This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=62 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-16. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  14.10.2008 09:58:04 Ирина
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте! Известно, что на станции "Північна" имеется только одна касса с табличкой "АДМИНИСТРАТОР", где можно приобрести билеты на электрички улучшенного комфорта. Почему кассиры на свое усмотрение выдают билет на "завтра" до станции Киев-Північна(иногда дают, иногда говорят, что они не имеют право)?. Я езжу регулярно на электричке №850/852. Утром на станции Стугна кассир не в силах всем вручную выписать билеты, а вечером в 18-00 ее уже нет на рабочем месте, что не дает возможным купить билет до Киева на следующий день. По пятницам на станции "Північна", чтобы купить билет, нужно выстоять очередь около часа, хотя кассиры двух-трех соседних касс "скучают"от "безделья". Вопрос: 1.Почему кассиры не выдают заранее билеты, а посылают покупать их в кассы на центральный вокзал? Компьютерная сеть же одна, аппарат также позволяет выдавать билеты на день раньше (тем более кассиры это неоднократно делали). 2. Почему кассиры при отсутствии бейджика не говорят свои ФИО? Администратор также не сообщил данную информацию. Спасибо за внимание.
  Відповідь: Повідомляємо, що на Північних платформах в касовому павільйоні працює одна квиткова каса №7 з продажу проїзних документів на електропоїзди підвищеного комфорту. Продаж проїзних документів здійснюється тільки в день відправлення поїзда, попередньо Ви можете придбати проїзний документ на Центральному вокзалі ст. Київ-Пасажирський та в філіях кас, які розташовані в районах Києва. Квиткові каси №№ 1-6 і № 7 в Північному павільйоні під"єднані до різних локальних мереж, тому в сусідніх касах немає можливості оформляти проїзні документи на електропоїзди підвищеного комфорту. Для розслідування фактів обслуговування на ст. Стугна згідно Закону України "Про звернення громадян" просимо Вас звертатись письмово на адресу керівництва Південно-Західної залізниці: 01034, м. Київ, вул.Лисенка, 6

  14.10.2008 09:13:39 Андрій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Доброго дня! Щиро вдячний оперативну відповідь на мій запит. На скільки я зрозумів, дана ситуаціє є нормальною та створена штучно, не дивлячись на те, що "Укрзалізниця" є державною установою і метою її діяльності є надання послуг громадянам а не отримання надприбутків, користуючись монопольним становищем. В такому разі хотів-би отримати ПОРАДУ: як мені 18,10,2008 о 6:30 хвилин прибути до станції Суми. Завчасно вдячний за відповідь, З повагою, Андрій Іванович. 13.10.2008 20:03:59 Андрій Обслуговування на вокзалах/станціях Шановні працівники "Укрзалізниці"! Прошу дати роз’яснення та відповідні коментарі щодо наступної ситуації: Сьогодні, 13 жовтня 2008 року, о 18 годині, я звернувся до каси Центрального вокзалу м. Києва із наміром придбати квиток на потяг №116 від ст. Київ пас. до ст. Суми на 18.10.2008. На мій подив, касир повідомила, що, цитую: «На даний час інформація щодо цього потягу недоступна». Для мене, як людини, що працює у сфері Інформаційних Технологій, дана відповідь означає лише: «Нам не дозволено продавати квитків на даний потяг». На моє прохання надати більш розгорнутих пояснень, касир досить чемно відповіла, що, оскільки даний потяг є «проходящим», я можу забронювати квитки від станції формування (Трускавець), а придбати квиток з Києва я зможу, увага, у п’ятницю (по-суті, в день відправлення)!!! Я вирішив звернутись за роз’ясненнями до каси №19 – чергового касира. Там, пані Токменко Ірина Михайлівна (не впевнений щодо коректності написання, оскільки вона відмовилася назвати себе – а лише запропонувала записати з беджу) повідомила, що квитків на даний потяг немає, і що «квитки на проходящі потяги продаються лише у день відправлення». На моє заперечення про те, що я неодноразово купував квитки саме на цей потяг і саме за тиждень – касир ще раз повідомила, що «квитки на цю дату на цей потяг вже всі продано». Отже, прошу надати компетентну інформацію щодо ситуації що склалася. Той факт, що «всі квитки продано» - не може відповідати дійсності, тому такої відповіді прошу не давати оскільки переконаний, що в п’ятницю квитки напевне з’являться, проте мене, як пасажира, не влаштовує система «горячих путівок» чи «нав’язливе бронювання квитків від станції формування потягу». З повагою, Андрій Іванович Відповідь: На транзитні поїзди для попереднього продажу проїзних документів виділяється обмежена норма місць, так як більша норма місць зберігається на початковій станції відправлення поїзда.
  Відповідь: Повідомляємо, що на момент Вашого звернення згідно перегляду архівних даних роботи квиткових кас на поїзд №116 відправленням 18.10.08р. від станції Київ-Пасажирський до станції Суми місць не було. Адміністратор каси №19, крім дати відправлення 18.10.08р., набирала і дату відправлення 17.10.08р., де у наявності були і купейні і плацкартні місця. Станом на 14.10.08р. від ст. Київ-Пасажирський до станції Суми у наявності місця на поїзди №350, 88, 344.

  13.10.2008 21:24:47 Андрій
  Пропозиції
  Чи можливо до складу поїзда 84/83 "Азов" Київ-Маріуполь включати причіпний вагон сполученням Київ-Шевченко по п"ятницях з Києва і неділях із Шевченко? Цей вагон користувався б попитом у пасажирів, що їдуть до Корсуня, Городища, Шевченко тому, що у п"ятницю з Києва виїхати практично неможливо, навіть автобусом. Дякую!
  Відповідь: Наразі розглядається питання щодо можливості збідьшення довжини поїзда №84/83 Київ-Маріуполь до 18 вагонів на відправлення з Києва по п"ятницях

  13.10.2008 21:15:56 Владимир
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте. Я живу в районном центре, инвалид 1-й группы. Дали мне путевку в санаторий в Саки. Я слышал, что есть специальные вагоны для инвалидов. Подскажите, где мне точно узнать, как можно им воспользоваться.
  Відповідь: Шановний Володимире Еммануїловичу! Для включення спеціалізованого вагону для інвалідів на візках до складу поїзда необхідно направити заявку на адресу пасажирської служби Південної залізниці із зазначенням дати виїзду, сполучення та доданням копії посвідчення про інвалідність (адреса: 61052, м.Харків, вул.Червоноармійська,7). Контактний телефон у пасажирській службі: 8 (057) 724-48-51.

  13.10.2008 20:49:49 Галина
  Обслуговування у приміських поїздах
  Скажіть будь-ласка !Чому скорочують кількість поїздів на дільниці Київ-Фастів! Адже пасажирів менше не стало ,чому вранці неможна доїхати на роботу ;так у Вишневому сьогодні ,люди годину не могли влізти у вагони ,чому з 10.10.08р,е\п № 6022 став ходити на Київ-Петрівку,і коли нарешті знову відновлять поїзд Вишневе-Дарниця? Адже можна принаймні ,ввести платний електропоїзд (вранці) з контролерами ,щоб відсіяти безквиткових студентів ,котрі їдять з Фастова ,смітять і приносять збитки залізниці. Адже вранці від Вишневого до Києва не ходить ні один касир.(він просто не може зайти в забитий вагон).На Київ-Волинському виходить 30% населеності поїзда.Було б непогано зробити вранці декілька е\п підвищенного комфорту ,які б зупинялися по станціях і вивозили нормальних людей(платіжоспосібних) у Київ.Адже коли проїдеш у забитій електричці ,пропадає бажання Вам платити,краще йти на маршрутку,де за ті самі гроші можна сидіти. А у Вас таким чином збільшується тільки кількість зайців на лінії і пенсіонерів ,а не тих хто приносить гроші. Замкнене коло. Зробіть хоч щось небудь на дільниці Фастів -Київ,чи Вишневе-Київ.,адже сотні Ваших колег також їздять в електропоїздах.
  Відповідь: Повідомляємо, що електропоїзд № 6072 сполученням Вишневе- Дарниця, відправлення зі ст. Вишневе о 07 год. 52 хв. відмінено в зв'язку з реконструкцією острівної платформи станції Вишневе, після закінчення її реконструкції графік руху даного електропоїзда буде відновлено. В зв'язку з призначенням прискорених фірмових поїздів №152/151 та №154/153 сполученням Київ-Вінниця-Київ, змінено маршрут слідування електропоїзда № 6022 Миронівка-Київ на Миронівка- Київ-Петрівка. Призначити додатковий електропоїзд підвищеного комфорту в ранковий час в напрямку Фастів-Київ на даний час немає можливості із-за відсутності вільного рухомого складу та інтенсивності графіку руху в даному напрямку.

  13.10.2008 20:03:59 Андрій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Шановні працівники "Укрзалізниці"! Прошу дати роз’яснення та відповідні коментарі щодо наступної ситуації: Сьогодні, 13 жовтня 2008 року, о 18 годині, я звернувся до каси Центрального вокзалу м. Києва із наміром придбати квиток на потяг №116 від ст. Київ пас. до ст. Суми на 18.10.2008. На мій подив, касир повідомила, що, цитую: «На даний час інформація щодо цього потягу недоступна». Для мене, як людини, що працює у сфері Інформаційних Технологій, дана відповідь означає лише: «Нам не дозволено продавати квитків на даний потяг». На моє прохання надати більш розгорнутих пояснень, касир досить чемно відповіла, що, оскільки даний потяг є «проходящим», я можу забронювати квитки від станції формування (Трускавець), а придбати квиток з Києва я зможу, увага, у п’ятницю (по-суті, в день відправлення)!!! Я вирішив звернутись за роз’ясненнями до каси №19 – чергового касира. Там, пані Токменко Ірина Михайлівна (не впевнений щодо коректності написання, оскільки вона відмовилася назвати себе – а лише запропонувала записати з беджу) повідомила, що квитків на даний потяг немає, і що «квитки на проходящі потяги продаються лише у день відправлення». На моє заперечення про те, що я неодноразово купував квитки саме на цей потяг і саме за тиждень – касир ще раз повідомила, що «квитки на цю дату на цей потяг вже всі продано». Отже, прошу надати компетентну інформацію щодо ситуації що склалася. Той факт, що «всі квитки продано» - не може відповідати дійсності, тому такої відповіді прошу не давати оскільки переконаний, що в п’ятницю квитки напевне з’являться, проте мене, як пасажира, не влаштовує система «горячих путівок» чи «нав’язливе бронювання квитків від станції формування потягу». З повагою, Андрій Іванович
  Відповідь: На транзитні поїзди для попереднього продажу проїзних документів виділяється обмежена норма місць, так як більша норма місць зберігається на початковій станції відправлення поїзда.

  13.10.2008 19:26:12 Инна
  Інше
  Существует ли сейчас такая услуга в поездах, как передача через проводника бандеролей и сколько это будет стоить от ст. Староконстантинов-2 до ст. Харьков
  Відповідь: Шановна Інно Миколаївно! Послуга передачі через провідника пасажирських вагонів по території України існує та називається "Експрес-передача". Вартість передачі, у тому числі від станції Старокостянтинів-2 до станції Харків-Пас., до 200 г складає 3 грн., від 200 г до 1 кг - 5 грн.

  13.10.2008 17:58:13 Оксана
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чи поширюється пільги по учнівському і студентському квитку на територію Росії (поїзд до Санкт-Петербургу)? Дякую.
  Відповідь: Ні.

  13.10.2008 17:38:40
  Інше
  Підкажіть будь-ласка составність потягу 9К(Київ-Одеса).
  Відповідь: Повідомляємо, що графік руху пасажирських поїздів розробляється згідно аналізу пасажиропотоку з урахуванням технічних та економічних умов. Отже, кількість вагонів в складі поїзда № 9/10 Київ – Одеса залежить від коливання пасажиропотоку. Слід додати, що інформацію про розклад руху та схеми поїздів можна отримати в довідкових бюро станцій та вокзалів, за телефоном (8-044) 503-70-05, веб-сайтах за адресою: www.uz.gov.ua та www.swrailwav.gov.ua.

  13.10.2008 15:58:21 Олена
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добрый день, подскажите пожалуйста стоимость проезда (билет туда/обратно)по маршруту "Киев - Вена"(7безпересадочный вагон).Предусмотрены ли скидки в зависимости от количества купленных билетов? (Нас группа 9 человек) Также подскажите пожалуйста класс вагона (2 или 3 места в купе).Заранее благодарна!
  Відповідь: Вартість проїзного документа на поїзд № 7 в безпересадковому вагоні з Києва до Відня станом на 14.10.08р. становить 746 грн. в одну сторону, "туди" та "зворотньо" - 1246 грн. Для групи (кількість пасажирів 6 та більше) вартість проїзного документа на одну особу становить в одну сторону 559 грн., "туди" та "зворотньо" - 966 грн. Вагон Київ - Відень м"який, в купе три місця.
1... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ...748