This version of the page http://www.toss.org.ua/2008/05/blog-post_9463.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-12-14. The original page over time could change.
Гик: Ігри минулого

05.05.08

Ігри минулого

Перша гра, яку я побачив у своєму житті була цивілізація. Пам'ятаю її чорно-білою, оскільки бічив я її на дідовому ноутбуці, коли мій брат в неї грав. Це було в районі 1994-1996(7) року.
Я ще не усвідомлював як і що в цьому комп'ютері робити і просто дивився. Крім того на цьому ноутбуці був Microsoft Word93 i по-моєму віндовс цього ж року... і MSDos.

Крім "Цивілізації" там була "Історика", дуже цікава 2D гра з пазлами, деякими навіть міні-фільмами після проходження. Гра дуже різноманітна і включає 2 рівні складності. Пам'ятаю її чорнобілою і без звуку.

Пізніше трішки, а можливо й там був Мар'яж. Я нічого не розумів в ньому, але це була така цікава версія, в якій час-від-часу по столу бігав тарган... Я тільки й його чекав.
Також там я бачив гру "Принц". Пам'ятаю, там час на проходження був обмеженим, здається 1 година. Мій брат (а то він тільки грав вищезазначені ігри, я там був дуб-дубом) доходив до, здається, до 6го рівня на якому якийсь жирний бос і далі неміг. О, згадав також була гра Аладін.

Топлер - перша гра, в яку мені вдалося пограти вже в тата на роботі. Там жабою-топлером треба перебратись з нижнього-лівого краю до квіточки верхнього лівого по острівцях, які з'являються, зменшуються і зникають. Дальше 3-4 рівня не проходив, оскільки там з'являтися починають бюрократи на яких натикатися неможна...

І Тавер. Гра, у якій треба вибиратися на вершину вежі, оминаючи перешкоди і провалля.

Крім того я ще грав в Doom, і Wolf3D (перша версія Вульфенштейна). Епічні ігри.
Всіх їх можна знайти на цьому сайті.
GLHF@Toss

0 коментарі:

Дописати коментар

Url вводиться через http://

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка