This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=19 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-16. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  01.12.2008 08:19:39 Раїса
  Інше
  В разі виконання плана навантаження в тонах, повино підприємство платити за подання та прибирання зайвих вагонів під навантаження? План 720 тон/16 вагонів. Навантажено 14 вагонів. Остання подача 7 вагонів із них 5 взято під навантаження від 2-х відмовилисьзразу після подавання.Раніше не мали змоги відмовитись так як не були проінформовані якого типу будуть подані вагони під налив.
  Відповідь: Бартян Р.С. Шановна Раїсо Серафім На Ваш запит повідомляється. Згідно з п. 4.5 Правил обслуговування залізничних під’їзних колій за подачу вагонів локомотивом залізниці до пунктів навантаження та вивантаження на під’їзній колії і забирання вагонів з цих колій стягується плата за ставками, встановленими тарифом. У наведеному Вами прикладі плата за подавання та забирання вагонів, які подані, але не використані для навантаження, підлягає сплаті як за фактично виконану роботу відповідно до декадної заявки, надання якої передбачене п.2.6 Правил планування перевезень вантажів. Перший заступник начальника Головного комерційного управління С.П. Алєнічев

  01.12.2008 07:04:51 сергей
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  24.11.08.получил отказ в выдаче месячного проездного билета /льготного/,касиру было предъявлено удостоверение пенсионера инвалида 2гр. правомерность отказа.
  Відповідь: Шановний Сергію! Головним управлінням приміських пасажирських перевезень розглянуто Ваше звернення щодо відмови у видачі місячного проїзного квитка та повідомляється. При наданні касиру посвідчення, яке підтверджує визначене законодавством право на пільгу, касир повинен видати пільговий проїзний документ (у тому числі абонементний). Слід зазначити, що проїзний документ видається пільговику особисто. Враховуючи вищенаведене, якщо громадян, який має право на пільгу особисто звернувся до каси щодо придбання абонементного пільгового проїзного документа, відмова касира є неправомірною.

  30.11.2008 23:43:34 Степан
  Пропозиції
  Скажіть будь-ласкка. чому в поягу Ковель-Чернівці. який відправляється зі Львова о 23:30 усього 4 (чотири!!!) вагони, і з неділі на понеділок стабільно 50 чоловік не можуть сісти в потяг і вимушени принижуватися перед провідниками ти іншими посадовими особами??? Особисто я не поїхав потягом а маршрутним таксі, тим самим підтримавши ситтуативний бізнес таксі, який виріс на ажіотажі вашої непродуманої політики!
  Відповідь: Шановний Степане Мироновичу! По причині відсутності постійного пасажиропотоку цьому поїзду встановлено схему із чотирьох вагонів. При збільшенні пасажиропотоку залізницею включаються в склад поїзда додаткові вагони.

  30.11.2008 15:13:35 Галина
  Інше
  Шановні! Про шкоду тютюнопаління, особливо для оточуючих людей, черговий раз говорити не варто. Надзвичайно актуальним це є у потягах "експрес", коли заядлі курці бігають щоразу для задоволення власних шкідливих звичок, незважаючи на те, що поряд знаходяться люди, які терпіти не можуть смердючий дим від цигарок, не говорячи вже про дітей, вагітних жінок та людей із захворюваннями дихальних шляхів. Особливо це "терпіння" проявляється у потягах-експрес, коли немає можливості "заховатися" у своє купе, і люди-некурці 5-6 год поспіль мимоволі стають пасивними курцями, заплативши за таке "задоволення" чималі кошти. Скажіть, чи розповсюджуються норми закону щодо заборони тютюнопаління в громадських місцях на потяги Укрзалізниці і які санкції можна застосовувати у подібній ситуації? Як думаєте, чи можна це вирішити цивілізовано: здійснювати окрему посадку людей курців/некурців...?
  Відповідь: Згідно з пунктом 7.18 «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України»: «Паління в електропоїздах підвищеного комфорту дозволяється у тамбурі вагона, через який не здійснюється посадка – висадка пасажирів. Місця для паління повинні обладнуватися двома попільничками, виготовленими з негорючих матеріалів, та закриватися кришками. Паління в інших місцях вагона забороняється.» Згідно з пунктом 32.23 «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України»: «Паління у вагонах (у тому числі в тамбурах) приміських поїздів (електро- і дизель-поїздів) забороняється». У вагонах електро- та дизель-поїздів розміщені попереджувальні надписи про заборону паління та виписки з відповідних законодавчих актів України, по внурішньовагонній системі оповіщення пасажирів здійснюються об’яви про заборону паління. На даний час приміські поїзди супроводжуються працівниками міліції. Притягнення громадян до адміністративної відповідальності за паління у тамбурах поїздів належить до їх компетенції. За 10 місяців 2008 року працівниками міліції було виявлено та припинено 6494 випадки паління у невстановлених місцях.

  30.11.2008 13:25:14 проводник
  Інше
  Господа начальники Приднепровской Ж.Д. и Укрзалізници! Ответьте сколько еще будете увеличивать доходы за счет проводников? Когда прекратиться ганьба проводников? Как можно устанавливать и требовать планы по реализации 1стакана чая на пассажира,пива,газет и т.д. Обязуйте пассажира выпить стакан чая, иначе введите для него штраф. Что выглядит нелепо?Нарушение прав человека? А не это же происходит, когда от проводника требуете сдавать деньги за чай ,не за фактически реализованный, а по количеству перевезенных пассажиров и в случае невыполнения плана по реализации чая,пива и т.д работник лишается премии, или объявляется выговор. В должностной инструкции проводника п.3.1.6 указано, что в пассажирских вагонах 3 раза в сутки, а в фирменных и международных вагонах круглосуточно, проводник по ПРОСЬБЕ пассажиров обеспечивает их чаем кофе и т.д. В итоге проводник виноват в том, что пассажир не пожелал чая и поэтому проводнику надо внести свои деньги и невостребованный чай выпить самому. Вы провоцируете проводников на нарушения, потому что никому не хочется вносить деньги из своей зарплаты в государственную казну. Хотя проводники оставляют часть денег из зарплаты на нужды Укрзалізници. Скоро грядут Новогодние и Рождественские перевозки и снова давай план по чаю, пиву...и не взирая на возраст и вкусы пассажиров план ДАЙ! Напоминает революционное время, все в кожанных тужурках и Булгаковский шариков во главе!
  Відповідь: Звернення щодо недоліків у виробничо-фінансової діяльності підприємств пасажирського господарства розглянуто в пасажирській службі Придніпровської залізниці. З метою підвищення доходів від допоміжної діяльності пасажирського господарства від надання послуг пасажирам в пасажирських поїздах керівництвом залізниці було прийняте рішення посилити роботу по реалізації чаю та кави пасажирам в поїздах та довести реалізацію до 1 склянки на одного перевезеного пасажира. Планові показники по реалізації друкованої продукції, пива та інших послуг встановлюються керівництвом пасажирських вагонних депо (дільниці) окремо на кожний напрямок. У разі неповної реалізації в поїзді чайно-кондитерської продукції, залишки повинні здаватися в комору пасажирського вагонного депо (дільниці) по прибуттю поїзда в пункт формування. Згідно з пунктом 3.1.6 „Інструкції провіднику пасажирських вагонів" № ЦЛ-0038, провідник вагона зобов”язаний у вагонах фірмових поїздів, вагонах СВ та вагонах міжнародного сполучення, на прохання пасажирів, забезпечувати їх чаєм, кавою та кондитерською продукцією цілодобово, у вагонах пасажирських поїздів – не менше 3-х разів на добу, а при наявності технічних можливостей – цілодобово.

  29.11.2008 18:53:32 Сергій
  Пропозиції
  Я вже звертався із пропозицією округлити тарифи на проїзд в електропоїздах до 50 коп. - не 2.40 чи 3.10, а 2.50 чи 3.00 - для зручності оплати (див. запис від 19.11.2008 11:16), і отримав схвальну відповідь. Цю тему можна розвинути. Чому б Укрзалізниці не випустити жетони вартістю 50 коп., 1 грн., 2 грн. і не продавати квитки через автомати, як у давні часи? Питання зручного і швидкого продажу величезної кількості квитків стане ще більш актуальним після початку руху на київській кільцевій лінії електропоїздів.
  Відповідь: Шановний Сергію Юрійовичу! Згідно статей 7 і 9 Закону України "Про залізничний транспорт" від 22 травня 2003 року №860-IV тарифи на перевезення пасажирів і багажу у приміському сполученні встановлюються залізницями за погодженням з місцевими органами виконавчої влади. Тобто тарифи значною мірою залежать від позиції керівництва кожної з областей держави. Випуск жетонів для оплати за проїзд на даний час не планується, тому що згідно Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України пасажир зобов’язаний здійснювати посадку у поїзд за наявності проїзного документа (п.37.2). Щодо впровадження на мережі залізниць автоматів з продажу квитків, то на даний час Укрзалізницею ведеться робота у цьому напрямку.

  29.11.2008 14:28:38 Елена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Планируется ли введение нового росписания движения электропоездов в направлении Нежин, где будет сокращено количество остановок по сравнению с сегодняшним росписанием? Спасибо.
  Відповідь: Повідомляємо, що на даний час введення нового графіку руху електропоїздів на дільниці Київ-Ніжин не планується. На даній дільниці відбулися незначні зміни в розкладі руху електропоїздів. Про зміни в розкладі руху більш детальніше Ви можете ознайомитися на інформаційних стендах, які знаходяться на вокзалах та станціях, або зателефонувавши до довідкової служби залізниці за номером 503-70-05.

  28.11.2008 23:33:04 ОЛЕГ
  Інше
  СЕГОДНЯ У МОЕЙ ДОЧЕРИ КОТОРАЯ ЕДЕТ В КРИВОЙ РОГ ИЗ КИЕВА НА ВОКЗАЛЕ УКРАЛИ КОШЕЛЕК. В НЕМ КРОМЕ ПРОЧЕГО БЫЛ И СТУДЕНЧЕСКИЙ БИЛЕТ. КРАЖА БЫЛА ОБНАРУЖЕНА НЕПОСРЕДСТВЕННО ПЕРЕД ПОСАДКОЙ В ПОЕЗД. ПОЭТОМУ НЕБЫЛО ВРЕМЕНИ ОФОРМЛЯТЬ ЗАЯВЛЕНИЕ В ЛИНЕЙНОМ ОТДЕЛЕНИИ МИЛИЦИИ. СПОСЛЕ ОБРАЩЕНИЯ К НАЧ.ПОЕЗДА ЕЙ РАЗРЕШИЛИ ЕХАТЬ ПО ЛЬГОТНЫМ (ДЛЯ СТУДЕНТОВ ) БИЛЕТАМ БЕЗ ПРЕДЪЯВЛЕНИЯ СТУД. БИЛЕТА. У НЕЕ КУПЛЕН БИЛЕТ НА ОБРАТНЫЙ ПУТЬ В КИЕВ. НО ТОЖЕ ПО СТУДЕНЧЕСКОМУ. КАК БЫТЬ С БИЛЕТАМИ НА ОБРАТНЫЙ ПУТЬ ? СПАСИБО.
  Відповідь: Шановний Олеже Віталійовичу! Згідно вимог п.7.2. Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України при посадці у вагон пасажири, які здійснюють поїздку за пільговими та безплатними проїзними документами, зобов'язані пред'явити, крім проїзного документа, документ, що підтверджує право на пільгу. Таким чином, у випадку втрати документа, який підтверджує право на пільгу, необхідно повернути наявний пільговий проїзний документ до квиткової каси та придбати новий за повну вартість.

  28.11.2008 21:18:04 Юлія
  Зміни графіка руху
  Чи можна станом на 29.11.2008 купити квиток на поїзд київ-москва на початок січня 2009 року?
  Відповідь: Продаж проїзних документів розпочинається за 45 діб до відправлення поїзда. Станом на 01.12.2008р. продаж проїзних документів здійснюється на 14.01.2009р.

  28.11.2008 20:52:29 Елена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Уважаемое руководство,обратите внимание на обслуживание на Полтавских железнодорожных вокзалах.Информацию добиться не возможно.Справочных служб нет...Они как бы есть но никогда не работают!На Киевском вокзале была сервис касса,уже нет,закрыта. На Южном она есть но когда я туда приехала была закрыта!По телефону узнать информацию не возможно,просто ни когда там не берут трубку,попробуйте сами проверить и позвонить по тел. 8(0532)512000!!! В кассах грубят и информацию полную не хотят давать и отправляют в справку,которой нет. Вот и получается-берешь билеты,а потом оказывается что это не то, что тебе надо и надо менять,а при сдачи идут потери.Как-то наведите порядок в Полтаве и организуйте какие-то кассы где могут дать полную информацию по предварительной продажи как это было когда-то в центре города. С уважение Елена
  Відповідь: Шановна Олено! Інформаційне обслуговування пасажирів по вокзалу Полтава-Київська здійснює черговий по вокзалу, його телефон 51-45-01, про що записано у всіх виданнях довідкової літератури. Закриття сервіс-каси на вокзалі Полтава-Київська обумовлено відсутністю попиту на проїзні документи у цій касі та зменшенням пасажиропотоку. Всі пасажири без проблем можуть придбати квитки у звичайній касі.
1... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ...748