This version of the page http://www.regionnews.poltava.ua/index.php?go=Page&id=16 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-15. The original page over time could change.
Обласне комунальне інформаційне агентство "Новини Полтавщини" | | Цукровий діабет, розсіяний склероз, ДЦП – виліковні
  • Головна
  • Статті
  • Стрічка новин
  • Опитування



Панорама 
Актуально
Анонс
Суспільство
Цікавинки
Офіційно
Економіка
Знай Наших!
Культура
Політика
Кримінал
Пригоди
Споживач
Аналітика
Медицина
Про вічне
Спорт
Точка зору
Події 
Інтернет-конференції
У регіоні
Україна-ЄС-НАТО
У Полтаві
Статті 
Молитва за спасіння не своєї душі…
Голодавка
Мойсей — про Шухевича
Роз’яснення норм трудового законодавства стосовно зміни істотних умов праці
Генерал Петро Дяченко: вояк чотирьох армій
Полтавцям на замітку... 
Каталог підприємств Полтави
Кінотеатри Полтави
Новини ІТ 
Загрузка...
Мода, культура 
Загрузка...
Сервіси від UkrNet 
Новини
Погода
Резюме
Почта
 
Погода 
Погода у Полтаві на три дні
Погода у Полтаві 
Загрузка...

Новини

Наші новини в RSS-форматі 
Експорт RRS наших Новин



Цукровий діабет, розсіяний склероз, ДЦП – виліковні

           Так стверджує фітотерапевт, академік Гагік Авакян, який першим у світі об’єднав традиційну й нетрадиційну медицину для  застосування їх в лікуванні паралельно. Він довів, що нервові клітини відновлюються, а відтак  зцілюються хворі на  недуги, які раніше вважали невиліковними:  розсіяний склероз, цукровий діабет, ДЦП та десятки інших. Метод лікування Г. Авакяна визнали в 42 країнах світу.

«Сенсація! В клініці академіка Авакяна виліковують понад 40 хвороб, перед якими офіційна медицина безсила». «В Україні винайдено унікальний метод лікування розсіяного склерозу – хвороби, яка до цього часу вважалася невиліковною». «Гагік Авакян довів, що нервові клітини головного мозку відновлюються». «Перша людина в світі, яка поєднала нетрадиційні методи лікування й традиційну медицину». Це - фрази із випусків новин різних українських телевізійних каналів, записи яких ввійшли до документального фільму «Доктор на ймення Добро». Цей фільм потрапив до мене випадково, і я переглядала його з долею скептицизму: напевно, черговий роздутий рекламний хід. На екрані – ведучий програми «Планета здоров»я» доктор медичних наук, голова проблемної комісії МОЗ АМН України Г. Апанасенко: «Наша програма дуже стримано ставиться до ексклюзивних методів лікування. Вони базуються, як правило, на унікальних здібностях цілителя або ж дії таємничого зілля, склад якого невідомий».Сподіваючись почути хоч якийсь натяк на розвіяння міфу про метод великого цілителя Авакяна, уважно прислухаюсь до слів ведучого, а він продовжує: «А тепер перейдемо до чудес: маємо винятковий випадок – об’єктивні дані підтверджують, що відступає хвороба, перед якою медицина безсила».

Розсіяний склероз зустрічається в 30 людей на 100 000 населення, найчастіше в тих регіонах, де мало сонячної енергії та природних вітамінів. Недуга  вражає нервову систему людини, паралізує діяльність опорно – рухового апарату. Сучасна медицина навчилася успішно діагностувати хворобу, але методів боротьби з нею не має. Хворим, які втратили надію на зцілення, іноді після кількох візитів до Гагіка Саркісовича  не потрібні милиці й інвалідні візки. «Ми уже цьому не дивуємося, працюючи тут. Хоча спочатку сприймали це як чудо», - стверджує невропатолог, кандидат медичних наук О. Магометова, яка працює в центрі академіка Авакяна.

Десятки людей на екрані розповідають про своє повне одужання, і в одній із вродливих молодих жінок, яка розказує, що іще недавно була приречена на смерть, а тепер відчула радість життя, мій чоловік  лікар – терапевт впізнає пацієнтку своєї дільниці Наталю Ніколаєнко і підтверджує історію її хвороби та чудодійного одужання. Це пробуджує в мені цікавість поспілкуватися з нею, а ще більше – з «Доктором на ймення Добро».

Полтавські медики відмовилась від неї як від безнадійно хворої

Завдяки Г. Авакяну, розповіла  Наталя Ніколаєнко з с.Терешки Полтавського району, вона вернулась до того стану, що був у неї до хвороби. Кілька років тому, поставивши їй діагноз розсіяний склероз, полтавські медики відмовилась від неї як від безнадійно хворої. У  Харкові, куди Наталя поїхала на лікування, вона дізналася про центр Авакяна. На той час вона приймала в день до 40 пігулок, важила 110 кг (зробили свою справу гормональні препарати), ледве пересувалася, перебувала в стані морального занепаду (лікарі не приховували, що жити їй залишилося від сили 5 років), у неї різко впав зір (читала на відстані 20 см), пучками випадало волосся – такою взявся лікувати її Авакян і пообіцяв повне одужання. Після 4 років потому вона відчуває себе здоровою (це підтверджують результати аналізів) і не може нарадітися життю.

Свої вміння лікар називає даром Всевишнього

На телефонний дзвінок в клініку Авакяна приємний чоловічий голос з вірменським акцентом на протилежному кінці дроту повідомив, що для зустрічі не потрібно їхати до Харкова, за два дні Гагік Саркісович буде в Полтаві…Актова зала консервного заводу об»єднала в одне товариство і тих, хто прийшов до лікаря вже зі словами вдячності, і тих, хто, зневірившись в офіційній медицині, ще тільки торував стежку до нього, як до останньої надії. Високий кремезний чоловік в білому костюмі, переступивши поріг, звертався до публіки з незвичними для багатьох епітетами «мої рідні», «дорогоцінні», «скарби мої». Кожна людина для нього, за словами самого лікаря , як брат чи сестра і водночас велика цінність, адже створена за прообразом Бога. Авакян не робив ніяких пасів руками, не розповідав про свої виняткові здібності цілителя. Він говорив серцем, а свої вміння назвав даром Всевишнього.

Без покаяння – марне лікування

Лікування хворого на 80% залежить від нього самого, каже Гагік Саркісович, і лише на 20%  допомагають ліки, призначені цілителем. Перша і головна умова одужання – любов, любов до Бога й людей. Ми маємо простити провини всім, на кого ображаємося, і відкрити свої серця добру, адже тримати в собі зло, заздрість чи зачаїти гординю – то гріх. А гріх -  хвороба душі, що проектується  на внутрішні органи, вражає їх і тримає недугу в організмі, як забитий цвях у дошці. «Якщо навіть убили когось близького вам, простіть цьому кривднику його провину заради свого ж здоров»я», - один з аспектів філософії методики лікування Авакяна, що за 14 років її застосування поставила на ноги вже 150 тисяч пацієнтів. А віра в повне одужання з»являється у них після першої ж процедури, коли хворий відчуває зрушення на краще. Лише за  умови наявності в серці віри, надії та любові дієвими будуть і ліки. Г. Авакян першим у світі об»єднав традиційну й нетрадиційну медицину і застосував їх у лікуванні паралельно. 

Акцентуючи увагу на ролі релігії в лікувальному процесі, Гагік Саркісович проводить аналогії між ефективністю психотерапії та зцілюючою дією віри в Бога (спільне в них – задіяні в лікувальний процес думки та дух). Але перевагу віддає християнському аспекту, оскільки в ньому в процес протистояння недузі задіюються в єдності ліки, молитва, дух і душа хворого. 

Лікар має позитивно впливати на психіку пацієнта

Всім своїм пацієнтам він дає 100% - ву гарантію на одужання, якщо такої впевненості не має, то за лікування не береться. На питання, чому він так робить, Гагік Саркісович відповідає, що лікар має максимально позитивно впливати на психіку хворого, а для цього між ними повинно бути встановлене взаєморозуміння.  «Будь – який медик, який хоче зцілити пацієнта, повинен перш за все любити його. Притому настільки, щоб зуміти донести цю любов до хворого, який, в свою чергу, має відгукнутися тим же. Коли такий «місточок» відсутній, успіху не буде».

Для того, щоб організм людини сам справлявся з хворобами, необхідні «три кити»:  очищення (від токсинів та гріхів),  захист організму та якісне харчування. Якщо хоч один із цих факторів відсутній чи «кульгає», про самовідновлення здоров»я не може йти мова.

Інновації Авакяна – «під лупу»

На прохання Міністерства охорони здоров»я України група лікарів інституту неврології та психіатрії АМН України займалася вивченням інновацій Г. Авакяна. За інформацією  завідувача відділенням функціональної діагностики професора В. Шатила, особливо разючими є результати щодо ефективного і швидкого лікування академіком цукрового діабету, успішно піддається йому розсіяний склероз – хвороби, які ще донедавна не піддавалися лікуванню, доводили людей до інвалідності чи летального кінця, були драматичними для хворих та їхніх рідних. Феномен методу в тому, що пацієнти разюче швидко або одужують, або їхнє здоров»я стабільно йде на поправку, або досягається ремісія. Механізм зцілення включає потужний запуск імунної системи людини, що не завжди зрозуміло навіть вченим, не приховує В. Шатило.

 Україна – його друга батьківщина

Син вірменського народу, він вважає своєю другою батьківщиною Україну і гордиться нею: «Впродовж 150 років світ бється в пошуках методу відновлення клітин мозку. Сьогодні це вже є в Україні – Всевишній відкрив блискавичний метод лікування, він по – особливому любить Україну і благословляє її». Його метод зцілення журналісти світу охрестили як сенсацію, він визнаний церквою, має численні відзнаки державного рівня в Україні, в Єревані встановлено бюст видатному земляку. Фонд міжнародних премій при ЮНЕСКО нагородив Г. Авакяна орденом Миколи Чудотворця, причисливши його до лику найвідоміших людей планети – генерального секретаря ООН Кофі Анана, Папи Римського Іоанна Павла другого, матері Терези.

Сам собі лікар

(Гастрономічні поради академіка Авакяна)

Не потрібно сподіватися лише на чудодійну методику цілителя, про здоров»я потрібно дбати перш за все самому: важливо що, як і з яким настроєм ми їмо. Якщо ми із вдячністю Богу за те, що дав нам «хліб насущний», споживатимемо навіть не зовсім якісні продукти (а вони зараз такі через забруднене довкілля), то вони не завдадуть шкоди нашому організму.

 При цьому не забуваймо, що харчі треба пережовувати 33 рази (довго і складно, але здоров»я того варте). Слина, що виділяється, має певні обеззаражуючі ферменти і здатна «нейтралізувати» всі шкідливі сполуки та бактерії в їжі. Це потрібно ще й для того, що до нашого шлунка має потрапляти страва в ретельно подрібненому вигляді, а не пошматованою, інакше в середині нас вона починає не засвоюватися, а розкладатися. Уявіть собі запах і вигляд м»яса, яке тримають 2-3 місяці в теплій кімнаті. Те ж саме відбувається з ним, погано пережованим, у шлунку. Там з»являється вогнище інтоксикації, що може проявитися головним болем, загальною слабкістю – одне слово, різними хворобами, причина яких досить банальна. «Інколи варто лише ліквідувати  джерело токсинів, і у хворого знімаємо діагноз епілепсія», - розповів Г. Авакян.

Підручний засіб для оздоровлення мікрофлори кишківника – звичайний обезжирений кефір, який треба споживати по 300 – 500 грамів щоденно.

Все є ліками і водночас отрутою, тобто, один і той же продукт може бути корисним, а може і згубити людину. Це ж стосується й алкогольних напоїв, споживання яких в помірних дозах благотворно впливає на  здоров»я,  а понад норму для нього небезпечне.  Скажімо, горілка різко звужує судини, а коньяк, навпаки, розширює їх., налагоджує кровообіг, виводить холестерин. Тому з лікувально – профілактичною метою варто було б чергувати прийом цих напоїв – через день по 100 грамів. Стосовно вина Гагік Саркісович радить зупинити свій вибір на білому сухому – споживання його по 200 грамів в день здатне очистити судини від холестерину. Дія червоного нагадує дію валерянки – заспокоює й «пригальмовує», що не дуже добре для організму. Проте для балансу в ньому прийоми білого - червоного напоїв можна чергувати через день, радить Г. Авакян.

Тетяна Кружко 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Дата публикації: 15.01.2007
Сторінку прочитано: 772 рази

Повернутися назад

Знайшли помилку?

Виділить орфографічну помилку мишкою та натисніть Ctrl+Enter. Зробимо мову чистішою!


ПРО НАС

Обласне комунальне інформаційне агентство "Новини Полтавщини” розпочало свою діяльність у 1997 році, його засновником є Полтавська обласна рада. З жовтня 2006 року ми продовжуємо свою діяльність у форматі щоденних новин на оновленому сучасному сайті. Тут перед Вами відкривається одразу увесь світ корисної інформації з усіх сфер життя. Офіційна хроніка: державна і місцева влада в її повсякденній роботі, зустрічі з представниками владних структур і громадськості, погляди, думки, коментарі; політичні новини – вибори, громадські об’єднання, партії, мітинги, зібрання, політичні діячі; суспільство - весь спектр; питання соціальної сфери, події культурного життя; інтерв’ю та он-лайн конференції з цікавими людьми; звичайні пригоди, незвичайні випадки; економічна інформація, аналітика; нарешті, кримінальні повідомлення і різноманітні цікавинки. ОКІА "Новини Полтавщини" активно співпрацює з регіональними та всеукраїнськими засобами масової інформації. Крім того, наше агентство займається розробкою і підтримкою веб-сайтів і ми прагнемо здобути нових користувачів нашого сервісу. Запрошуємо до інформаційної співпраці! Ми зацікавлені у висвітленні діяльності організації, яку Ви представляєте. Свою інформацію, будь ласка, надсилайте на адресу: info@regionnews.poltava.ua чи nikdruzh@mail.ru Тел. в Полтаві (0532) 60-31-40 або моб. 8-050-419-77-58. Також агентство відкрило свою ГАРЯЧУ ЛІНІЮ в Кременчуці: тел. 066-570-37-67. Якщо Вам є, що розповісти - чекаємо дзвінків!

Ласкаво просимо на найпопулярніший сайт новин Полтавського регіону!

 

 




Опитування
Який найкращий подарунок на Новий Рік?
Зроблений власноруч
Традиційний, бичок чи корівка-сувенір
Премія чи 13-та зарплата
Коробка-сюрприз з великим бантом
Новорічні іграшки і ліхтарики
Друзі, увага, приємне спілкування
Щось музичне, романтичне і незвичне
Та не хочу, не люблю я подарунків
Прокинутися в теплих краях під плескіт хвиль...
Скажу коментарях...



Всього голосів: 185
Коментарів: 15
Результати опитування
Он-лайн Конференція

Нік:

Хто кого?
Усі галереї
Архів Новин
«« Грудень 2008 »»
Пон Вів Сер Чет Пят Суб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
15.12.2008
Сервіси