This version of the page http://www.regionnews.poltava.ua/index.php?go=Page&id=64 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-15. The original page over time could change.
Обласне комунальне інформаційне агентство "Новини Полтавщини" | Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!» | Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!»
  • Головна
  • Статті
  • Стрічка новин
  • Опитування



Панорама 
Актуально
Анонс
Суспільство
Цікавинки
Офіційно
Економіка
Знай Наших!
Культура
Політика
Кримінал
Пригоди
Споживач
Аналітика
Медицина
Про вічне
Спорт
Точка зору
Події 
Інтернет-конференції
У регіоні
Україна-ЄС-НАТО
У Полтаві
Статті 
Молитва за спасіння не своєї душі…
Голодавка
Мойсей — про Шухевича
Роз’яснення норм трудового законодавства стосовно зміни істотних умов праці
Генерал Петро Дяченко: вояк чотирьох армій
Полтавцям на замітку... 
Каталог підприємств Полтави
Кінотеатри Полтави
Новини ІТ 
Загрузка...
Мода, культура 
Загрузка...
Сервіси від UkrNet 
Новини
Погода
Резюме
Почта
 
Погода 
Погода у Полтаві на три дні
Погода у Полтаві 
Загрузка...

Новини

Наші новини в RSS-форматі 
Експорт RRS наших Новин


Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!»

Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!»

З 14 по 20 квітня цього року в усіх областях України, зокрема, на Полтавщині, втретє пройде щорічна доброчинна акція «Почуйте всі!». Її метою є суспільний збір коштів, які спрямують на закупівлю сучасного медичного обладнання для діагностики вад зору й передадуть до обласних дитячих лікарень.

Організаторами акції в нашій області виступають обласний штаб Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця», осередки Пласту – Національної Скаутської Організації України в Полтавській області та обласна громадська організація „Молода Просвіта”. Захід проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства сім’ї, молоді та спорту, Міністерства охорони здоров’я України, Полтавської облдержадміністрації, міськвиконкому, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фахівців медичних установ області.

Нагадаємо, що минулого року таку акцію було влаштовано для дітей із вадами слуху. У результаті її проведення зібрали понад 278 тисяч гривень, на які придбали спеціальну апаратуру для виявлення та лікування вад слуху у малечі та підлітків. Так, у Полтавську дитячу міську клінічну лікарню закупили ларингоскоп по Міллеру, клинки № 00, 0,1, а також три рефлектори.

Задум акції запозичений у сусідів-поляків, у яких вона під назвою „Великий оркестр святкової допомоги” проводиться 16 років поспіль і неофіційно набула статусу державного свята. За цей час вони зібрали в такий спосіб більше 85 млн. доларів. Тому сьогодні Польща має суттєве медичне обладнання для дітей, які можуть і не виїжджати за кордон, на відміну від українських дітей з різними вадами, яких ми не можемо, на жаль, лікувати на теренах нашої держави.

За зразком польського фонду три роки тому створили Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до Серця”. "Серце до Серця" – один з небагатьох фондів, що публічно повідомляє (через ЗМІ та свій офіційний веб-сайт www.fsds.org.ua) не лише про зібрані кошти, але й про закуплене медичне обладнання, витрачені на нього кошти та лікарні, в яких воно доступне для безкоштовного користування.

У день акції (цьогоріч – 20 квітня) на вулицях міст і райцентрів усієї країни з’являються чисельні волонтери, котрі обов’язково мають спеціально виготовлені й пронумеровані скриньки для збору грошей та бейджі-ідентифікатори з символікою фонду. Волонтери дарують кожному, хто вкидає будь-яку суму до скриньки, яскраве сердечко-наліпку з символічним смайликом. До кінця дня всім помітно, як багато людей встигли приєднатися до Акції, щоб подарувати допомогу діткам. Завершується акція святковим концертом.

Для більшої прозорості та довіри гроші, котрі збирають в скриньки, рахують банківські працівники у присутності волонтерів і одразу переводять ці кошти на рахунок фонду. Закуплене медобладнання позначається штрих-кодами і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування. У самих лікарнях громадяни легко можуть ідентифікувати обладнання, закуплене фондом, за наклейками-емблемами і, відповідно, вимагати безкоштовного обслуговування для своїх дітей.

Тільки на Полтавщині дітей, які мають вади зору, більше 20 тисяч. За словами головного дитячого офтальмолога області Валентини Малікової, медична апаратура, яка є у відділенні офтальмології обласної клінічної дитячої лікарні, оновлена за останнє десятиріччя лише на 15%. Решта працює ще з часів СРСР. Дуже часто батькам з хворими дітьми доводиться їхати в інші міста, щоб зробити операцію, а іноді й просто заради консультацій. Як розповіла Валентина Малікова, багато операцій лікарі не в змозі робити лише через те, що бракує обладнання, хоча спеціалісти є. Тож не будьмо байдужими, підтримаймо акцію!

Наводимо рахунок фонду, що використовується для благодійних внесків і від волонтерів, і від юридичних осіб. Важливо правильно вказати призначення платежу. В разі, якщо призначення платежу буде неправильне (не міститиме фраз «благодійна допомога», чи «благодійний внесок»), кошти не будуть зараховані на рахунок. Кошти можна перераховувати в період з 14 по 20 квітня.

======================
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця»
(скорочено – ВБФ «Серце до Серця»)
р/р 2600901011888 в КФ ВАТ «КРЕДОБАНК» м.Київ,
МФО 321897
ЄДРПОУ 34354227
Призначення платежу:
«Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, місто _____»
«Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, обл. _____»
«Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, обл. _______, район _____»
======================

Контакти представників Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» на Полтавщині:
1.Янкевич Євген Григорович, голова Полтавського обласного штабу ВБФ «Серце до серця»: 8 067 531 65 69, 8 050 942 81 50.
2.Удовиченко Наталя Іванівна, заступник голови Полтавського обласного штабу ВБФ «Серце до серця»: 8 063 475 60 19, 8 (0532) 53-06-75.

Приєднуйтесь до акції фонду “Серце до Серця”! Зробіть свій внесок в оздоровлення нашої нації! Подаруй діткам радість – нехай вони ростуть здоровими й повноцінно радіють життю!


Тетяна Алєксандрова, прес-центр управління у справах преси та інформації облдержадміністрації


Дата публикації: 08.04.2008
Сторінку прочитано: 32 рази

Повернутися назад


Коментарі (7)

Емоції

Гість | 15.12.2008 00:10

fymout

http://freespaceway.com/auto-001/spradlin-auto-parts.html spradlin auto parts


Гість | 14.12.2008 18:41

mldvuiq

http://look-auto.freespaceway.com/index.html auto upholstry fabric


Гість | 13.12.2008 21:50

xgncpth

http://my0car.freespaceway.com/car-catologs.html car catologs


Гість | 04.12.2008 21:47

eeexak

http://freehostia.de/asdfg7 http://freehostia.de/asdfg8 http://freehostia.de/asdfg9 http://freehostia.de/asdfg10


cuahnuzemx | 18.09.2008 12:00

Re: Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!»

Vr777L vnvznwuqxxsy, [url=http://dttxxfsscqrh.com/]dttxxfsscqrh[/url], [link=http://mlevwmktetfs.com/]mlevwmktetfs[/link], http://yhtpxhxzsarm.com/


Гість | 10.04.2008 09:26

Re: Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!»


Гість | 10.04.2008 09:25

Re: Приєднуйтесь до акції «Почуйте всі!»



Знайшли помилку?

Виділить орфографічну помилку мишкою та натисніть Ctrl+Enter. Зробимо мову чистішою!


ПРО НАС

Обласне комунальне інформаційне агентство "Новини Полтавщини” розпочало свою діяльність у 1997 році, його засновником є Полтавська обласна рада. З жовтня 2006 року ми продовжуємо свою діяльність у форматі щоденних новин на оновленому сучасному сайті. Тут перед Вами відкривається одразу увесь світ корисної інформації з усіх сфер життя. Офіційна хроніка: державна і місцева влада в її повсякденній роботі, зустрічі з представниками владних структур і громадськості, погляди, думки, коментарі; політичні новини – вибори, громадські об’єднання, партії, мітинги, зібрання, політичні діячі; суспільство - весь спектр; питання соціальної сфери, події культурного життя; інтерв’ю та он-лайн конференції з цікавими людьми; звичайні пригоди, незвичайні випадки; економічна інформація, аналітика; нарешті, кримінальні повідомлення і різноманітні цікавинки. ОКІА "Новини Полтавщини" активно співпрацює з регіональними та всеукраїнськими засобами масової інформації. Крім того, наше агентство займається розробкою і підтримкою веб-сайтів і ми прагнемо здобути нових користувачів нашого сервісу. Запрошуємо до інформаційної співпраці! Ми зацікавлені у висвітленні діяльності організації, яку Ви представляєте. Свою інформацію, будь ласка, надсилайте на адресу: info@regionnews.poltava.ua чи nikdruzh@mail.ru Тел. в Полтаві (0532) 60-31-40 або моб. 8-050-419-77-58. Також агентство відкрило свою ГАРЯЧУ ЛІНІЮ в Кременчуці: тел. 066-570-37-67. Якщо Вам є, що розповісти - чекаємо дзвінків!

Ласкаво просимо на найпопулярніший сайт новин Полтавського регіону!

 

 




Опитування
Який найкращий подарунок на Новий Рік?
Зроблений власноруч
Традиційний, бичок чи корівка-сувенір
Премія чи 13-та зарплата
Коробка-сюрприз з великим бантом
Новорічні іграшки і ліхтарики
Друзі, увага, приємне спілкування
Щось музичне, романтичне і незвичне
Та не хочу, не люблю я подарунків
Прокинутися в теплих краях під плескіт хвиль...
Скажу коментарях...



Всього голосів: 185
Коментарів: 15
Результати опитування
Он-лайн Конференція

Нік:

Хто кого?
Усі галереї
Архів Новин
«« Грудень 2008 »»
Пон Вів Сер Чет Пят Суб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
15.12.2008
Сервіси