядування в Київський області”. За результатами конкурсу в номінації „Кращий керівник” перемогу виборола начальник юридичного відділу І.Лавер, в номінації „Кращий спеціаліст”- головний спеціаліст юридичного відділу А.Баба-Мірзоєва.
 

Дмитрий Корчинский: Треба жити за поняттями Головна » Політика
 

Видео новости — Дмитрий Корчинский: Треба жити за поняттями
 

Змінилися правила торгівлі на ринках міста Бровари Головна » Політика
 
20 листопада на сесії Броварської міської ради (Київська область) затверджено звіт про виконання бюджету міста за 9 місяців 2008 року, обговорено хід виконання Програми галузі культури міста за 9 місяців 2008 року, внесено зміни та доповнення до Правил торгівлі на ринках міста.
Рішенням міської ради на посаду заступника міського голови затверджено Л.Виноградову, яка до цього працювала на посаді начальника служби у справах дітей міської ради.
 

У Броварах відкрито пам’ятник жертвам Голодомору та політичних репресій Головна » Політика
 
20 листопада у м.Бровари (Київська область) відкрито пам’ятник жертвам Голодомору та політичних репресій. Пам’ятник встановлено за кошти Френка Ставітського (Миколи Залозного – сина репресованого і розстріляного в Биківнянському лісі та посмертно реабілітованого Самійла Залозного) та за сприяння Броварської міської ради.
 

Украинский опыт армянским лидерам общины Головна » Політика
 
С 26 октября по 2 ноября в рамках учебного визита «Гражданское участие в сообществах» в Киеве находилась группа армянских лидеров, которые представляли местные общины из разных уголков Армении.
Во время визита гости имели возможность ознакомиться с опытом активизации общин, привлечение ресурсов, деятельности молодежных ассоциаций, гражданского участия в демократических процессах на примере общин Киева, Переяслава-Хмельницкого, Бородянке и Броваров.
Участники визита встретились с активистами школы волонтеров, студенческой социальной службы и органов студенческого самоуправления Переяслава-Хмельницкого, встретились с представителями групп самопомощи сообщества для молодежи городов Бородянки и Іванкива, приняли участие в тренинге «Самопомощь в местных сообществах как эффективный способ решения местных проблем».
Организаторами визита выступили Ресурсный центр ГУРТ и Академия развития образования при финансовой поддержке Агентства США по международному развитию.
В г. Бровары армянские лидеры совместно с местными активистами приняли участие в Квесте "Агенты общественных преобразований".
Источник: Молодежная правда
 

       
Анархия - мать порядка…
Анархия - мать порядка… Молодежные бунты последних недель в Греции (вместе с таиландской “демократической революцией”) стали новой страницей деятельности альтернативных движений. Греческие анархисты, ...

MultiBoot Flash GS 1.0
Размер: 1.02 GB, Eng/Rus Год выпуска: 2008 Платформа: DOS Таблэтка: не требуется Мультизагрузочная флешка, сделаная по материалам и с использованием файлов проекта GreenFlash. Мультизагрузка ...

Незалежний Броварський сайт    Торгівельна мережа БАЗИС     Агенція нерухомості БАЗИС     БРОКЕР - біржа нерухомості     Універсальна дошка оголошень     Союз анархістів України     Працевлаштування в Броварах     Каталог ресурсів     Знайомства     Реклама     Виробництво мобільних міні магазинів     Ремонтно-будівельні роботи     Виробництво автомобільних причепів     Інформаційний портал Сергія Коржа     Будівельний магазин БАЗИС     Фабрика меблів БАЗИС     Інтернет-магазин БАЗИС