This version of the page http://www.bms-consulting.com/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-16. The original page over time could change.
БМС Консалтинг :: Про компанію
рус|укр|eng
|карта сайту
 

Новини

17.11.2008
«БМС консалтинг» отримав статус кваліфікованого Аудитора систем інформаційної безпеки

ЗМІ

журнал "Computer World", жовтень 2008
ІТ-стратегія – мистецтво досягнення бажаного майбутнього…

Про компанію

Компанію «БМС Консалтінг» засновано 7 липня 1997 року.

«БМС Консалтінг»  займає провідні позиції на ринку інформаційних технологій України в галузі системної інтеграції.   

«БМС Консалтінг»  - єдина ІТ-компанія в Україні, яка зосередила свій бізнес виключно на корпоративному ринку. У великому бізнесі нас  приваблює велика розмірність завдань і те, що завдання ці глибоко функціональні. Ми зацікавленні у забезпеченні успіху замовника,  тоді бізнес матиме попит на ринку.

«БМС Консалтінг»  розробляє та реалізує комплексні проекти  побудови цілісних інформаційних систем для  компаній різних галузей.  Ми впевнені, що замовнику необхідні не комп’ютери та мережі як такі, а функціональні рішення, які повинна забезпечити система.

Спираючись на багаторічний досвід та знання сучасних технологій, «БМС Консалтінг»  пропонує  оригінальні рішення, здатні повністю задовольнити потреби  клієнта при раціональному використанні ресурсів. Ми постійно відслідковуємо світові тенденції та застосовуємо у своїй роботі найновіші досягнення  галузі інформаційних технологій.

© БМС Консалтинг, 2006-2008. Всі права захищеніДизайн