This version of the page http://www.toss.org.ua/2008/05/blog-post_05.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-15. The original page over time could change.
Гик: Антивірус

05.05.08

Антивірус

Я нерозумію навіщо люди ставлять собі антивіруси. Вони тільки засирають системний кеш і завантажують половину оперативної пам'яті. Особисто в мене ніяких антивірусів немає і не стоїть і не поставлю. На мою думку, антивірус можна ставити тільки на комп, на якому така важлива інфа, яка коштує в 100 разів більше ніж ліцензійна версія антивіруса. З мого досвіду, я мав декілька антивірусів, вони знаходили бідний вірус, який розплодився так, що показало, що в мене 10000 вірусів на компі і, врешті, знищивши ці файли комп не запустився. Цікава ситуація з 50% українського народу: піратський Віндовс, піратський софт на 1000000$, і додає ще піратський антивірус НОД32(зазвичай). Цей бідний антивірус нерозуміє, що в тебе все піратське і починає ретельно і цілеспрямовано видаляти твій прекрасний крекований софт. Врешті... в тебе запустився віндовс, вмикаєш сапера і тішишся, що немаєш вірусів. Цікаво. Рекомендую краще взяти і скачати піратську версію якогось дебагера, прогнати на ньому свій провірусований файл програми, вивчити як вірус працює, вивчити асемблер і починати самим писати їх. Врешті, я бачив як працює бідне залізо на ліцензійному софті... Комп крутіший ніж в мене разів в 3 зі всілякими наворотами і вантажиться: віндовс, антивірус, обновлення кожної ліцензійної програми з інтернету, врешті комп ледве теплий розтягує це задоволення хвилини щн на 2-3... Додам, Віста це найбільш каковіший віндовс за весь час. 98.XPsp2 0wns...
Подобається мені усвідомлювати, що якась частка населення планети так ссить, вірусів, що в інтернет залазять тільки через Лінукс.
GLHF©Toss

0 коментарі:

Дописати коментар

Url вводиться через http://

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка