This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=2861 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-17. The original page over time could change.
Нове покоління конденсаційних котлів Buderus Logano Plus GB 312
  Головна Контакти
Новини Повідомлення або оголошення Нове покоління конденсаційних котлів Buderus Logano Plus GB 312

Нове покоління конденсаційних котлів Buderus Logano Plus GB 312


Збільшити
Нове покоління конденсаційних котлів Buderus Logano Plus GB 312
Інтенсивний розвиток теплової техніки в Україні в умовах сучасного будівництва і рішення проблем стимулює пошук нових рішень, які виникають при експлуатації котельного обладнання.
Сьогодні ми представляємо нову модель котла, яка являється втіленням очікувань сучасного споживача. Це газовий конденсаційний котел Logano plus GB312 від Buderus потужністю від 90 до 280 кВт, двокотлова установка відповідно від 180 до 560 кВт.
Потенційні власники джерел опалення з гідністю оцінять нове обладнання з максимально економічним спалюванням газу і високими технічними показниками, яке забезпечить компактну установку і збереження корисної площі жилого приміщення, офісних або виробничих приміщень. Ті, хто вже має досвід експлуатації котельних неодноразового мали проблеми з шумовими характеристиками. Однак, нове обладнання максимально вдало вирішує їх, тим самим економлячи, іноді так потрібний, простір. Нові конденсаційні котли Logano plus GB312 від Buderus відповідають ще одній вимозі сучасного екологічного стану великих міст – мінімізація шкідливих викидів у атмосферу.
Новий котел від Buderus оснащений системою управління EMS з цифровим підключенням до блоку управління пальником SAFе, моделюючим пальником з попереднім змішуванням, вентилятор повітря згорання, високопродуктивним теплообмінником з алюмінієвого сплаву і системою нейтралізації конденсату.
Тобто, більше моделей і модифікацій обладнання - більше можливостей побудувати котельну, яка буде відповідати сучасним технічним вимогам і рівню комфорту, і відповідно, отримати більше задоволених споживачів.

Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Сервіс
>  Контакти