This version of the page http://www.personal-plus.net/264/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-17. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №12 (264) 27 березня — 2 квітня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Наші хлопці — переможці!

Недавно в голландському місті Дальфсені відбулися змагання з рукопашного бою та контактного карате IBF за кубок Європи. Приємно зазначити, що серед переможців та призерів — 5 представників Міжрегіональної Академії управління персоналом.
[ читати далі... ]

Розвиток освіти в регіонах має стати пріоритетом держави

Мало хто з представників української вищої школи може нині похвалитися комплексним вирішенням освітньо-виховних завдань. Серед недержавних ВНЗ, безперечно, лідерство належить Міжрегіональній Академії управління персоналом — найбільшому в цьому секторі вищому навчальному закладу, який 19 років поспіль працює на вітчизняному ринку освіти.
[ читати далі... ]
Актуально

Мери-дерибанщики?

Коаліція, услід за мером Києва Леонідом Черновецьким, може ініціювати відставку мерів інших обласних центрів.
[ читати далі... ]

Змова нафто-трейдерів

[ читати далі... ]

«Косовський вузол» стає зашморгом

[ читати далі... ]

Каськів проти російського флоту

[ читати далі... ]

Підлеглих Луценка чекають масові звільнення?

[ читати далі... ]

Дві третини українців ще не ходили в Ощадбанк за компенсацією

[ читати далі... ]

Відомі політики захищають дисертації в МАУП

Ім’я Сергія Червонописького відомо багатьом в Україні. Адже він був одним з перших, хто перетнув у грудні 1979 року радянсько-афганський кордон у складі обмеженого контингенту радянських військ. Під час війни був першим комендантом Кабульського аеродрому.
[ читати далі... ]
Політикум

Як підставили наших хлопців у Косово

Хронологія подій у Митровиці 17 березня, які призвели до трагічної загибелі українського митротворця, вже більш-менш відома. «Інфопорн» пропонує ознайомитися з більш детальним аналізом подій.
[ читати далі... ]
Гаряча тема

СПОРИ ЗЕМЕЛЬНІ ТА ДОЛІ ЛЮДСЬКІ

Серед багатьох проблем українців одна з найважчих — земля. Вона одних робить мільйонерами, інших — безпритульними. Автори юридичного висновку аналізують випадок, коли сім’я 19 років мешкала у власному будинку, а зараз, з формальних причин, може втратити і будинок, і земельну ділянку, на якій він розташований. Аналіз ситуації нашими експертами читайте далі.
[ читати далі... ]
Право

Шукайте краще бандюків!

Що робити, коли гроші украла сестра, а у її чоловіка зв’язки з прокурором та міліцією?
[ читати далі... ]

Хочемо конструктивної співпраці

З наближенням вступної кампанії у вищих навчальних закладах випускники шкіл та їхні батьки виявляють посилений інтерес до того, куди піти навчатися. Молоді люди замислюються, яку стежку обрати в професійному житті: яким фахом оволодіти і чому присвятити своє доросле життя. Одним з найбільших економіко-гуманітарних вищих навчальних закладів України, де дадуть вичерпну відповідь на ці питання, є Міжрегіональна Академія управління персоналом.
[ читати далі... ]
Перспективи

Крим — мекка для інвесторів

Сумарний інвестринок Криму був оцінений в значну як для України суму — $20 млрд. Нині Крим — «інвестиційний магніт» і для українських, і для зарубіжних компаній. Його природні багатства, економічний потенціал зумовили підвищений інтерес до півострова іноземних інвесторів, і не тільки російських
[ читати далі... ]

Чому в МАУП? Путівник для тих, хто обирає майбутнє, та для їхніх батьків

[ читати далі... ]
Урок історії

Чому Петлюра співпрацював з поляками?

Ігор Срібняк (Закінчення. Початок у попередньому числі газети)
[ читати далі... ]

Життя і Смерть генерала

Василь Гринюк Історія створення і боротьби УПА нерозривно пов’язана з її головним командиром — Романом Шухевичем. Сторіччя з дня його народження відзначали влітку нинішнього року.
[ читати далі... ]
Економіка

Полювання за великими грошима

Багато українських компаній шукають прийнятні для себе можливості отримання додаткових грошових коштів для розширення своєї фінансово-виробничої діяльності. Деякі вже вийшли на Лондонську фондову біржу й отримали гроші, яких шукали, проте біржа у Великій Британії жорстко регламентує правила виходу на неї і роботи на ній.
[ читати далі... ]
Вірування

Свiт наших пращурів

Сьогодні дехто вважає, що день запровадження християнства має бути найголовнішим в Україні святом. Але мало хто говорить про те, що саме християнізація припинила розвиток українського суспільства, його філософську та релігійну думку. По суті, на довгі роки вона відкинула наш народ на задвірки історії як самостійну і самодостатню етнічну одиницю.
[ читати далі... ]
Дивосвіт

ЗГОРНУТИЙ ЧАСОПРОСТІР

Наталя ОКОЛІТЕНКО У цій статті йдеться про явища, в які важко повірити. Однак їх дивовижність — ніщо перед фактом нашої появи на світ після злиття двох крихітних клітин, де «в лінієчку» чергуванням певних груп атомів у молекулі ДНК записано всі особливості людини, а можливо, й події її життя. Наука тільки намацує підступи до цієї таїни.
[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Кобзареве слово

Світлана Яценко [ читати далі... ]
Субкультура

Погляньте на нашу молодь!

Віра Справжня Останнім часом досить часто на вулицях можна помітити похмурих юнаків і дівчат з вибіленими обличчями, чорними очима та кривавими губами. Навіть у спекотні дні вони одягнені у довгі спідниці, светри, переважно темних кольорів, що часто нагадує військову уніформу: високі черевики, шкіряні куртки й плащі.
[ читати далі... ]
Авіація

Су-27 — Перлина радянської авіації

Володимир Репало Всі пам’ятають жахливу трагедію в Скнилові, коли розбився український надвинищувач Су-27. Галасливе розслідування причин катастрофи більше напустило туману та приховало справжні причини катастрофи. У кінцевому результаті винними виявилися пілоти.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19